Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amennyit játszik nem is csodálkoznék rajta ha tényleg ezt mondta volna!MQuC írta:Nekem az, hogy rábeszélte, hogy mielőbb távozzon, mert nem kap elég lehetőséget, s így neki sem kell aggódnia a helye miatt.
Fontás igazából sosem volt olyan szinten, hogy itt meghatározó játékos lehessen. Muniesa annál inkább csak az a sérülés a legrosszabbkor jött és ő is váltani akart.barcafacan írta: Azt hiszem, Bartra pillanatnyilag ott tart, amennyi lehetőséget kap. Muniesaval és Fontassal ellentétben itt van és fontos kiegészítő ember. Ha ebbe belenyugszik és tovább javul, később még oszlopává is válhat a csapatnak, noha nem kiugró tehetség.
Én is, de ha így is lesz, az lehet, hogy csak egy morzsa lesz neki, annak érdekében, hogy ne érje szó a ház elejét.salas9 írta:Én azért nagyon bízok benne, hogy a szerdai BL találkozón a kezdőben láthatom.
Azt hiszem, Bartra pillanatnyilag ott tart, amennyi lehetőséget kap. Muniesaval és Fontassal ellentétben itt van és fontos kiegészítő ember. Ha ebbe belenyugszik és tovább javul, később még oszlopává is válhat a csapatnak, noha nem kiugró tehetség.palesz77 írta:Hasonlóan látom én is a dolgokat, ahhoz képest, hogy mennyire az lett hangoztatva, hogy mi a saját nevelésekre építünk, Pedro óta senki nem lett benyomva a kezdőbe - pedig szerintem Bartra bőven jobb mint Pedro volt anno, de még Montoya is.. És én el nem hiszem, hogy Bartra ennyire rossz edzésmunkát végezzen, hogy még a keretbe se férjen be, ő egy igazi csupaszív játékos, tuti biztos vagyok benne, hogy edzésen is maximálisan odateszi magát.sneco7 írta:...
Ha idén sem kap elég lehetőséget én megérteném ha távozna, akármekkora Barcadrukker is, kétlem, hogy egy játékosnak az az álma, hogy sérülés esetén majd bekerül az utazókeretbe..Igaz ez Montoyára is. Úgyhogy remélem, hogy a szezon előrehaladtával LE elkezdi hátul is játszatni komolyan a fiatalokat, mert megérdemelnék már mindketten azt, hogy bizonyíthassanak - ergo huzamosabb ideig játsszanak, ne csak 1-1 meccsekre..
Hasonlóan látom én is a dolgokat, ahhoz képest, hogy mennyire az lett hangoztatva, hogy mi a saját nevelésekre építünk, Pedro óta senki nem lett benyomva a kezdőbe - pedig szerintem Bartra bőven jobb mint Pedro volt anno, de még Montoya is.. És én el nem hiszem, hogy Bartra ennyire rossz edzésmunkát végezzen, hogy még a keretbe se férjen be, ő egy igazi csupaszív játékos, tuti biztos vagyok benne, hogy edzésen is maximálisan odateszi magát.sneco7 írta:...
Igen, sajnos...MichaaBee írta:Csak nekem szúrja nagyon a szememet, hogy Piqué és Mathieu mellett ő az egyetlen egészséges középső védőnk, de Enrique még a padra se nevezi és Mascheranót teszi kezdőbe?Rendben van, hogy szerelmes Mathieu-be, a teljesítménye alapján korrekt is a kezdőtagsága, de hogy Bartra a padra se fér oda az nekem homály...
Van olyan mutató amiben túl is szárnyalja..mess2009 írta: visszakereshető, régen letettem a garast Bartra mellett, azzal, hogy játszatni kell! Martíno egyik sara, hogy ezt nem(alig) tette meg. ennek ellenére nem értek egyet, hogy Piquevel hasonlítjátok össze mert még messze van tőle!(egyetlen mutatóban sem éri el jelenleg) és főleg nem, hogy helyette! pontosan tudom milyen szezonja volt Piquenek de éppenséggel nem ő az aki ha akar nem lehet(az egyetlen) világklasszis védőnk.
visszakereshető, régen letettem a garast Bartra mellett, azzal, hogy játszatni kell! Martíno egyik sara, hogy ezt nem(alig) tette meg. ennek ellenére nem értek egyet, hogy Piquevel hasonlítjátok össze mert még messze van tőle!(egyetlen mutatóban sem éri el jelenleg) és főleg nem, hogy helyette! pontosan tudom milyen szezonja volt Piquenek de éppenséggel nem ő az aki ha akar nem lehet(az egyetlen) világklasszis védőnk.palesz77 írta:Mit tettél???S.Agüero írta:Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
https://www.youtube.com/watch?v=bZz5QVyWfdY" target="_blank
Legjobb középhátvédünk volt a szezonban.
Simán kezdetném a következő szezonban, akár Piqué kárára is.![]()
Pont egy ilyen szövegből indult egy nagy vita itt alattad..
![]()
Amúgy egyetértek, veled, én is el tudom képzelni, hogy az újabb generáció egyik fő oszlopává növi ki magát idővel. Csak ahhoz játszania kéne, reméljük LE-nél nem a név fog dönteni, akkor szezon végére akár kiszoríthatja Piquet is. Jövőre mehetne a Montoya-Bartra-Marquinhos-Alba 4-es..
Mit tettél???S.Agüero írta:Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
Simán kezdetném a következő szezonban, akár Piqué kárára is.
Én is nagyon remélem , hogy Lucho megadja neki a bizalmat mert tavaly tényleg baromi jól játszott még a nagy meccseken is mint pl Real elleni kupadöntő vagy az atletico elleni BL meccsekenS.Agüero írta:Csak szerintem lesz belőle Puyol 2.0?
Simán kezdetném a következő szezonban, akár Piqué kárára is.
Na,akkor nagyjából egy véleményen vagyunkBarcaman1993 írta:
Nem érted te sem. Ez mind szép és jó és támogatom én is. Itt arról van szó, hogy itt pár ember már rögtön a kezdőbe követelte Bartrát, aminek semmi alapja nincs. Nyilván, kapjon minél több lehetőséget, de ezt ne tévesszük össze az állandó kezdőtagsággal. A kettő nem igazán jelenti ugyanazt.