Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sejtettükdeffent írta:Én lehet, hogy jövő héten el leszek utazva, de a véleményemet leírtam már egy kicsit lentebb.
Egyébként ne legyen igazam, de csak azok fognak elmenni jövő hét szombaton, akik amúgy is mentek volna focizni... Ennek ellenére nagyon jó ötlet a megbeszélés.
No én itt attól félek,hogy az egész megbeszélés csak vitákkal fog eltelni.Silvanus írta: Én ott leszek! Egyébként Bercy ne félj, nem fog személyeskedéssé fajulni a dolog, legalábbis itt nem, mert szerintem senki sem fogja tudni, akarni leírni itt az igazi, mélyen őszinte véleményét!?... Erre nagyobb esély lesz személyesen, a jövő héten...
Csak nehogy személyeskedéssé fajuljon ez a nagy véleményszabadsággnorbert írta:Üdv HFCB!
Örülök a "...mindenki írjon véleményt..." ötletnek.
Azt hiszem mindenkinek jó mélyen magába kell néznie, és pontosan eldönteni hogy mit is vár valójában ettől a mi kis Csapatunktól.
Ha ez megvan higgyétek el, jönni fognak az eredmények is... Először magunkban kell rendet tennünk.
Érdeklődéssel várom a további szösszeneteket!
üdv:
gnorbert
Ok.deffent írta:Nem vagyok sötét, bár itt a gép mellett egy kicsit rosszak a fényviszonyok.