Bajnoki Mérkőzések 09-10
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nagyon rossz érzés volt látni hogy a játékosainkat kockacukorral dobolják..undorító..márcsak abból a szempontból is hogy ők is "barcelonaiak"....a mecssrol: őszintén megvallva valamilyen hasonlóra számítottam..espanyol elérte a célját..tördöste a játékot, és kemény fizikai csatát fojtattak...legjobban annak örülnék ha a Valencia megtudná verni a Madridot...Forca Barca!

Évek óta nem tudunk ezzel a hentes brigáddal mit kezdeni, mert a focijuknak nevezett valamijük lényege: kamikáze mindhalálig.
Végül nagyon örülök a döntetlennek, és annak, hogy vélhetően nem sérült meg senki.
A bírót nem minősítem, mert sajnos ezeken a meccseken ha nem toljuk le az ellenfelet a pályáról szinte "bármit" megtehetnek.
Nehéz sorozat közepette jött ez a városi derbi (nem is értem miért nevezik annak), és a következő hetekben bízok a sportszerűbb találkozókban.
Végül nagyon örülök a döntetlennek, és annak, hogy vélhetően nem sérült meg senki.
A bírót nem minősítem, mert sajnos ezeken a meccseken ha nem toljuk le az ellenfelet a pályáról szinte "bármit" megtehetnek.
Nehéz sorozat közepette jött ez a városi derbi (nem is értem miért nevezik annak), és a következő hetekben bízok a sportszerűbb találkozókban.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezt a meccset most Pep számlájára írom.Meccs előtt direkt nem írtam semmi rosszat a kezdőről,megvártam mi sül ki belőle.
Hát most ez nagyon nem jött be.Csatár nélkül álltunk fel megint,így Messit és Pedrot simán kiszedték a játékból.
Második félidőben váltott,ez jó döntés volt.
Csak jött a bíró,és közbeszólt. Az espanyol 100x durvábban játszott,és nem kaptak szerintem annyi sárgát mint mi,nekünk mindenért szórta a lapot.
Van egy kis befolyása Pereznek a szövetségnél úgy látom.ELkezdődött ellenünk a hadjárat,mert tudják ,hogy tiszta játékkal mindenkit ütnénk 3-4 góllal.
Köszönjünk bíró.
Mégegyszer felhívnám a madridisták figyelmét,hogy vajon az AtMa is így küzd egy városi derbin?
Még mindig a saját kezünkben vagyunk,de pokoli nehéz 90 percek várnak még ránk,és köszönhetően madridéknak, ennél "korrektebb" játékvezetést egyik idegenbeli meccsünkre se várok
Hát most ez nagyon nem jött be.Csatár nélkül álltunk fel megint,így Messit és Pedrot simán kiszedték a játékból.
Második félidőben váltott,ez jó döntés volt.
Csak jött a bíró,és közbeszólt. Az espanyol 100x durvábban játszott,és nem kaptak szerintem annyi sárgát mint mi,nekünk mindenért szórta a lapot.

Van egy kis befolyása Pereznek a szövetségnél úgy látom.ELkezdődött ellenünk a hadjárat,mert tudják ,hogy tiszta játékkal mindenkit ütnénk 3-4 góllal.
Köszönjünk bíró.
Mégegyszer felhívnám a madridisták figyelmét,hogy vajon az AtMa is így küzd egy városi derbin?

Még mindig a saját kezünkben vagyunk,de pokoli nehéz 90 percek várnak még ránk,és köszönhetően madridéknak, ennél "korrektebb" játékvezetést egyik idegenbeli meccsünkre se várok

