Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lécci ne legyetek már iolyan lusták, hogy kattintsatok plusz kettőt, és megnézzétek a Barca videók és összefoglalók topicot!Roniee21 írta:lécci linkeljetek már egy összefoglalót !![]()
előre is köszi szépen
Ideje lenne h a Milan meg a Real is feladja.Roni marad és Kaka is. A Milan pedig nem lehet olyan hülye h amikor az utóbbi évek legrosszabb formájában vannak még eladják a legjobb játékosukat is, főleg úgy h nem valószínű h Roni jönne helyette.http://madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=2460
Ennél nagyobb hülyeséget már rég olvastam.
Hát már nem azért de a 2 szabi sztem egyáltalán nem hasonlít egymásra.Drigo írta:Hát ez jó miért amúgy a fű alatt szokta lőni a szabadokat?Nestlé Aquarel írta:" Az emberek azt kérdezgetik egymástól: tudatos volt a lövés, netán a lecsúszott labdát igazította jó helyre Fortuna?
Íme, a válasz a kérdésekre:
„Amikor Frank Rijkaard vezetésével elemeztük a Werder játékát, többször feltűnt, ha szabadrúgáshoz jut a Bremen ellenfele, a német együttes kapusa rendre a legmagasabb védőket állítja a sorfalba – mondta Ronaldinho.
– Ebben nincs semmi meglepő, az viszont látványos, hogy a sorfal magassága majdnem eléri a két métert, s a lövés pillanatában a védők még fel is ugranak, így a háromméteres magasságban szálló labda is elakad bennük. Úgyhogy már jó előre elhatároztam, ha a tizenhatos közelében szabadrúgáshoz jutunk, a fű fölött lövöm meg a labdát.” "
ezaztán a nagy zseni.. már jó előre elhatározta hogy a fő fölött lővi el a labdát.. nahát!!![]()
Amúgy ez a szitu emlékeztet egy bizonyos gólra.
Azt is egy bizonyos Ronaldinho lőtte egy bizonyos Seaman nevű kapusnak a 2002-es VB-n és állítólag ott egy bizonyos Cafu-val konzultált az eset előtt.
Egy kis emlékeztető
A másik ami nagyon tetszik a hátas passzai nemrég láttam egy Ronaldinho vs. Maradona vidit, abban is volt egy hasonló ennél már csak Belletti lövőcsele tetszik jobban