Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
-
- aka Game90
Milan Baros az Aston Villa játékosa egyenlőre nem döntötte el, hogy hol folytatja pályafutását, ami biztos, hogy a Chelsea érdeklődik iránta.
"Először mindenképpen a londonaik ajánlatára várunk, de képbe került egy olasz gárda is, Milan azonban minenképpen Angliában szeretne maradni. Napokon belül eldőlhet a sorsa." - mondta a játékos ügynöke a skysports.com-nak.
Claudio Pizarro: Mivel év végén lejár a szerződése sok csapat figyelmét felkeltette a bajor gólvadász, akinek azonban a talján foci a legvonzóbb. A Werder a távozó Miroslav Klose utódjaként tekintene a perui csatárra, aki azonban kijelentette a calcio csapatai vonzóbbak, így a Juventus vagy a Roma lehet végül a befutó a calciomercato információi szerint.
"Először mindenképpen a londonaik ajánlatára várunk, de képbe került egy olasz gárda is, Milan azonban minenképpen Angliában szeretne maradni. Napokon belül eldőlhet a sorsa." - mondta a játékos ügynöke a skysports.com-nak.
Claudio Pizarro: Mivel év végén lejár a szerződése sok csapat figyelmét felkeltette a bajor gólvadász, akinek azonban a talján foci a legvonzóbb. A Werder a távozó Miroslav Klose utódjaként tekintene a perui csatárra, aki azonban kijelentette a calcio csapatai vonzóbbak, így a Juventus vagy a Roma lehet végül a befutó a calciomercato információi szerint.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát ha a roma elcseréli akkor hülye lesz amugy meg ha mancini elmegy akkor inkább hozzánk jöjjönLG írta:A hírek szerint Amantino Mancini júniusban távozhat a Roma csapatától, mert állítólag összetűzésbe keveredett Francesco Tottival.
A brazil középpályást 2009-ig köti a szerződése a Roma csapatához, azonban azt állítják vele kapcsolatban, hogy szívesen távozna az év végén.
Habár mindkét játékos gólt szerzett a hétközi kupameccsen, egyik sem ünnepelte a másik gólját, ezzel is megerősítve azt, hogy valami nincs rendben közöttük.
A Gazzetta dello Sport szerint számos oka van annak, hogy a helyzet idáig jutott és az egyik ok az, hogy Mancini voolt az egyik fő támogatója Antonio Cassanonak, amikor az olasz csatár a Romában játszott.
Az Inter szívesen vinné a játékost és erre állítólag már ki is találtak egy kedvező megoldást.
Mancini ára 14 millió font, az Inter pedig készpénzt és játékost - köztük Walter Samuelt - adna Manciniért.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- aka Game90
Gondoltam, hogy az Internek is kell
Mancini jó játékos, szívesen elnézném az Inter kp-ján
De azért, mert Tottival összeveszett még nem kéne elküldeni sztem. Bár Totti nem úgy Romában

De azért, mert Tottival összeveszett még nem kéne elküldeni sztem. Bár Totti nem úgy Romában

A hírek szerint Amantino Mancini júniusban távozhat a Roma csapatától, mert állítólag összetűzésbe keveredett Francesco Tottival.
A brazil középpályást 2009-ig köti a szerződése a Roma csapatához, azonban azt állítják vele kapcsolatban, hogy szívesen távozna az év végén.
Habár mindkét játékos gólt szerzett a hétközi kupameccsen, egyik sem ünnepelte a másik gólját, ezzel is megerősítve azt, hogy valami nincs rendben közöttük.
A Gazzetta dello Sport szerint számos oka van annak, hogy a helyzet idáig jutott és az egyik ok az, hogy Mancini voolt az egyik fő támogatója Antonio Cassanonak, amikor az olasz csatár a Romában játszott.
Az Inter szívesen vinné a játékost és erre állítólag már ki is találtak egy kedvező megoldást.
Mancini ára 14 millió font, az Inter pedig készpénzt és játékost - köztük Walter Samuelt - adna Manciniért.
-
- Director del Fútbol
Biztos sokan le fognak e-miatt hurrogni, de Real ide vagy oda szerintem Backhem igen is jó játékos, egyszerűen csak belefásult, belefáradt ebbe a Realba! És ennek köszönheti helyzetét a válogatottnál is. Szerintem kora ellenére is egy környezetváltozás jót tenne neki, és egy ANGOL, mert szerintem Ő igazából csak a Premiershipben tudna érvényesülni, szóval egy angol élcsapatban lehetne még 1-2 kiváló éve! Simán ott lehetne még európa elitklubjai bármelyikében, erre elhúz Amerikába, nem értem. Pénz? A felesége? És a foci? Ez az élete... érthetetlen számomra hogy dönthetett így!?...
Ugyan ez egyébként a véleményem Figo-ról is. Akárki akármit mond, mondjuk ő is marad még az Interben, de szerintem benne is lehetne még vagy 1-2 jó év, csak nem jó csapatban van, és ahogy hallom, már nem is akar jóban lenni...
Én azt vallom, hogy 1-2 öreg mindig jól jön a háznál, ráadásul ezek az 'öregek' nem is akárkik!!! Lásd: Zidane, vagy épp Larsson!!!
Ugyan ez egyébként a véleményem Figo-ról is. Akárki akármit mond, mondjuk ő is marad még az Interben, de szerintem benne is lehetne még vagy 1-2 jó év, csak nem jó csapatban van, és ahogy hallom, már nem is akar jóban lenni...

