Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2007.01.13. 12:57:14

Milan Baros az Aston Villa játékosa egyenlőre nem döntötte el, hogy hol folytatja pályafutását, ami biztos, hogy a Chelsea érdeklődik iránta.
"Először mindenképpen a londonaik ajánlatára várunk, de képbe került egy olasz gárda is, Milan azonban minenképpen Angliában szeretne maradni. Napokon belül eldőlhet a sorsa." - mondta a játékos ügynöke a skysports.com-nak.

Claudio Pizarro: Mivel év végén lejár a szerződése sok csapat figyelmét felkeltette a bajor gólvadász, akinek azonban a talján foci a legvonzóbb. A Werder a távozó Miroslav Klose utódjaként tekintene a perui csatárra, aki azonban kijelentette a calcio csapatai vonzóbbak, így a Juventus vagy a Roma lehet végül a befutó a calciomercato információi szerint.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.12. 21:24:01

LG írta:A hírek szerint Amantino Mancini júniusban távozhat a Roma csapatától, mert állítólag összetűzésbe keveredett Francesco Tottival.
A brazil középpályást 2009-ig köti a szerződése a Roma csapatához, azonban azt állítják vele kapcsolatban, hogy szívesen távozna az év végén.
Habár mindkét játékos gólt szerzett a hétközi kupameccsen, egyik sem ünnepelte a másik gólját, ezzel is megerősítve azt, hogy valami nincs rendben közöttük.
A Gazzetta dello Sport szerint számos oka van annak, hogy a helyzet idáig jutott és az egyik ok az, hogy Mancini voolt az egyik fő támogatója Antonio Cassanonak, amikor az olasz csatár a Romában játszott.
Az Inter szívesen vinné a játékost és erre állítólag már ki is találtak egy kedvező megoldást.
Mancini ára 14 millió font, az Inter pedig készpénzt és játékost - köztük Walter Samuelt - adna Manciniért.
hát ha a roma elcseréli akkor hülye lesz amugy meg ha mancini elmegy akkor inkább hozzánk jöjjön :lol: vagy a fulham-ba csak ne az interbe :twisted:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2007.01.12. 21:14:38

Gondoltam, hogy az Internek is kell 8) Mancini jó játékos, szívesen elnézném az Inter kp-ján :wink:
De azért, mert Tottival összeveszett még nem kéne elküldeni sztem. Bár Totti nem úgy Romában :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.12. 18:38:09

A hírek szerint Amantino Mancini júniusban távozhat a Roma csapatától, mert állítólag összetűzésbe keveredett Francesco Tottival.
A brazil középpályást 2009-ig köti a szerződése a Roma csapatához, azonban azt állítják vele kapcsolatban, hogy szívesen távozna az év végén.
Habár mindkét játékos gólt szerzett a hétközi kupameccsen, egyik sem ünnepelte a másik gólját, ezzel is megerősítve azt, hogy valami nincs rendben közöttük.
A Gazzetta dello Sport szerint számos oka van annak, hogy a helyzet idáig jutott és az egyik ok az, hogy Mancini voolt az egyik fő támogatója Antonio Cassanonak, amikor az olasz csatár a Romában játszott.
Az Inter szívesen vinné a játékost és erre állítólag már ki is találtak egy kedvező megoldást.
Mancini ára 14 millió font, az Inter pedig készpénzt és játékost - köztük Walter Samuelt - adna Manciniért.
Silvanus
Director del Fútbol

2007.01.12. 17:20:31

Biztos sokan le fognak e-miatt hurrogni, de Real ide vagy oda szerintem Backhem igen is jó játékos, egyszerűen csak belefásult, belefáradt ebbe a Realba! És ennek köszönheti helyzetét a válogatottnál is. Szerintem kora ellenére is egy környezetváltozás jót tenne neki, és egy ANGOL, mert szerintem Ő igazából csak a Premiershipben tudna érvényesülni, szóval egy angol élcsapatban lehetne még 1-2 kiváló éve! Simán ott lehetne még európa elitklubjai bármelyikében, erre elhúz Amerikába, nem értem. Pénz? A felesége? És a foci? Ez az élete... érthetetlen számomra hogy dönthetett így!?...

Ugyan ez egyébként a véleményem Figo-ról is. Akárki akármit mond, mondjuk ő is marad még az Interben, de szerintem benne is lehetne még vagy 1-2 jó év, csak nem jó csapatban van, és ahogy hallom, már nem is akar jóban lenni... :?

