Marc Bartra
- sneco7
- Capitá del Barça
Elnézve a sorsolást, 9 meccsünk lesz még október végéig, ezekből 2 kiemelkedő a PSG és Real ellenni. Ha ezeken nem játszik legalább 500 percet, ergó 5-ször kezdő, egyszer beugró illetve 2-nél többször marad a lelátón, akkor télen távoznék a helyében, mert azt jelenti,hogy nem számít rá alapemberként LE. Ebben az esetben nagyot fogok csalódni benne. Ha pedig ma nem lesz kezdő,akkor még pipa is leszek rá. Tudom,hogy ez nem jelent semmit neki,na de akkor is. 

- Leon
- Director del Fútbol
Amennyit játszik nem is csodálkoznék rajta ha tényleg ezt mondta volna!MQuC írta:Nekem az, hogy rábeszélte, hogy mielőbb távozzon, mert nem kap elég lehetőséget, s így neki sem kell aggódnia a helye miatt.

Remélem ma végre kezdő lesz!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
A főoldalon lévő cikkben Piqué róla tett nyilatkozata kicsit furán hangzik. Mi a véleményetek?
- Chino
- Llegenda del Barça
Fontás igazából sosem volt olyan szinten, hogy itt meghatározó játékos lehessen. Muniesa annál inkább csak az a sérülés a legrosszabbkor jött és ő is váltani akart.barcafacan írta: Azt hiszem, Bartra pillanatnyilag ott tart, amennyi lehetőséget kap. Muniesaval és Fontassal ellentétben itt van és fontos kiegészítő ember. Ha ebbe belenyugszik és tovább javul, később még oszlopává is válhat a csapatnak, noha nem kiugró tehetség.
Arra most pontosan nem emlékszem, hogy mi nem akartunk új szerződést kínálni vagy ő határozott máshogy, de amíg itt volt, minimum egy szinttel feljebb volt, mint Bartra.
Lehet mondani, hogy most egy Stoke-ban vitézkedik, de ha Bartra ment volna el ő is hasonló helyen lenne. Ez olyan, mint a kölcsönadás átka. Ha valakit így kölcsönadunk és nem játszik az új csapatában az nem biztos, hogy azért van mert nem üti meg a szintet, hanem nem számítanak rá hosszútávon. Ha van egy alap, jelen esetben középső védő párja egy edzőnek, nem valószínű, hogy megbontja egy 19-20 éves kölcsönjátékosért.
De ezt sosem tudjuk meg. Még kevés meccs ment le, nem tudni mi jár LE fejében, decemberre valószínűleg eldől, hogy itt lesz-e a következő szezonban. Ha Masch-ra inkább számítanak hátul, akkor van 4 középső védőnk, Luchonak pedig nem valószínű, hogy kellene egy ötödik a lelátóra.
Attól viszont komolyan tartok, hogy egy másik csapatban simán kiharcolja a kezdőtagságot. Nem véletlen mutatkozott már be kétszer a felnőtt válogatottban.
Forca Barca!!!!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Remélhetőleg rendesen rotál majd LE, s így lesz mindenkinek lehetősége. Még nem ment le sok forduló, bár azt látjuk, hogy egyes meccseken simán játszhatott volna Bartra, lehet, hogy Enrique fordítva gondolkodik, s pl kiscsapat ellen úgy volt vele, hogy a szezon elején Masch is megoldja. Kicsit erőltetett okfejtés tudom, csak reménykedek. 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én is, de ha így is lesz, az lehet, hogy csak egy morzsa lesz neki, annak érdekében, hogy ne érje szó a ház elejét.salas9 írta:Én azért nagyon bízok benne, hogy a szerdai BL találkozón a kezdőben láthatom.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador d'estrella
Azt hiszem, Bartra pillanatnyilag ott tart, amennyi lehetőséget kap. Muniesaval és Fontassal ellentétben itt van és fontos kiegészítő ember. Ha ebbe belenyugszik és tovább javul, később még oszlopává is válhat a csapatnak, noha nem kiugró tehetség.palesz77 írta:Hasonlóan látom én is a dolgokat, ahhoz képest, hogy mennyire az lett hangoztatva, hogy mi a saját nevelésekre építünk, Pedro óta senki nem lett benyomva a kezdőbe - pedig szerintem Bartra bőven jobb mint Pedro volt anno, de még Montoya is.. És én el nem hiszem, hogy Bartra ennyire rossz edzésmunkát végezzen, hogy még a keretbe se férjen be, ő egy igazi csupaszív játékos, tuti biztos vagyok benne, hogy edzésen is maximálisan odateszi magát.sneco7 írta:...
Ha idén sem kap elég lehetőséget én megérteném ha távozna, akármekkora Barcadrukker is, kétlem, hogy egy játékosnak az az álma, hogy sérülés esetén majd bekerül az utazókeretbe..Igaz ez Montoyára is. Úgyhogy remélem, hogy a szezon előrehaladtával LE elkezdi hátul is játszatni komolyan a fiatalokat, mert megérdemelnék már mindketten azt, hogy bizonyíthassanak - ergo huzamosabb ideig játsszanak, ne csak 1-1 meccsekre..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hasonlóan látom én is a dolgokat, ahhoz képest, hogy mennyire az lett hangoztatva, hogy mi a saját nevelésekre építünk, Pedro óta senki nem lett benyomva a kezdőbe - pedig szerintem Bartra bőven jobb mint Pedro volt anno, de még Montoya is.. És én el nem hiszem, hogy Bartra ennyire rossz edzésmunkát végezzen, hogy még a keretbe se férjen be, ő egy igazi csupaszív játékos, tuti biztos vagyok benne, hogy edzésen is maximálisan odateszi magát.sneco7 írta:...
Ha idén sem kap elég lehetőséget én megérteném ha távozna, akármekkora Barcadrukker is, kétlem, hogy egy játékosnak az az álma, hogy sérülés esetén majd bekerül az utazókeretbe..

