Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy dolgot régen meg akartam kérdezni. Tölem nyugodtan elhiheted, hogy nem kötekedö, meg vitakeltö céllal kérdezem.Swineherd írta: Soha el nem ismernétek, hogy tavasszal jobb volt a Madrid, de ez nem baj, így van jól...
Rijkaard sem kisbetűvel írná le a neved akkor légyszíves te se az övet.Swineherd írta:na, hogy ti kiket írtok nagy kis betűvel, azt lehetne sorolni tanult barátom...HAnonymus írta:Különben Rijkaard a nagy kezdőbetűt azért megérdemelte volna... Így legalább én is tudlak hova tenni.
na, hogy ti kiket írtok kis betűvel, azt lehetne sorolni tanult barátom...HAnonymus írta:Különben Rijkaard a nagy kezdőbetűt azért megérdemelte volna... Így legalább én is tudlak hova tenni.
a brazil válogatottól nem azért rúgták ki, mert nem jó edző, hanem személyi problémák miatt...Zsolti írta:mit tanulhat tőlle???azt hogy 2hét után a brazil válogatott éléről????![]()
![]()
![]()
meg megnyerte a santossal a bajnokságot.húúú mekkora tett a santossal két éve énis bajnok lettem volna.....
ez is elég, legalább tudlak hova tenni....balboa7 írta:...erre inkább nem reagálnék!...csak így!Swineherd írta:Hidd el, hogy többet nézek brazil meccseket, mint itt a legtöbben...Badi írta:csak azt nem tudom miért nem Swineherd a real edzője hisz mindent tud..
Különben Luxa szavait idéztem, de ti okosabbak vagytok, mint az, akitől rejkárd csak tanulhat....
...erre inkább nem reagálnék!...csak így!Swineherd írta:Hidd el, hogy többet nézek brazil meccseket, mint itt a legtöbben...Badi írta:csak azt nem tudom miért nem Swineherd a real edzője hisz mindent tud..
Különben Luxa szavait idéztem, de ti okosabbak vagytok, mint az, akitől rejkárd csak tanulhat....
Hidd el, hogy többet nézek brazil meccseket, mint itt a legtöbben...Badi írta:csak azt nem tudom miért nem Swineherd a real edzője hisz mindent tud..
...én már leírtam ezt kb 5 napja!...de én se tudom figyelmen kívül hagyni a marhaságokat...sorryHAnonymus írta:Nem értem minek kell ennyi szájtépés ha 300 hozzászólás után ugyanott tartotok mint 300 hozzászólással ez előtt. Egy Reálos soha, semmiről nem fog egy Barcást meggyőzni, és fordítva ugyanez igaz...
...tudjuk mi vagyunk a leghülyébbek a focihoz mer nem a reálnak szurkolunk..Swineherd írta:Mind1! Volt, aki megmondta már tőletek is, hogy a Pista kp... Robinho meg akinél befejezőcsatár, vagy egyáltalán kimondott csatár, hát az, na mind1. Balszélsőt és jobbszélsőt is szokott játszani a gyerek....
Maradjunk annyiban, h mind2 eredeti posztja csatár, de középpályán is meg állják a helyüket. Kész, téma lezárvaKitfisto írta:a végén még kiderül hogy kiváló védő is.Swineherd írta:Mind1! Volt, aki megmondta már tőletek is, hogy a Pista kp... Robinho meg akinél befejezőcsatár, vagy egyáltalán kimondott csatár, hát az, na mind1. Balszélsőt és jobbszélsőt is szokott játszani a gyerek....