Én azt vallom, hogy 1-2 öreg mindig jól jön a háznál, ráadásul ezek az 'öregek' nem is akárkik!!! Lásd: Zidane, vagy épp Larsson!!!
"Més Cuen un Club"
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.12. 16:49:16

Slither írta:Az ilyen hozzászólsokat inkább a humor témához küldd már :!:
Bocsi, ez volt az utolsó... :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.12. 16:46:34

Az ilyen hozzászólsokat inkább a humor témához küldd már :!:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.12. 16:34:52

Ronaldo a Brann Bergen célkeresztjében!

Újabb "Galaktikus" távozása valószínűsíthető a Real Madridnál! A Fenoménnak, de az elmúlt időben inkább csak "Daginak" aposztrofált brazil világbajnok a harmadik iksz felé közeledve nem igazán találja a helyét a fővárosi gárdánál. Az ezen a héten összeült válságstáb többórás vitaestjének keretében Predrag Mijatovics és Fabio Capello összeállította a persona non grata-k névsorát. Ezen az összeállításon a korábbi aranylabdás támadó neve is szerepelt, így a korábbi Inter-játékos akár szedheti is a sátorfáját. Több egyesület is tárt karokkal várná, de a leghevesebb érdeklődést eleddig a norvég elsőosztályú bajnokság tavalyi ezüstérmese, a Brann Bergen mutatta. A régebb óta komoly súlyproblémákkal küzdő Ronaldo - nagy ínyenc lévén - a skandináv ország gyengébb színvonalú bajnoksága ellenére komolyan fontolóra vette Brann ajánlatát.
"Nem tartom kizártnak, hogy távozok a Real Madridtól! A szurkolók, az újságírók és a csapattársaim állandó élcelődésének vagyok kitéve, amitóta felszedtem néhány kilót. Őszintén szólva, az első redő a hasamon Keith Floydnak köszönhető, aki főzőtudományával, lehengerlő stílusával és nem mellesleg az alkoholhoz fűződő bennsőséges viszonyával teljesen levett a lábamról. A Floyd a fjordokon című műsorsorozata azóta is ott sorakozik DVD-n a kedvenc filjeim mellett. Neki köszönhetően nagyon megszerettem Norvégiát."

eaGREC KIadó

:D
PCsabi
aka Game90

2007.01.12. 15:29:37

A Bayern München szívesen látná keretében a Chelsea-ben futballozó Arjen Robbent, érte még a Manchester United által régóta csábított Owen Hargreavesről is lemondana. A bajorok vezetőedzője, Felix Magath nem titkolja, kiváló labdarúgónak tartja a holland szélsőt, aki jelentős erősítést jelentene. A Bild szerint az angol játékos része lennek a londoniakkal kötendő üzletnek.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131011
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.12. 12:45:49

barca99 írta:Valaki le tudná fordítani? Valami kis Beckham rajz (karikatúra?), kíváncsi lennék a szövegre :roll:
Nem tok spanyolul, de én arra tippelek, hogy a korábbi "Galaktikus" jelzőt figurázzák ki a Galaxy csapatnévvel. Javítsatok ki kérlek, ha nagyon messze járnék az igazságtól!
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.12. 12:41:01

Valaki le tudná fordítani? Valami kis Beckham rajz (karikatúra?), kíváncsi lennék a szövegre :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 17:57:37

PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 16:46:33

LG írta:Wilhemson :arrow: Roma
Sztem jo játékos.
Jó játékos, de sztem csak csere lesz. Kp-n jó a Roma :arrow: Pizarro, Taddei, de Rossi, Perrotta, Mancini :roll:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.10. 16:42:02

Boixos írta:teljesen korrekt, normális családja van. csak az apuka nem korrekt, legalábbis velünk nem volt az.
azért is mondta élete egyik legfontosabb városának barcelonát anno, mert itt született a kislánya asszem (v kisfia...?).
És itt kapott sült disznófejet egy El Clásicón, ami nagy megtiszteltetés. :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.10. 15:32:43

Wilhemson :arrow: Roma
Sztem jo játékos.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.09. 20:48:51

teljesen korrekt, normális családja van. csak az apuka nem korrekt, legalábbis velünk nem volt az.
azért is mondta élete egyik legfontosabb városának barcelonát anno, mert itt született a kislánya asszem (v kisfia...?).
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 20:22:59

Ja, asszem van 1 szőke felesége, de gondolom gyereke is van :wink: :D
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.09. 20:21:14

Hihetetlen,hogy mekkora takony ez az ember.

Először elköveti a legnagyobb árulást a foci világában,majd kijelenti,hogy megy az Interbe trófeákat gyűjteni,de időközbe rájön,hogy a jelenlegi anyagi kereteivel éhen fog halni,ezért elmegy a focivilág végére pénzt keresni.