Én azt vallom, hogy 1-2 öreg mindig jól jön a háznál, ráadásul ezek az 'öregek' nem is akárkik!!! Lásd: Zidane, vagy épp Larsson!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Hírhozó-cikkíró
Ronaldo a Brann Bergen célkeresztjében!
Újabb "Galaktikus" távozása valószínűsíthető a Real Madridnál! A Fenoménnak, de az elmúlt időben inkább csak "Daginak" aposztrofált brazil világbajnok a harmadik iksz felé közeledve nem igazán találja a helyét a fővárosi gárdánál. Az ezen a héten összeült válságstáb többórás vitaestjének keretében Predrag Mijatovics és Fabio Capello összeállította a persona non grata-k névsorát. Ezen az összeállításon a korábbi aranylabdás támadó neve is szerepelt, így a korábbi Inter-játékos akár szedheti is a sátorfáját. Több egyesület is tárt karokkal várná, de a leghevesebb érdeklődést eleddig a norvég elsőosztályú bajnokság tavalyi ezüstérmese, a Brann Bergen mutatta. A régebb óta komoly súlyproblémákkal küzdő Ronaldo - nagy ínyenc lévén - a skandináv ország gyengébb színvonalú bajnoksága ellenére komolyan fontolóra vette Brann ajánlatát.
"Nem tartom kizártnak, hogy távozok a Real Madridtól! A szurkolók, az újságírók és a csapattársaim állandó élcelődésének vagyok kitéve, amitóta felszedtem néhány kilót. Őszintén szólva, az első redő a hasamon Keith Floydnak köszönhető, aki főzőtudományával, lehengerlő stílusával és nem mellesleg az alkoholhoz fűződő bennsőséges viszonyával teljesen levett a lábamról. A Floyd a fjordokon című műsorsorozata azóta is ott sorakozik DVD-n a kedvenc filjeim mellett. Neki köszönhetően nagyon megszerettem Norvégiát."
eaGREC KIadó

Újabb "Galaktikus" távozása valószínűsíthető a Real Madridnál! A Fenoménnak, de az elmúlt időben inkább csak "Daginak" aposztrofált brazil világbajnok a harmadik iksz felé közeledve nem igazán találja a helyét a fővárosi gárdánál. Az ezen a héten összeült válságstáb többórás vitaestjének keretében Predrag Mijatovics és Fabio Capello összeállította a persona non grata-k névsorát. Ezen az összeállításon a korábbi aranylabdás támadó neve is szerepelt, így a korábbi Inter-játékos akár szedheti is a sátorfáját. Több egyesület is tárt karokkal várná, de a leghevesebb érdeklődést eleddig a norvég elsőosztályú bajnokság tavalyi ezüstérmese, a Brann Bergen mutatta. A régebb óta komoly súlyproblémákkal küzdő Ronaldo - nagy ínyenc lévén - a skandináv ország gyengébb színvonalú bajnoksága ellenére komolyan fontolóra vette Brann ajánlatát.
"Nem tartom kizártnak, hogy távozok a Real Madridtól! A szurkolók, az újságírók és a csapattársaim állandó élcelődésének vagyok kitéve, amitóta felszedtem néhány kilót. Őszintén szólva, az első redő a hasamon Keith Floydnak köszönhető, aki főzőtudományával, lehengerlő stílusával és nem mellesleg az alkoholhoz fűződő bennsőséges viszonyával teljesen levett a lábamról. A Floyd a fjordokon című műsorsorozata azóta is ott sorakozik DVD-n a kedvenc filjeim mellett. Neki köszönhetően nagyon megszerettem Norvégiát."
eaGREC KIadó