Hiába erőlködünk hogy így a saját nevelés meg úgy a saját nevelés, aki legutóbb tisztán (úgy értem aki eligazolt majd sztárként vissza, gondolok itt Albára, Cesc-re) saját nevelés volt, és beépítettük a csapatba az Busi volt, és az se manapság történt. Nem adjuk meg a lehetőségeket a tehetségeinknek, nem adtuk meg Bojannak, Thiagonak most meg nem adjuk meg Bartra-nak, Montoyának és Rafinhának. Ha belegondolok, hogy az a mag, aki kialakult a B-be (Adama, Munir, Samper, Halilovics, Denis) és a többiek szintén nem fogják meg kapni a lehetőséget eléggé elkeseredek.
Nagyon üdítő, hogy mentalitásban sokkal előrébb van mindenki mint tavaly, de sok esetben ugyanott tartunk, Businak, Alvesnek, Pedronak és Piquének mindenképp játszania kell, hiába van jobb a posztjukon.
Nagyon üdítő, hogy mentalitásban sokkal előrébb van mindenki mint tavaly, de sok esetben ugyanott tartunk, Businak, Alvesnek, Pedronak és Piquének mindenképp játszania kell, hiába van jobb a posztjukon.
- sneco7
- Capitá del Barça
Igazoljon is el jövőre, Montoyával együtt és az ő góljaikkal ejtsenek ki minket a BL-ből...hihetetlen,amit a saját nevelésű védőinkkel művelünk már évek óta. Amikor tavaly előtt égett a ház,mert mindenki lesérült hátul, olyan teljesítményt tett le,amire simán lehetett volna építeni a csapat védelmének jövőjét illetve az ő önbizalmát is. Erre megint a neveket erőltetjük,akkor is,ha nem saját poszton kell játszatni vagy közel sem ütik meg a szintet. Erőltetjük Mascheranot védőként, pedig ő sem hozott jobb átlagot tavaly, ráadásul ő már rutinos is és folyamatos játékban volt. Persze könnyű azzal magyarázni,hogy nem az ő posztja...akkor ne játszassák ott. Főleg, hogy van egy ilyen csup aszív tehetségünk, akiben megtalálhattuk volna Puyol utódját. De üldözzük el őt is,mint Thiagot....Montoya dettó,csak ott Alves még alacsonyabb szintet tol a meccsek többségén. De ne adjuk meg a bizalmat nekik. Nem azt mondom,hogy egyszerre játszanak rögtön, mert ahhoz tényleg nincs elég meccsrutinjuk. De az, hogy padra sem ülhet le, az vicc...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Igen, sajnos...MichaaBee írta:Csak nekem szúrja nagyon a szememet, hogy Piqué és Mathieu mellett ő az egyetlen egészséges középső védőnk, de Enrique még a padra se nevezi és Mascheranót teszi kezdőbe?Rendben van, hogy szerelmes Mathieu-be, a teljesítménye alapján korrekt is a kezdőtagsága, de hogy Bartra a padra se fér oda az nekem homály...
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre lelép egy jó csapatba...

Csak nekem szúrja nagyon a szememet, hogy Piqué és Mathieu mellett ő az egyetlen egészséges középső védőnk, de Enrique még a padra se nevezi és Mascheranót teszi kezdőbe?
Rendben van, hogy szerelmes Mathieu-be, a teljesítménye alapján korrekt is a kezdőtagsága, de hogy Bartra a padra se fér oda az nekem homály...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tegnap alapjáraton a kezdőbe kellett volna tenni. Mascheranot lehet majd cserélgetni Busquetsel az egész szezon során bőven, mert Song minden bizonnyal távozik. Jó lenne, ha ebben az idényben a középhátvédek helyén végre középhátvédek is játszanának. Tényleg nem tudom, hogy mit kéne még tennie a srácnak annak érdekében, hogy megbízzanak benne.
Tavaly is messze az egyik legjobbunk volt, látszik rajta, hogy már megvan a kellő rutinja is.
Nem tudom mi lehet a gond vele, amit mi innen nem szúrtunk ki, de gyanítom semmi. Mégsem ő az első számú opció, akkor sem, amikor a tegnapi keretben gyakorlatilag ő volt az egyetlen vérbeli középső védő.
Bízom benne, hogy masszívan számolni fog vele LE, mert rászolgált.