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Andris
- Adminisztrátor
Ha nem bírtok kúltúráltan viselkedni, én szerencsére pont ráérek, úgyhogy nem zárom be a topicot, csak 1 törlés után kirakok mindenkit. Mondjuk idény végéig. Majd Júniusban leírhatjátok a véleményeteket a bíróról és az Espanyolról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.04.17. 22:00:56-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Igazi idegölő mérkőzés volt. Nem játszott jól a csapat, végigjátszott támadás szinte nem is akadt. Talán a szokásos labdajáratós C középpályával kellett volna felállni, ami egyébként egy rövid ideig érvényben is volt, csak utána kiállították Alvest. Remélem keddre összeszedik magukat a srácok.
Nem adtuk le, egy ponttal még mindenképp megyünk, és a Madrid a Valenciával játszik.danko94 írta:Az előny amit Madridban megszereztünk egy középcsapat ellen leadtuk!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2010.04.17. 22:03:43-kor.
előre elnézést kérek ezekért a szavakért!
idióta vadbauerek bandája és egy puszipajtás spori!
páros becsúszás nem ér semmit, alattomos, mocsadék belépőkért semmi!
bezzeg, ha a szabálytalanságot nem kék-fehérben követték el, akkor azonnal szankcionálta a "kedves" bíró!
nem védem a fiúkat se, mert ma Messi,Alves,Xavi és Maxwell kivételével alig mozogtak, a taktikát eleve nem értettem, h egy FULL-DEFENZÍV, hentes csapat ellen miért kellett 6 védekezővel felállni...
a bíró tevékenységét ellensúlyozni lehetett volna hatékonyabb cserékkel, hiszen Zlatan talán megnyert volna 1-2 párharcot a 16os körül és az pont elég lett volna...
csalódott vagyok nagyon, pláne, h az utsó tippmixem a srácokon ment el
idióta vadbauerek bandája és egy puszipajtás spori!

páros becsúszás nem ér semmit, alattomos, mocsadék belépőkért semmi!
bezzeg, ha a szabálytalanságot nem kék-fehérben követték el, akkor azonnal szankcionálta a "kedves" bíró!
nem védem a fiúkat se, mert ma Messi,Alves,Xavi és Maxwell kivételével alig mozogtak, a taktikát eleve nem értettem, h egy FULL-DEFENZÍV, hentes csapat ellen miért kellett 6 védekezővel felállni...

a bíró tevékenységét ellensúlyozni lehetett volna hatékonyabb cserékkel, hiszen Zlatan talán megnyert volna 1-2 párharcot a 16os körül és az pont elég lett volna...
csalódott vagyok nagyon, pláne, h az utsó tippmixem a srácokon ment el

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
90 percen át a határán voltam annak, hogy legyőzöm a tér-idő kontinumot, és belépek a TV-be a Cristiano ronaldo nagyságához nagyképűségben felnövő Luis Garcia és a szánalmasnál sokkal gyengébb teljesítményt nyújtó játékvezető fejéért.
Az első 10 percben hagyta, hogy a meccs kicsússzon a kezéből, onnantól kezdve a szánalmas városi "riválisaink" és ez azért idézőjeles, mert ez nem csapat, ha focizni kell, ahogy kedvük tartotta, úgy szabálytalankodtak. Abszolút nem volt tekintélye a sporinak, nem is ragozom tovább. Köszönjük Espanyol, hogy megmutattad a foci szépségeit!
Az első 10 percben hagyta, hogy a meccs kicsússzon a kezéből, onnantól kezdve a szánalmas városi "riválisaink" és ez azért idézőjeles, mert ez nem csapat, ha focizni kell, ahogy kedvük tartotta, úgy szabálytalankodtak. Abszolút nem volt tekintélye a sporinak, nem is ragozom tovább. Köszönjük Espanyol, hogy megmutattad a foci szépségeit!

- danko94
- Entrenador del Barça
A múlt héten ugyanilyen meccset hozott a Real!!! Srácok Ébresztő van!! 5 meccs van vissza a bajnoksábol! Az előny amit Madridban megszereztünk egy középcsapat ellen leadtuk! Messi miért nem jobbszélső???
-
- Capitá del Barça
Szégyen amit ez a bíró fújt ma... Viszont az Espanyolé minden tiszteletem... legalább 9 sárga és 2 kiállítás helyett mi fejeztük be emberhátrányban...
Sajnos az 1. félidőben nagyon hiányzott egy igazi középcsatár elöl... Pedro meg nemtudom miért nem vállalja fel gyakrabban az 1vs1et a védőkkel. nagyon jól cselez és labdával együtt is gyors mégis mindig megtorpan és hátrapasszol....
Sajnos az 1. félidőben nagyon hiányzott egy igazi középcsatár elöl... Pedro meg nemtudom miért nem vállalja fel gyakrabban az 1vs1et a védőkkel. nagyon jól cselez és labdával együtt is gyors mégis mindig megtorpan és hátrapasszol....

