Kedves CSAPAT!
Amíg a szombatokat sem tudjuk komolyan venni, addig miért erőltetjük a bajnokságot??? Eddig csak utaltam rá, de most már kimondom: TÚL KORAI EZ NEKÜNK, képtelenek vagyunk komolyan venni ezt az egészet, az eredmények nem jönnek, a csapat hétről-hétre egyre idegesebb, görcsösebb, és ezekből adódóan érthető a morgás, a csapat széthúzása...
MEGOLDÁS:
1. Vegyük sokkal-sokkal komolyabban az egészet, és akkor járjon le mindenki szombatonként az 'edzésekre', és ott tegyünk is azért, hogy jobban menjen a játék, ne csak 'öröm focit' nyomjunk...
Aki pedig nem jár le, az vegye tudomásul, hogy vagy nem játszhat, vagy csak keveset!!!
2. AMI SZERINTEM JELEN HELYZETBEN ÉSSZERŰBB LENNE: nyomjuk le még ezt a bajnokságot, ÉS KÉSZ!!! Ne erőltessük ezt tovább, koncentráljunk csak az edzésekre, és a Szurkolói Tornákra, de hangsúlyozom: EGYENLŐRE!!! Aztán majd sok-sok hónapos játék után talán nekimehetünk még egy bajnokságnak, TALÁN!?...
Sok gond van a csapattal, amit jelen helyzetben még megbeszélni sem tudunk, mert ez a fórum nem erre van, találkozni meg képtelenek vagyunk mind egyszerre! Ez kissé nevetséges, de ez van!
Én 'felteszem a kezem', nekem szinte mindegy! Ha kell én rám mindig számíthat a csapat, szombatonként vagyok, és imádok a bajnokságban játszani, de jelen helyzetben a 2-es verziót jobbnak ítélem...
Tegnap 1 gól az enyém volt, Melkor jogosan üvöltött velem, oda kellett volna lépnem keményen a lövőre, nem tettem, nagy hiba volt!!! Ezért elnézést...
Megpróbáltam jóvátenni hibámat a kapu előtt, de ahogy láthattátok tegnap (is) a szerencse megint nem mellénk állt!!! Kapufák, centikkel mellé, fölé....
(Deffent és a többi szombati hiányzó - ez nem nektek, NEM CSAK NEKTEK szólt, hanem az egész csapatnak, MINDENKINEK!!! - csak hogy ne legyen sértődés!)