Nem tudom mi lehet a gond vele, amit mi innen nem szúrtunk ki, de gyanítom semmi. Mégsem ő az első számú opció, akkor sem, amikor a tegnapi keretben gyakorlatilag ő volt az egyetlen vérbeli középső védő.
Bízom benne, hogy masszívan számolni fog vele LE, mert rászolgált.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Barça B
Bartra: "A szünidő alatt is folyamatosan edzettem, nagyjából két kilóval több izom van most rajtam. Erősebbnek érzem magam." [sport]
- palesz77
Van olyan mutató amiben túl is szárnyalja..mess2009 írta: visszakereshető, régen letettem a garast Bartra mellett, azzal, hogy játszatni kell! Martíno egyik sara, hogy ezt nem(alig) tette meg. ennek ellenére nem értek egyet, hogy Piquevel hasonlítjátok össze mert még messze van tőle!(egyetlen mutatóban sem éri el jelenleg) és főleg nem, hogy helyette! pontosan tudom milyen szezonja volt Piquenek de éppenséggel nem ő az aki ha akar nem lehet(az egyetlen) világklasszis védőnk.

Na de viccet félretéve, azzal egyetértek, hogy Pique, ha fejben ott lenne a pályán ismét, akkor egyelőre jobb lenne, mint Bartra. Csak idén egyedül a szezon vége felé volt ott - akkor klasszist hozott -, aztán a VB-n meg láthattuk, hogy megint nincs magánál.. Úgyhogy egyelőre nagy kérdőjel, hogy LE alatt melyik arcát fogja mutatni, ha ahhoz hasonló lesz, mint a Hollandok ellen, akkor szemrebbenés nélkül játszatnám Bartrát akár egy El Classicon is helyette..
visszakereshető, régen letettem a garast Bartra mellett, azzal, hogy játszatni kell! Martíno egyik sara, hogy ezt nem(alig) tette meg. ennek ellenére nem értek egyet, hogy Piquevel hasonlítjátok össze mert még messze van tőle!(egyetlen mutatóban sem éri el jelenleg) és főleg nem, hogy helyette! pontosan tudom milyen szezonja volt Piquenek de éppenséggel nem ő az aki ha akar nem lehet(az egyetlen) világklasszis védőnk.palesz77 írta:Mit tettél???S.Agüero írta:Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
https://www.youtube.com/watch?v=bZz5QVyWfdY" target="_blank
Legjobb középhátvédünk volt a szezonban.
Simán kezdetném a következő szezonban, akár Piqué kárára is.![]()
Pont egy ilyen szövegből indult egy nagy vita itt alattad..
![]()
Amúgy egyetértek, veled, én is el tudom képzelni, hogy az újabb generáció egyik fő oszlopává növi ki magát idővel. Csak ahhoz játszania kéne, reméljük LE-nél nem a név fog dönteni, akkor szezon végére akár kiszoríthatja Piquet is. Jövőre mehetne a Montoya-Bartra-Marquinhos-Alba 4-es..
Nagyon jól állt rajta a kapitányi karszalag . Remélem az 5-ös mezt is megkapja de arra sajna nincs esély mert tegnap is 15-ösben játszott
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Milyen jóarc csinált egy tábort amit ő vezet és elvitte a srácokat fürdeni ahol elég közvetlen volt velük
https://www.facebook.com/marcbartra/pho ... =1&theater
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- palesz77
Mit tettél???S.Agüero írta:Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
Simán kezdetném a következő szezonban, akár Piqué kárára is.

Amúgy egyetértek, veled, én is el tudom képzelni, hogy az újabb generáció egyik fő oszlopává növi ki magát idővel. Csak ahhoz játszania kéne, reméljük LE-nél nem a név fog dönteni, akkor szezon végére akár kiszoríthatja Piquet is. Jövőre mehetne a Montoya-Bartra-Marquinhos-Alba 4-es..

Én is nagyon remélem , hogy Lucho megadja neki a bizalmat mert tavaly tényleg baromi jól játszott még a nagy meccseken is mint pl Real elleni kupadöntő vagy az atletico elleni BL meccsekenS.Agüero írta:Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- MatyiG
- Adminisztrátor
Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Na,akkor nagyjából egy véleményen vagyunkBarcaman1993 írta:
Nem érted te sem. Ez mind szép és jó és támogatom én is. Itt arról van szó, hogy itt pár ember már rögtön a kezdőbe követelte Bartrát, aminek semmi alapja nincs. Nyilván, kapjon minél több lehetőséget, de ezt ne tévesszük össze az állandó kezdőtagsággal. A kettő nem igazán jelenti ugyanazt.

Legroszabb esetben könnyes szemmel megválunk tőle,mint az Oleguertől, és pont (Az ő elküldésénél még nem nagyon örültem jobban semminek sem