Már azt is szégyellem,hogy ez az ember valaha a Barca csapatkapitánya volt.
Egyébként Figonak van családja?Mert ha van felesége meg gyerekei,akkor ők biztos különösen örülnek ennek. :?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.09. 14:47:53

A nagy játékosok többsége nem nagy csapatban szokta befejezni a karrierjét, mert akkor pályájuk csúcsán kéne abbahagyniuk a focit. Levezetni általában olyan helyen szoktak, ahol még megállják a helyüket. Lásd a sok jó nevű játékost, akik japánba mentek :!: Amióta focit nézek azóta utálom Figot, de mi van ha pályája végén már inkább a pénzt választja? Én is inkább játszanék még sok pénzért olyanoknak akik kiváncsiak a játékomra, mint hogy valahol a padot koptassam, és szép lassan eltűnjek a foci süllyesztőjében. :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 14:39:23

Figonak ha a pénz számít :oops: Egy nagycsapatban kellett volna befejeznie a pályafutását :!:

Owen Hargreaves attól tart, hogy a Bayern München által megszabott 25 millió fontos vételár elriasztja a Manchester Unitedet, amely egyelőre „csak” 15 milliót ajánlana. Az angol válogatott labdarúgó kételkedik abban, hogy reális lenne a bajorok által kért összeg.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130751

Az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Juventus elismerte, hogy érdeklődik Gabriel Heinze iránt, aki egyre kevesebb szerephez jut klubjában, a Manchester Unitedben.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130759
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.09. 01:35:28

Kép

Így ér véget egy pályafutás... :lol: :lol:

Figo egy pénzéhes *****, Figo egy pénzéhes *****, Figo egy pénzéhes *****, Figo egy pénzéhes *****!

Ennyi hozzáfűzni valóm volt. Köszönöm :twisted:

(amúgy a madridistáról csencseltem a képet)
PCsabi
aka Game90

2007.01.07. 17:40:46

Tavano az AS Roma játékosa lett
A klub honlapján hivatalosan is bejelentették, hogy Francesco Tavano kölcsönben a Roma játékosa lett a szezon hátralévő részére.
A két klub hivatalosan is megegyezett Tavanoval kapcsolatban és a játékos az év végéig kölcsönben a Roma játékosa. A fővárosi együttes hatszázezer eurót fizet majd a Valenciának az év végén és lehetősége lesz arra is, hogy április előtt 10,5 millió euróért megvásárolja véglegesen.
"A játékos heti 48 ezer eurót keres majd a szerződése lejártáig."-áll a hivatalos honlapon. "Amennyiben a Roma megvásárolja Tavanot, a játékossal négy éves szerződést köt évi kétmillió euróért."
A játékos tegnap átesett az orvosi vizsgálaton és délután bemutatkozott az új csapattársainak.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.07. 12:53:03

LG írta:Azért ahhoz képest, h olyan sportszerüek elég sokxor törnek a lábak :lol: Meg ott a birok olyanokat nem fujnak le, amit más bajnokságokban igen :!: És igenis sok a favágo, és a hentes angliába :!: Mégha már nincsenek is ott olyanok mint a roj kin, gravesen, Viera :roll: Es honnan veszed, h szeretem az Arseanalt :?: Mondtam, h utálom az összes angol csapatot, csak angliában szurkolok nekik, mert nincs benne angol :lol: Amugy meg ott pont nincsenek favágok, legalább is miota Viera elment.
Máshol nem törnek a lábak? Minden országban van pár brutál "futballista", de Angliában van a legkevesebb sztem, Olaszországban viszont annál több...

Ha Angliában nekik szurkolsz, akkor csak szereted őket valahol... :shock:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.07. 12:12:56

Azért ahhoz képest, h olyan sportszerüek elég sokxor törnek a lábak :lol: Meg ott a birok olyanokat nem fujnak le, amit más bajnokságokban igen :!: És igenis sok a favágo, és a hentes angliába :!: Mégha már nincsenek is ott olyanok mint a roj kin, gravesen, Viera :roll: Es honnan veszed, h szeretem az Arseanalt :?: Mondtam, h utálom az összes angol csapatot, csak angliában szurkolok nekik, mert nincs benne angol :lol: Amugy meg ott pont nincsenek favágok, legalább is miota Viera elment.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.07. 12:00:56

LG írta: Igazd van, Riq télleg nem valo a sok favágo közé. Mert ő 1 zseni. :wink:
Láttál te már angol meccset? Favágó Angliában??? Köztudottan a Ködös Albionban van a legsportszerűbb játék és a legkevesebb szabálytalanság! Iram, hajtás és brusztolás annál inkább van, de ezt favágásnak a legnagyobb rosszindulattal sem lehetne nevezni...Ahhoz képest, hogy szereted az Arsenalt...
Lezárt