Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor én is félreérthető voltam. Samsungsport....sztem nem mondtod ilyet Moratti, kacsanoname írta:Bocs, félreérthető voltam. Moratti azt mondta h el fogjuk adni nekik 35 millió fontért Messit h legyen pénz arra h Roni szerződését meghosszabbítsák.
Azt h nő a szurkolók száma, egyre több a pénz...azt én írtam a Barcáról.
Tehát ennek ellenére mondta azt Moratti h nincs pénzünk.
Honnan tudod, h valoban ezt mondtanoname írta:Csak most olvastam el Moratti zseniális szavait. Ez az ember nem normális![]()
Egyre nő a szurkolók száma, jönnek az eredmények, egyre gazdagabb lesz a csapat. Messi se akar elmenni, pénz van bőven. Honnan szedte ezt Moratti![]()
Már alig várom az Al-Ittihad elleni barátságos meccset.Aprieto írta:Figo az Al-Ittihadhoz szerződött!
A klub egy vezető embere jelentette be egy órája.
![]()
![]()
Az biztos javítsatok ki ha tévedek, de Ronaldinho szerződéshosszabbítása már megtörtént nem?!Rajmó írta:Moratti már megint bolond
Neki?!?!Subinho írta:[...] a pénz nagy úr, de nem hinném, h egy ilyen pályafutás után ez számítana neki! [...]
ez azért elég érdekes hír! sztem fenntartással kéne kezelnünk, mert korábban összeboronálták már cafút japánnal, robi carlost az emírségekkel, ronaldot miamival, most figót a szaudiakkal... sztem bármennyire nem érzi magát jól az interben inkább megy haza a sportinghoz, mint az arabokhoz! a pénz nagy úr, de nem hinném, h egy ilyen pályafutás után ez számítana neki! sokkal inkább, h az elitben szerepelhessen még legalább 1-2 évig! mellesleg az inter sem viccből vette meg! szóval sztem tuti marad és talán még meg is hosszabbítják a szerződését. ha meg nem akkor liszabonba költözik! ez sztem 100%!!!LG írta:Lehet, de én még szivesen látnám a 2008-s EBn, bár erre nincs nagy esély.Game90 írta:Figo már aláírt az Al-Ittihadhoz![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129992
Egy pályafutás sztem ezzel lezárult
Lehet, de én még szivesen látnám a 2008-s EBn, bár erre nincs nagy esély.Game90 írta:Figo már aláírt az Al-Ittihadhoz![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129992
Egy pályafutás sztem ezzel lezárult