LG írta:Sztem rábaxna, h a cselzibe menne, de nagyon. Kiégne sok Seváékkal 1ütt, ők lennének az uj Real. Amugy hihetetlen dolgokat tud, de amikor csak lézeng a pályán, az bizony nem mélto, 1 Barca játékostol. Azt mondtam pár éve, h elérte Rivaldot szitjét, de akkor baromságot mondtam, Rivaldo sokkal többet tett a csapatért, ő valoban imádta a klubbott, hajtott, küzdött. Ez meg csak sétálhat 1-2 trükk, 1-2 szabi, és annyi.
Most nem azon fogok veled vitatkozni, hogy ki tett többet a csapatért,mert mind Rivaldot,mind Ronniet,nagyon szeretem,és csodálom a játékukat!
DE: akkoriban is jópár meccset,összefoglalót láttam amikor Rivaldo volt itt Király! És azért nemegyszer volt neki is olyan meccse,amikor momentuma sem igen volt,elvolt a pályán,adott egykét szép labdát és annyi,most azért feltűnő Ronnie esetében mert a jelenben vagyunk,és mert úgymond sorozatban csinálja ezt valamikor 4-5 meccsen keresztül..
Vagy ha nem hiszel nekem,vagy nem emlékszel annyira ezekre,akkor néha van a Sportklubbon a Barca Tv,benne meg jópár olyan meccs,amikor Rivaldo aktív volt a Barcában...
Természetesen elismerem az ő tudását,sőt meg se kérdőjelezem,és tényleg ő IS rengeteget tett a BARCÁért,de neki is becsúszott jópár ilyen meccs...