Azt hittem simán nyerünk erre ezt kapom. Van ilyen. Ezt el kell fogadni. Ha holnap nyer a Real már csak 1 pont kell nekik szóval nagyon de nagyon de eszméletlenül nagyon össze kell kapniuk magukat a srácoknak.
Hajrá Barca! És kívánok kínkeserves halált annak az undorító bírónak!
Hajrá Barca! És kívánok kínkeserves halált annak az undorító bírónak!
- Andris
- Adminisztrátor
Szó sincs itt bíróról vagy durva Espanyolról. Ha valaki sportszerűtlen volt az talán a közönség...
Mindazonáltal egyrészt luxus ilyen kísérleti kezdőkkel kiállni idegenben az Espanyol ellen, másrészt nem fér bele hogy például Messi már akkora sztárnak érezze magát, hogy labda nélkül egy centit se tegyen meg a pályán.
És persze az se túl jó hogy ha csatár kell, akkor a francia az opció.
Egyébként valószínűleg tényleg a legnehezebb meccsünk volt a hátralévőkből, 5 vissza.
Mindazonáltal egyrészt luxus ilyen kísérleti kezdőkkel kiállni idegenben az Espanyol ellen, másrészt nem fér bele hogy például Messi már akkora sztárnak érezze magát, hogy labda nélkül egy centit se tegyen meg a pályán.
És persze az se túl jó hogy ha csatár kell, akkor a francia az opció.
Egyébként valószínűleg tényleg a legnehezebb meccsünk volt a hátralévőkből, 5 vissza.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Espanyol a szokásos görény játékával végül elérte amit akart, tönkretette a Barca játékát. Azért mi se játszottunk jól, a taktika is fos volt sztem.
Dani meg buta volt, nem szabadott volna ott buktatnia... bezzeg a patkány bandából senki nem kapta meg a 2. lapját.
Mindegy, értékes 1 pontnak mondható így is ez. Most már 5-ből 5-öt kell hozni, ha a Real nem veszít pontokat.

Dani meg buta volt, nem szabadott volna ott buktatnia... bezzeg a patkány bandából senki nem kapta meg a 2. lapját.

