Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Sign ha véletlen visszatévednél akkor elmondom,hogy lehet megrúgtam a kezed,de ez nem sakk,és mivel nem birtokoltad teljes mértékben a labdát,ezért a gól szabályos!Elolvastam mindent,mást nem fűznék hozzá! Szerdán megint 22:20-kor kezdünk
 Sign ha véletlen visszatévednél akkor elmondom,hogy lehet megrúgtam a kezed,de ez nem sakk,és mivel nem birtokoltad teljes mértékben a labdát,ezért a gól szabályos!Elolvastam mindent,mást nem fűznék hozzá! Szerdán megint 22:20-kor kezdünk  

Viccet félretéve, szombaton hozzon mindenki vagy fehér pólót vagy barca mezt,ha tud,  és legfeljebb kiforditjuk a mezt, fehér pólónak használva, és akkor egyértelmű a csapatelosztás, bár szerintem eddig is az volt. Arra meg kiváncsi leszek, hogy osztjuk el jol és igazságosan a csapatot, mikor általában több a támadó, mint a védő! De majd meglátjuk a helyszínen, kár most ezen filozni. Akkor holnap!
  Viccet félretéve, szombaton hozzon mindenki vagy fehér pólót vagy barca mezt,ha tud,  és legfeljebb kiforditjuk a mezt, fehér pólónak használva, és akkor egyértelmű a csapatelosztás, bár szerintem eddig is az volt. Arra meg kiváncsi leszek, hogy osztjuk el jol és igazságosan a csapatot, mikor általában több a támadó, mint a védő! De majd meglátjuk a helyszínen, kár most ezen filozni. Akkor holnap! sztem szombaton ugy kéne csinálni, h minden csapatot "egyenlöen" kéne elosztani
  sztem szombaton ugy kéne csinálni, h minden csapatot "egyenlöen" kéne elosztani  )
 )

Egyébként viccet félre téve, JÓ ÖTLET!!!
  Egyébként viccet félre téve, JÓ ÖTLET!!! 

Na jó ez csak egy rossz poén volt!!!
  Na jó ez csak egy rossz poén volt!!!