De két dolog szól Lahm mellett:
1:Univerzális!
Mindkét szélen bevethető jobb és bal oldalon is képes világklasszis teljesítményre!

2: Olcsóbb mint Alves...Sokkal de olcsóbb!!!

Szerintem a kis német gyerek jöjjön!!!

teljesen egyet kell értenem veledgrecki írta:Én esküszöm kiugrok az ablakon, ha szélső védőt igazolunk, és az nem Alves lesz...
Szerintem nincs szükség új igazolásokra, maximum télen egy fél évre kölcsönvenni valakit a középpályára Yaya cseréjének. Így is túl nagy a keretünk, csak a sok sérülés miatt tűnik foghíjasnak a banda.
Szerintem egyáltalán nem égett ki Henry. Biztosra mondom, hogy a bajnokság végén 20 gól fölött lesz a góljainak száma.
Nekem szimpi Pippo is Zambrotta is és Abidal is.barca0417 írta:remélem zambi marad, jobb mint lahm. Pippot meg ne bántsátok, teszi a dolgát, mindig benne van a gól. de a barcában nem tudnám elképzelni, akkor inkább Vieri.
Én is így gondolom. Viszont most még nagyon nincs összhang közte és a csapattársak között.Messinho87 írta:Szerintem egyáltalán nem égett ki Henry. Biztosra mondom, hogy a bajnokság végén 20 gól fölött lesz a góljainak száma.
Ja, értem. Viszont a többit ugyan úgy fenttartom. Henry is érzi a kaput, megdöntögette ő a saját kis rekordjait...LG írta: ZozzyHenryt nem neveztem potyalesőnek, épp azt mondtam, h helyette inkább egy potyalesőt tudtam volna elképzelni.
Zambrotta nem rossz, de valoban meg sem közeliti a Juves formát.Léfe írta:Hát nekem Zambi nagy csalodás pedig sokszor láttam a Juvéban és midig azt gondoltam, hogy nálunk a helye. Inzághit és Henryt ne hasonlitsuk össze mert az olasz lejárt lemez, és nem is kreativ.
Úgy beszéltek páran, mintha Henry nem érezte volna a kaput eddig egész pályafutásán. Megdöntötte a válogatott és az Arsenal góllövői rekordját is, erre pl. Te is potyalesőnek nevezed, miközbe a legnagyobb potyalesőket kívánnád a csapatba. Az, amit Henry tud még nem mutatkozott meg, de nem fogok felette pálcát törni 3 hónap játéka miatt. Arra meg nagyon kiváncsi lennék, hogy egy Inzaghi menyi idő alatt szokná meg spanyolt, és főleg a Barcát.LG írta: Sztem ilyen potyalesők jobban megélnének nálunk, mint Henry szerü csatárok.
Biztos h nem igazsenzu írta:srácok:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=483569
ha ez igaz mielőtt le kell csapnunk Lahmra!