Mindegy, értékes 1 pontnak mondható így is ez. Most már 5-ből 5-öt kell hozni, ha a Real nem veszít pontokat.
Ezért mondjuk Pepet hibáztatom, fingilingi Pedrot a favágók közé...
Meg ezt a felállást se ilyen meccsen próbálgassuk már.
Egyébként nem vészes ez a 0-0 csak idegesítő, hogy egy kis tökösséggel meg lehett volna ütni őket...
Meg ezt a felállást se ilyen meccsen próbálgassuk már.
Egyébként nem vészes ez a 0-0 csak idegesítő, hogy egy kis tökösséggel meg lehett volna ütni őket...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gyenge játék-és még gyengébb játékvezetés.
Az röhej, hogy az espanyol 11 játékossal fejezte be a meccset, ennek ellenére ezt a derbit kellő agresszivitással be lehetett volna húzni. Sebaj. Még mindig nálunk az előny, bőven képes a csapat arra, hogy nyerje a többi meccset.
Ami az eszpányolt illeti, remélem, ez a rühes banda kizuhan a szezon végén pocsettínóval együtt.
Az röhej, hogy az espanyol 11 játékossal fejezte be a meccset, ennek ellenére ezt a derbit kellő agresszivitással be lehetett volna húzni. Sebaj. Még mindig nálunk az előny, bőven képes a csapat arra, hogy nyerje a többi meccset.
Ami az eszpányolt illeti, remélem, ez a rühes banda kizuhan a szezon végén pocsettínóval együtt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Ilyen meccsre számítottam. Az első félidőben sikerült átvenni az Espanyol játékát, a másodikban még tíz emberrel is jobbak voltunk.
Milito nagyon rossz volt, a cseréje indokolt volt. Alves meccsek óta nem találja a helyét ez a meccs sem az övé volt.
Csak egy dolgon csodálkozom, hogy nem állítottak ki Espanyol játékost az első húsz percben.
Milito nagyon rossz volt, a cseréje indokolt volt. Alves meccsek óta nem találja a helyét ez a meccs sem az övé volt.
Csak egy dolgon csodálkozom, hogy nem állítottak ki Espanyol játékost az első húsz percben.
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szegyelje meg magat az osszes olyan ember, aki egy ilyen klub(?) szurkolojanak nevezi magat, ezek a nem is tudom mik, nem erdemlik meg a vacsorat sem. nem gondoltam , hogy ennyi semmi, csalo ember alkotja ezt az espanyolt. Olyanokat szimulaltak, hogy meg hozzajuk sem ert az ember, de mar fetrengtek a foldon. Mondhatni , szep.
I <3 FCB
akkor leszek rosszul, ha nem nyerjük meg a bajnokságot, úgy hogy oda vissza vertük a margitot
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ez meg a sokadik! Undorító meccs volt, az Espanol azt csinálhatott velünk amit csak akartak és ezt remekül ki is használták, amint lett volna akármilyen támadásunk odapakoltak egy óriásit (a bíró meg nem egyszer visszafújta, pedig üres területe volt a támadóinknak és nálunk maradt a labda, persze lapot nem adott...), majd mégis mi kerültünk emberhátrányba. Ami amúgy meg sem látszott a játékon, de ennél undorítóbb, rosszabb meccset nagyon rég láttam. Parasztbanda. Egy hasonló meccsünk lesz 3 napon belül. Remek. 

-
- Director del Fútbol
Nem rossz ez az eredmény.
Küzdeni, dominálni egy derbin emberhátrányban, semmi gond nincs az égvilágon. Ez volt a legnehezebb meccsünk ahogy Touré is mondta, a tetvek mindig meghalnak ellenünk a pályán.
Szerencse h sérülés nem történt, Ibra legalább biztatóan mozgott.
Szép volt fiúk!
Küzdeni, dominálni egy derbin emberhátrányban, semmi gond nincs az égvilágon. Ez volt a legnehezebb meccsünk ahogy Touré is mondta, a tetvek mindig meghalnak ellenünk a pályán.
Szerencse h sérülés nem történt, Ibra legalább biztatóan mozgott.
Szép volt fiúk!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Director del Fútbol
már akkor gyanús volt minden amikor eltörölték Kameni kiállítását
Gyülöletfutball.
A biró folyamatosan minket sújtott, sietett is lefújni, ezek után nincs miről beszélni.
A biró folyamatosan minket sújtott, sietett is lefújni, ezek után nincs miről beszélni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
maradt a 0-0...
hááát maradt a kezünkben a bajnokság,de így már szerintem korántsem vagyunk kényelmes helyzetben. nagyon kellene,h a Valencia elcsípjen egy xet holnap.
otthoni meccseinket hozni fogjuk,de nem lesz egyszerű nyerni mind a Sevilla,mind a Villarreal vendégeként...
ennek a csapatnak sikerülhet,de elég hamar eljátszottuk a bónuszunkat. ami a pontvesztést illeti.
FORCA BARCAAA!!!
hááát maradt a kezünkben a bajnokság,de így már szerintem korántsem vagyunk kényelmes helyzetben. nagyon kellene,h a Valencia elcsípjen egy xet holnap.
otthoni meccseinket hozni fogjuk,de nem lesz egyszerű nyerni mind a Sevilla,mind a Villarreal vendégeként...
ennek a csapatnak sikerülhet,de elég hamar eljátszottuk a bónuszunkat. ami a pontvesztést illeti.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Egy félidőt rossz taktikával játszottunk Pep hibájából, egyet meg emberhátrányban a vak bíró miatt. Egyenleg: kapura lövés nélkül!!!! hoztuk le a meccset (maxwellé mellé ment volna)