-
- aka Game90
A Bayern München szívesen látná keretében a Chelsea-ben futballozó Arjen Robbent, érte még a Manchester United által régóta csábított Owen Hargreavesről is lemondana. A bajorok vezetőedzője, Felix Magath nem titkolja, kiváló labdarúgónak tartja a holland szélsőt, aki jelentős erősítést jelentene. A Bild szerint az angol játékos része lennek a londoniakkal kötendő üzletnek.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131011
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131011
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem tok spanyolul, de én arra tippelek, hogy a korábbi "Galaktikus" jelzőt figurázzák ki a Galaxy csapatnévvel. Javítsatok ki kérlek, ha nagyon messze járnék az igazságtól!barca99 írta:Valaki le tudná fordítani? Valami kis Beckham rajz (karikatúra?), kíváncsi lennék a szövegre
Valaki le tudná fordítani? Valami kis Beckham rajz (karikatúra?), kíváncsi lennék a szövegre 

-
- aka Game90
-
- aka Game90
Jó játékos, de sztem csak csere lesz. Kp-n jó a RomaLG írta:WilhemsonRoma
Sztem jo játékos.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És itt kapott sült disznófejet egy El Clásicón, ami nagy megtiszteltetés.Boixos írta:teljesen korrekt, normális családja van. csak az apuka nem korrekt, legalábbis velünk nem volt az.
azért is mondta élete egyik legfontosabb városának barcelonát anno, mert itt született a kislánya asszem (v kisfia...?).

Wilhemson
Roma
Sztem jo játékos.

Sztem jo játékos.
-
- Llegenda del Barça
teljesen korrekt, normális családja van. csak az apuka nem korrekt, legalábbis velünk nem volt az.
azért is mondta élete egyik legfontosabb városának barcelonát anno, mert itt született a kislánya asszem (v kisfia...?).
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- aka Game90
Ja, asszem van 1 szőke felesége, de gondolom gyereke is van

-
- Director del Fútbol
Hihetetlen,hogy mekkora takony ez az ember.
Először elköveti a legnagyobb árulást a foci világában,majd kijelenti,hogy megy az Interbe trófeákat gyűjteni,de időközbe rájön,hogy a jelenlegi anyagi kereteivel éhen fog halni,ezért elmegy a focivilág végére pénzt keresni.
Már azt is szégyellem,hogy ez az ember valaha a Barca csapatkapitánya volt.
Egyébként Figonak van családja?Mert ha van felesége meg gyerekei,akkor ők biztos különösen örülnek ennek.
Először elköveti a legnagyobb árulást a foci világában,majd kijelenti,hogy megy az Interbe trófeákat gyűjteni,de időközbe rájön,hogy a jelenlegi anyagi kereteivel éhen fog halni,ezért elmegy a focivilág végére pénzt keresni.
Már azt is szégyellem,hogy ez az ember valaha a Barca csapatkapitánya volt.
Egyébként Figonak van családja?Mert ha van felesége meg gyerekei,akkor ők biztos különösen örülnek ennek.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A nagy játékosok többsége nem nagy csapatban szokta befejezni a karrierjét, mert akkor pályájuk csúcsán kéne abbahagyniuk a focit. Levezetni általában olyan helyen szoktak, ahol még megállják a helyüket. Lásd a sok jó nevű játékost, akik japánba mentek
Amióta focit nézek azóta utálom Figot, de mi van ha pályája végén már inkább a pénzt választja? Én is inkább játszanék még sok pénzért olyanoknak akik kiváncsiak a játékomra, mint hogy valahol a padot koptassam, és szép lassan eltűnjek a foci süllyesztőjében. 

-
- aka Game90
Figonak ha a pénz számít
Egy nagycsapatban kellett volna befejeznie a pályafutását
Owen Hargreaves attól tart, hogy a Bayern München által megszabott 25 millió fontos vételár elriasztja a Manchester Unitedet, amely egyelőre „csak” 15 milliót ajánlana. Az angol válogatott labdarúgó kételkedik abban, hogy reális lenne a bajorok által kért összeg.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130751
Az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Juventus elismerte, hogy érdeklődik Gabriel Heinze iránt, aki egyre kevesebb szerephez jut klubjában, a Manchester Unitedben.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130759

Owen Hargreaves attól tart, hogy a Bayern München által megszabott 25 millió fontos vételár elriasztja a Manchester Unitedet, amely egyelőre „csak” 15 milliót ajánlana. Az angol válogatott labdarúgó kételkedik abban, hogy reális lenne a bajorok által kért összeg.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130751
Az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Juventus elismerte, hogy érdeklődik Gabriel Heinze iránt, aki egyre kevesebb szerephez jut klubjában, a Manchester Unitedben.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130759
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:

Így ér véget egy pályafutás...

