Ezt a meccset most Pep számlájára írom.Meccs előtt direkt nem írtam semmi rosszat a kezdőről,megvártam mi sül ki belőle.
Hát most ez nagyon nem jött be.Csatár nélkül álltunk fel megint,így Messit és Pedrot simán kiszedték a játékból.
Második félidőben váltott,ez jó döntés volt.
Csak jött a bíró,és közbeszólt. Az espanyol 100x durvábban játszott,és nem kaptak szerintem annyi sárgát mint mi,nekünk mindenért szórta a lapot.
Van egy kis befolyása Pereznek a szövetségnél úgy látom.ELkezdődött ellenünk a hadjárat,mert tudják ,hogy tiszta játékkal mindenkit ütnénk 3-4 góllal.
Köszönjünk bíró.
Mégegyszer felhívnám a madridisták figyelmét,hogy vajon az AtMa is így küzd egy városi derbin?
Még mindig a saját kezünkben vagyunk,de pokoli nehéz 90 percek várnak még ránk,és köszönhetően madridéknak, ennél "korrektebb" játékvezetést egyik idegenbeli meccsünkre se várok

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."