Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha a roma elcseréli akkor hülye lesz amugy meg ha mancini elmegy akkor inkább hozzánk jöjjönLG írta:A hírek szerint Amantino Mancini júniusban távozhat a Roma csapatától, mert állítólag összetűzésbe keveredett Francesco Tottival.
A brazil középpályást 2009-ig köti a szerződése a Roma csapatához, azonban azt állítják vele kapcsolatban, hogy szívesen távozna az év végén.
Habár mindkét játékos gólt szerzett a hétközi kupameccsen, egyik sem ünnepelte a másik gólját, ezzel is megerősítve azt, hogy valami nincs rendben közöttük.
A Gazzetta dello Sport szerint számos oka van annak, hogy a helyzet idáig jutott és az egyik ok az, hogy Mancini voolt az egyik fő támogatója Antonio Cassanonak, amikor az olasz csatár a Romában játszott.
Az Inter szívesen vinné a játékost és erre állítólag már ki is találtak egy kedvező megoldást.
Mancini ára 14 millió font, az Inter pedig készpénzt és játékost - köztük Walter Samuelt - adna Manciniért.
Nem tok spanyolul, de én arra tippelek, hogy a korábbi "Galaktikus" jelzőt figurázzák ki a Galaxy csapatnévvel. Javítsatok ki kérlek, ha nagyon messze járnék az igazságtól!barca99 írta:Valaki le tudná fordítani? Valami kis Beckham rajz (karikatúra?), kíváncsi lennék a szövegre
Jó játékos, de sztem csak csere lesz. Kp-n jó a RomaLG írta:WilhemsonRoma
Sztem jo játékos.
És itt kapott sült disznófejet egy El Clásicón, ami nagy megtiszteltetés.Boixos írta:teljesen korrekt, normális családja van. csak az apuka nem korrekt, legalábbis velünk nem volt az.
azért is mondta élete egyik legfontosabb városának barcelonát anno, mert itt született a kislánya asszem (v kisfia...?).
Máshol nem törnek a lábak? Minden országban van pár brutál "futballista", de Angliában van a legkevesebb sztem, Olaszországban viszont annál több...LG írta:Azért ahhoz képest, h olyan sportszerüek elég sokxor törnek a lábakMeg ott a birok olyanokat nem fujnak le, amit más bajnokságokban igen
És igenis sok a favágo, és a hentes angliába
Mégha már nincsenek is ott olyanok mint a roj kin, gravesen, Viera
Es honnan veszed, h szeretem az Arseanalt
Mondtam, h utálom az összes angol csapatot, csak angliában szurkolok nekik, mert nincs benne angol
Amugy meg ott pont nincsenek favágok, legalább is miota Viera elment.
Láttál te már angol meccset? Favágó Angliában??? Köztudottan a Ködös Albionban van a legsportszerűbb játék és a legkevesebb szabálytalanság! Iram, hajtás és brusztolás annál inkább van, de ezt favágásnak a legnagyobb rosszindulattal sem lehetne nevezni...Ahhoz képest, hogy szereted az Arsenalt...LG írta: Igazd van, Riq télleg nem valo a sok favágo közé. Mert ő 1 zseni.