2006.12.14. 21:42:54
Szóval, hamis képet nem akarok magamról kelteni, nagyon szeretem ronaldinho játékát, és nem akartam megsérteni, nem hiszem h nekem ez feladatom lehetne, vagy bármikor ilyenre vetemednék egy Barca játékossal szemben (ezt egyedül Kluiverttel tettem meg utolsó szezonjában…:). A főbb érdekességek amit tisztázni kell szerintem:
„Lealacsonyitod a játéktudását, alázatát!!” Szerintem a játéktudásáról és alázatáról még indirekten sem írtam. Azt hiszem, de nézd vissza, én Dungát idéztem, mindenekelőtt. Az h mennyire értek egyet vele… nos van, amiben egyetértek. Az hogy „ronaldinho nem OK-s”, illetve a „beolvasás” nem feltétlenül sértő – bár nem kétlem, utóbbit lehet sértően is csinálni;)
Ronaldinho játéktudása alapján a profik között a világ legjobb focistája. Az alázata az nagy nulla volt mostanáig – és most légyszi felejtsük el a Mundialitot meg az Américát, mert a srácok úgy felhergelték magukat arra meccsre, meg egyáltalán a tornára, hogy az nem egyenlő az LFPvel, meg a Deporral és még a Reállal sem… Amugy a játék bravúros volt, ha Európában is így fognak játszani, mindent viszünk. Bár szerintem még enélkül is:)
„nem kiscsapatba kell teljesíteni hanem világsztár csapatba ahol minden pályán töltött perce elemezve van és látja a világ!” Pont ezért mondja Dunga, hogy teljesíteni kell, nem pedig a technikai tudást villogtatni. Azaz feláldozni magát, dolgozni. És azért hozza a meccseket mert a világ legjobbja, nem azért mert szétdolgozta az agyát (vesd össze Iniesta).
„De mibe is kéne igazán belejönnie szerinted?” Hát mezőnyjátékba. De amugy ezt is Dunga mondta elsősorban;)
„ő sem robot h mindíg jó helyen legyen h gólt szerezzen és emellett még vigye végig a pályán” Tökéletesen igaz. Senki sem robot.
Remélem igy tisztább a kép. Persze sokat javul ő, remélem ez a folyamat sose ér véget. Ja, és ronnienak kell nyerni a lasztit. Ő a világ legjobbja, ezt mindenki tudja sztem. Cannavaro, Zidane… mit csináltak ők jan 1től a BL döntőig? Annyit bizti nem mint ronnie. És azóta sem.
FORZA RONALDINHO
FORZA BARCA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asael 2006.12.14. 22:42:27-kor.