Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is szüksége van a csapatnak Ronaldinhora...Los Barrachos írta:Remélem nem gondoltad ezt komolyan! Igenis kell ide Ronaldinho és szerintem nem annyira nagyképű. Nem nagyobb, mint Valdés.Los Banditos írta:Megmondom őszintén 50 millió fontértzt cserébe szívesen látnám Chelsea mezbe.Mostanában túlságosan nagyképű,a játékát már kiismerték...És hát 50 millió font-ból már lehet valamit kezdeni...
Remélem nem gondoltad ezt komolyan! Igenis kell ide Ronaldinho és szerintem nem annyira nagyképű. Nem nagyobb, mint Valdés.Los Banditos írta:Megmondom őszintén 50 millió fontértzt cserébe szívesen látnám Chelsea mezbe.Mostanában túlságosan nagyképű,a játékát már kiismerték...És hát 50 millió font-ból már lehet valamit kezdeni...
Neeeeeem,vágom-vágom.Boixos írta: remélem, nem értettél félre, nem téged akartalak cikizni a mirror miatt!!!
ezek rendszeresen foglalkoznak ronaldinhoval, nemrég a milannal hozták össze, előtte meg azt írogatták, h mehetnéke van a barcából.
valamivel el kell adni azt a szemetet.
de miért nem bekemmel foglalkoznak inkább?
remélem, nem értettél félre, nem téged akartalak cikizni a mirror miatt!!!elprat írta:Persze,ez 1értelmű.Amúgy majd akkor fogok az ilyen és ehhez hasonló "szenzációkra" adni,ha az érintett saját szájából hallom, 50 újságíró és mikrofon jelenlétében...Még jó h tele van a világ olyan hülye emberekkel akik remegve megveszik őket és életben tartják a szennylapokatBoixos írta:a mirror nem az az újság, amit akkor szoktak idézgetni, ha atomhiteles hírekről beszélnek. ez egy bulvárlap.![]()
Máglyára velük!
Persze,ez 1értelmű.Amúgy majd akkor fogok az ilyen és ehhez hasonló "szenzációkra" adni,ha az érintett saját szájából hallom, 50 újságíró és mikrofon jelenlétében...Még jó h tele van a világ olyan hülye emberekkel akik remegve megveszik őket és életben tartják a szennylapokatBoixos írta:a mirror nem az az újság, amit akkor szoktak idézgetni, ha atomhiteles hírekről beszélnek. ez egy bulvárlap.
Ronaldinhot szét rúgnák angolban, tuti h nem menne oda, ha még a spanyol bajnokság keménységégt sem nagyon bírja.Titinho írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=20009
A Chelsea kész bankot robbantani Ronaldinho-ért!![]()
Elég nagy kacsa hír, de gondoltam beteszem.
Már egy ideje én is próbálkozok keresgetni,de eddig még nem akadtam rá,pedig nagyon kelleneGame90 írta:Az komoly![]()
Magyarországon nem lehet ilyet kapni
Tuti beszereznék egyet
Nagyon komoly!Drigo írta:Na milyen vagyok???
Jujj azt igen az nagyon durva volt, csak az adja magát, de mondjuk zidane-nal izzadásgátlót reklámoztatni az már nem éppen-->Ronaldinhoval fogszabályzót reklámoztatni sem.Los Barrachos írta:Nem tudom, láttad-e azt a képet és olvastad-e azt a cikket, amelyben csináltak egy Ronaldinhós sörnyitót, a fogai a sörnyiró élek. Nagyon durva.
Nem tudom, láttad-e azt a képet és olvastad-e azt a cikket, amelyben csináltak egy Ronaldinhós sörnyitót, a fogai a sörnyitó élek. Nagyon durva.Drigo írta:Jajj most hogy Zidane-ról beszélünk a Ronaldinho topicban eszembe jutott egy jó ötlet.
Mivel az Adidas Vele reklámoztatja az új izzadásgátlóját, kiváncsi vagyok mikor tűnik fel valamelyik fogszabályozós reklámfilben mondjuk Ronaldinho?Na az már nagyon ütne