Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most értem haza....gergo9 írta:Matyi/Ferni v Ákos/Faith
http://www.haxball.com/?roomid=1db993bd ... 873a79735b
Ha ráértek gyertek toljuk le az élest, 21:15 ig vagyunk
ha gondolod lehetsz velemgeridoss írta:Következő bajnokságban én is szeretnék indulni, ha valaki párt keres, szóljon
köbö egy hétrobertfcb írta:ebből mennyi van még hátra?S.Agüero írta:következő bajnokságba mindenképp gyere!robertfcb írta:Én is beszállhatok majd? ki dönti ezt el?
ebbe már sajnos nem lehet.
ebből mennyi van még hátra?S.Agüero írta:következő bajnokságba mindenképp gyere!robertfcb írta:Én is beszállhatok majd? ki dönti ezt el?
ebbe már sajnos nem lehet.
Az első játékrészt még úgyahogy aktívan tudtam követni, de a másodikat kidobhatjuk a kukába... 400-500-as pingem volt, egyszer itt tűnt fel az ellenfél, aztán hirtelen ott.. Képregény volt az egész. De nekem az is elég, ha a lijacskával lejátszott 1vs1-et elkönyvelitek. Sokat nem nyom a latban...S.Agüero írta:Nekem 9 körül lenne a legjobb.
Egyébként a másodikból is lement 2 perc, szóval 3 perc van hátra és 7-0 ide, majd befejezzük, mikor lenne jó nektek befejezni?
Hát nem tudom...Lionel85 írta:Sajnos teljes káosz volt az internetem körül tegnap este, így félbeszakadt a meccs Matyiék ellen. Nem tudom mik ilyenkor a szabályok, az egészet újból le kell játszani, vagy elég csak a második játékrészt. Az elsőt nagy nehezen le tudtuk játszani, bár nekem az is élvezhetetlen volt. Majd írjátok le, mi a teendő ilyenkor.
gyere lionel, várunk, Matyi linkelte a szobát.Lionel85 írta:teS.Agüero írta:Itt vagyunk!
Ki csinál szobát?
most komolyan mialatt megírtad ezt a hsz-t már lejátszottuk volnagergo9 írta:nekem most nem jó majd esetleg holnap este 9után
ahalijacska írta:Matyi nekünk jó, letoljátok ellenünk?