Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát inkább a Pool mint az a mo...os Chelsea....remélem 2t,de min. 1et berámolnak még...Game90 írta:Liverpool nagyon jól játszik mostChelsea védelem meg egy nagy ürülék
Sztem a Liverpool megnyerte a meccset már
![]()
Xabi Alonso egy kicsit vérzikkitörhetett egy foga vagy felszakadt a szája
Remélem második rossz érzésed me fog vállni,márhogy győz a M.U.Game90 írta:Hát nálam mindkét meccsen egyértelmű, hogy kinek fogok szurkolni: Arsenal és Liverpool.
Viszont sztem a Chelsea fogja hozni a meccsetÉs van egy olyan rossz érzésem, hogy az emu is
![]()
Minek lopnak wc-t?:lol::lol:Game90 írta:Nyolcvan font rendbírság megfizetésére kötelezte az angol rendőrség Glen Johnsont, a Portsmouth labdarúgócsapatának védőjét, miután rajtakapták, hogy egy társával megpróbált ellopni egy vécéülőkét egy szaküzletből.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131625&
Na ez írtó gáz![]()
Nem, nem. Bizony mondom néked, most eldurrantsuk őket. Idegenben ment, otthon is menni fog, ráadásul most jo formában van az Arsenal. Viszont ha jol tudom Gilberto Silva nem játxhat, az monyuk gáz lehet.Game90 írta:Hát nálam mindkét meccsen egyértelmű, hogy kinek fogok szurkolni: Arsenal és Liverpool.
Viszont sztem a Chelsea fogja hozni a meccsetÉs van egy olyan rossz érzésem, hogy az emu is
![]()
Én is a Liverpoolnak és Arsenalnak fogok drukkolniGame90 írta:Hát nálam mindkét meccsen egyértelmű, hogy kinek fogok szurkolni: Arsenal és Liverpool.
![]()
EzazEvilgrim írta:Blackburn-Arsenal 0:2
Hát igen. Látszik mit ér a Villa Király nélkülGame90 írta:MU-Aston Villa 3-1
Most már Király nélkül