Figo egy pénzéhes *****, Figo egy pénzéhes *****, Figo egy pénzéhes *****, Figo egy pénzéhes *****!
Ennyi hozzáfűzni valóm volt. Köszönöm

(amúgy a madridistáról csencseltem a képet)
-
- aka Game90
Tavano az AS Roma játékosa lett
A klub honlapján hivatalosan is bejelentették, hogy Francesco Tavano kölcsönben a Roma játékosa lett a szezon hátralévő részére.
A két klub hivatalosan is megegyezett Tavanoval kapcsolatban és a játékos az év végéig kölcsönben a Roma játékosa. A fővárosi együttes hatszázezer eurót fizet majd a Valenciának az év végén és lehetősége lesz arra is, hogy április előtt 10,5 millió euróért megvásárolja véglegesen.
"A játékos heti 48 ezer eurót keres majd a szerződése lejártáig."-áll a hivatalos honlapon. "Amennyiben a Roma megvásárolja Tavanot, a játékossal négy éves szerződést köt évi kétmillió euróért."
A játékos tegnap átesett az orvosi vizsgálaton és délután bemutatkozott az új csapattársainak.
A klub honlapján hivatalosan is bejelentették, hogy Francesco Tavano kölcsönben a Roma játékosa lett a szezon hátralévő részére.
A két klub hivatalosan is megegyezett Tavanoval kapcsolatban és a játékos az év végéig kölcsönben a Roma játékosa. A fővárosi együttes hatszázezer eurót fizet majd a Valenciának az év végén és lehetősége lesz arra is, hogy április előtt 10,5 millió euróért megvásárolja véglegesen.
"A játékos heti 48 ezer eurót keres majd a szerződése lejártáig."-áll a hivatalos honlapon. "Amennyiben a Roma megvásárolja Tavanot, a játékossal négy éves szerződést köt évi kétmillió euróért."
A játékos tegnap átesett az orvosi vizsgálaton és délután bemutatkozott az új csapattársainak.
-
- Hírhozó-cikkíró
Máshol nem törnek a lábak? Minden országban van pár brutál "futballista", de Angliában van a legkevesebb sztem, Olaszországban viszont annál több...LG írta:Azért ahhoz képest, h olyan sportszerüek elég sokxor törnek a lábakMeg ott a birok olyanokat nem fujnak le, amit más bajnokságokban igen
És igenis sok a favágo, és a hentes angliába
Mégha már nincsenek is ott olyanok mint a roj kin, gravesen, Viera
Es honnan veszed, h szeretem az Arseanalt
Mondtam, h utálom az összes angol csapatot, csak angliában szurkolok nekik, mert nincs benne angol
Amugy meg ott pont nincsenek favágok, legalább is miota Viera elment.
Ha Angliában nekik szurkolsz, akkor csak szereted őket valahol...

Azért ahhoz képest, h olyan sportszerüek elég sokxor törnek a lábak
Meg ott a birok olyanokat nem fujnak le, amit más bajnokságokban igen
És igenis sok a favágo, és a hentes angliába
Mégha már nincsenek is ott olyanok mint a roj kin, gravesen, Viera
Es honnan veszed, h szeretem az Arseanalt
Mondtam, h utálom az összes angol csapatot, csak angliában szurkolok nekik, mert nincs benne angol
Amugy meg ott pont nincsenek favágok, legalább is miota Viera elment.

-
- Hírhozó-cikkíró
Láttál te már angol meccset? Favágó Angliában??? Köztudottan a Ködös Albionban van a legsportszerűbb játék és a legkevesebb szabálytalanság! Iram, hajtás és brusztolás annál inkább van, de ezt favágásnak a legnagyobb rosszindulattal sem lehetne nevezni...Ahhoz képest, hogy szereted az Arsenalt...LG írta: Igazd van, Riq télleg nem valo a sok favágo közé. Mert ő 1 zseni.