Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért én igen? Vagy közülünk bárki is??Swineherd írta:De amikor ma többen is fennt voltak közületek a madridistán, akkor senkit nem nagyokosoztam le, senkit nem sértegettem, ez is jelent néminemű különbséget szerintem.
Nem éppen normális hangnemben...Swineherd írta:Persze ott is rengetegen támadták a barcásokat nem éppen normális hangnemben, de ez már csak így lesz...
Elkönyvelted??? Akkó jóvan...Enrique írta:Miért, hisz mindent megmagyaráztok...Swineherd írta:De akkor az is követendő, hogy majd biztos jön egy nagyokos és megmagyarázza, igaz?! És még ti mondjátok, hogy ki van magas lovon...![]()
Ez tény.
Miért, hisz mindent megmagyaráztok...Swineherd írta:De akkor az is követendő, hogy majd biztos jön egy nagyokos és megmagyarázza, igaz?! És még ti mondjátok, hogy ki van magas lovon...
Igen de alapvetően ez egy Barca-honlap, és bármennyire kultúrált emberek járnak ide (mindkét részről) azért az nem reális elvárás, hogy egymás nyakába boruljunk. Éppezért szerintem érthető ha egy Madrid-érzelmű embert nem fogadnak itt tárt karokkal, itt te vagy az idegen, neked kellene inkább tartózkodni az ilyen vitáktól!!! (Mondjuk alapvetően én új vagyok itt, és lehet hogy ennek már tradíciója van) A madridistán fordítva lenne a helyzet - bár én nekem még nem volt szerencsém hozzátokSwineherd írta:De akkor az is követendő, hogy majd biztos jön egy nagyokos és megmagyarázza, igaz?! És még ti mondjátok, hogy ki van magas lovon...Balinho írta: Köszönöm a kioktatást tudom hogy nem rám reagáltál, éppen emiatt kértem hogy reagálj az én felvetésemre is. Tudniilik ez volt az igazi kérdés és nem azon volt a hangsúly, hogy ki okostojás és ki nem csak úgy éreztem hogy kapva-kapsz az alkalmon és inkább belemész egy parttalan vitába, mintsem hogy a kérdésemre válaszolj. Egyébként Isten látja lelkem valahol megértem az élcelődésed miértjét.
De akkor az is követendő, hogy majd biztos jön egy nagyokos és megmagyarázza, igaz?! És még ti mondjátok, hogy ki van magas lovon...Balinho írta: Köszönöm a kioktatást tudom hogy nem rám reagáltál, éppen emiatt kértem hogy reagálj az én felvetésemre is. Tudniilik ez volt az igazi kérdés és nem azon volt a hangsúly, hogy ki okostojás és ki nem csak úgy éreztem hogy kapva-kapsz az alkalmon és inkább belemész egy parttalan vitába, mintsem hogy a kérdésemre válaszolj. Egyébként Isten látja lelkem valahol megértem az élcelődésed miértjét.
Te meg ne hajtogasd azt amit előző nap mondtak a nálad bölcsebb emberek, amikor még te is bőven vitáztálKitfisto írta:Ez tejsen mértékben igaz.Minden este itt összegyülünk és egymást akrjuk meggyözni.Ennek semmi értelme.Várjuk meg a bajnokságot és akkor mindenki mondhatja a magáét.Boixos írta:nehéz egy barcelona szurkolónak és egy madridistának közös nevezőre jutnia, itt feloldhatatlan ellentétek vannak.
Köszönöm a kioktatást tudom hogy nem rám reagáltál, éppen emiatt kértem hogy reagálj az én felvetésemre is. Tudniilik ez volt az igazi kérdés és nem azon volt a hangsúly, hogy ki okostojás és ki nem csak úgy éreztem hogy kapva-kapsz az alkalmon és inkább belemész egy parttalan vitába, mintsem hogy a kérdésemre válaszolj. Egyébként Isten látja lelkem valahol megértem az élcelődésed miértjét.Swineherd írta:Ha már ilyen szépen megfogalmaztad, akkor válaszolok. Nem a te hozzászólásodra reagáltam, bár gondolom ezt te is látod. Kben a Madrid tényleg nem nagyon ad teret a fiataloknak, de ezért nem fogom magam karóba húzni...
Már hallottam erröl a Juanfarnról.Tehetséges játékos és fiatal ha jól tudom.De azért néha Bekam nem olyan rossz.Swineherd írta:Kitfisto! Én örülnék a legjobban, ha Beckham elmenne akárhova és Juanfran játszana a helyén, de hát ez van...
Ez tejsen mértékben igaz.Minden este itt összegyülünk és egymást akrjuk meggyözni.Ennek semmi értelme.Várjuk meg a bajnokságot és akkor mindenki mondhatja a magáét.Boixos írta:nehéz egy barcelona szurkolónak és egy madridistának közös nevezőre jutnia, itt feloldhatatlan ellentétek vannak.
Mert mindig csak a sztárok ..............Swineherd írta:Ha már ilyen szépen megfogalmaztad, akkor válaszolok. Nem a te hozzászólásodra reagáltam, bár gondolom ezt te is látod. Kben a Madrid tényleg nem nagyon ad teret a fiataloknak, de ezért nem fogom magam karóba húzni...Balinho írta:Engem az zavar, ha érzi hogy igazunk van akkor előjön azzal, hogy mi mindenkinél okosabbak jólértesültebbek humorosabbak szebbek vagyunk (halkan jegyzem meg ezzekkel a kijelentéseivel sok kockázatot nem vállal) és elhárítja a válaszadást, nyomatékosításként kérdeném újra mit csinál a madrid ha nem lesz**ja a fiatalokat
Én ezt visszafordítanám rátok...Charlie írta:Swineherd ti szentek és sérthetlenek vagytok,elvagytok szállva magtoktól,ez vmi reál betegség.De mnident vixtek.Sajnállak,meg nem csak téged,hanem ........ is.
C.
Ha már ilyen szépen megfogalmaztad, akkor válaszolok. Nem a te hozzászólásodra reagáltam, bár gondolom ezt te is látod. Kben a Madrid tényleg nem nagyon ad teret a fiataloknak, de ezért nem fogom magam karóba húzni...Balinho írta:Engem az zavar, ha érzi hogy igazunk van akkor előjön azzal, hogy mi mindenkinél okosabbak jólértesültebbek humorosabbak szebbek vagyunk (halkan jegyzem meg ezzekkel a kijelentéseivel sok kockázatot nem vállal) és elhárítja a válaszadást, nyomatékosításként kérdeném újra mit csinál a madrid ha nem lesz**ja a fiatalokat
1. Ha jól értem Arbeola, Mejia, Pavón, Helguera, Woodgate a védelem???Én megszavazom a bizalmat Mejianak meg PavónnakEnrique írta:A Madridnál nem terveznek újabb erősítéseket...
Most örüljünk, vagy legyünk rendesek, és majd csak aug. 31-én???![]()
![]()