Nem rég jöttem haza osztálykirándulásról!Nagyon király volt

Az énbarcafan írta:egy gyors témaváltássztem szombaton ugy kéne csinálni, h minden csapatot "egyenlöen" kéne elosztani
ezt ugy értem, h sztem az nem jo, ha egy csapatban van 4 támado és 1 védö... igy mindenki gyakorolhatná a dolgát... remélem jövö héten már tudok menni...
Akkor probáljátok meg egységesíteni, hogy: mekkora méretű legyen a szöveg, mi legyen nagy illetve kis betű, stb, stb.....Silvanus írta:Bercy, Melkor, és a többiek - jó lesz, de még nem az igazi! Legyen ugyan olyan, mint az enyém!!! Azt hiszem, hogy nagy betű az egész, legyen benne a kötőjel is, és az H.F.C.B. rész ki is van emelve!!! Szóval gyerünk még finomítani rajta... ÉS A TÖBBIEK IS!!! (TERMÉSZETESEN EZ A CSAPATTAGOKNAK SZÓL!!!)
JA! És az ötlet a MUCSI-é kizárólag!!! Köszönjétek meg neki, gyerünk, gyerünk...Egyébként viccet félre téve, JÓ ÖTLET!!!
Akko bocs!Bercy írta:Nem pont rád gondoltakbarcakiraly írta:Sztem a változatosság jobb.Melkor írta:Mit szólnátok hozzá, ha mindenki ugyanolyan aláírást csinálna magának Silvanus mintájára - sztem jól nézne ki!!
( mucs1 ötlete
Nem pont rád gondoltakbarcakiraly írta:Sztem a változatosság jobb.Melkor írta:Mit szólnátok hozzá, ha mindenki ugyanolyan aláírást csinálna magának Silvanus mintájára - sztem jól nézne ki!!
( mucs1 ötlete
Sztem a változatosság jobb.Melkor írta:Mit szólnátok hozzá, ha mindenki ugyanolyan aláírást csinálna magának Silvanus mintájára - sztem jól nézne ki!!
( mucs1 ötlete
Jaja enis olvastam, jot rohogtem rajta. Baziszar mostanaban az index mega vegen atszokom ide:) Deaz ilyen szurkoloi topicokban szoktak lenni jo mokak.mucs1 írta:Egyébként ránéztem az as roma szurkolói foci forumra az indexen, és tetszett, ahogy sign megidézte a vezérünket, olvassátok el ti is,ha van kedvetek!
Inkább lenne ilyen stilusu baráti kapcsolat a csapatok között, és akkor nem lenne kuriozum az ilyen hozzászólás!
Na jó, viccesen hangzik, de a lényeg, hogy sok bosszúságtól, és felesleges durvaságoktól, sportszerűtlenségektől kíméljük meg magunkat, ha előbb mindig nyelünk egy nagyot, mielőtt bármi csúnyát is leírnánk ide, vagy máshova az ellenfeleinkről, és inkább ne írjuk le!!! Elég ha szombatonként kisírjuk magunkat egymás vállán, mást nagyon úgysem teszünk... úgy értem néha siralmas az egész...Bercy írta:Jó, amit én mondok azt barcafanon kell számonkérnibarcafan írta:minden amit mondunk felhasználhato ellenünk a biroságon...![]()
![]()
És a bűntimet is Ő fogja leüllni![]()
Óóó, ez igazán megtisztelő, bár félek ez nem a játéktudásom miatt van, hanem inkább a nagy szám miatt!?...Sign írta:Grámán úron kívül téged ismerlek fel egyedül a csapatotokból.