Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem mindennel együtt(Kupa,Bl,bajnokság stb.....)Swineherd írta:Ha nem lesz sérült akkor 40 meccs felett...
Különben középpályást fog játszani...
És arra lennék kíváncsi hány meccsen fog játszani nem adok neki 15 meccset seZsolti írta:
úde csúnya!!!!!!!![]()
![]()
Az elmúlt szezon elött Ronaldo lett a gólkirály, most meg tavasszal széjjelalázta a védelmeket!Szakacs írta:nem en azt akartam mondani h szerintem tavaly jobb volt mint romlando es ha az iden hagytak volna jaccani akkor valoszinu h most is jobb lett volna
Miért, padon jobb lett volna nekiSzakacs írta:szerintem is nagy hulyeseg volt elhalytani moro
Owen nem éppen ide való! Neki Angliában kell játszania.Boixos írta:owent elzavarják sztem. ehhez is fantasztikus érzékük van, pont azokat szórják ki, akik esetleg ki tudnák húzni őket a sz@rból. a múltkor a mór, most owen.
Igen, Owen is átadolistára kerult...angliábol vannak érdeklodok, pl. a régi csapata a Pool.Boixos írta:owent elzavarják sztem. ehhez is fantasztikus érzékük van, pont azokat szórják ki, akik esetleg ki tudnák húzni őket a sz@rból. a múltkor a mór, most owen.Barcaforever írta:Azt hittem a real igazán tanult az átigazolási bakikból.Most őszintén Robinho kiszorítja Casillas-t vagy mi?????Hol fog játszani?Szegény Owen fogja megint koptatni a padot?
LG, hát ezt nem gondoltam volnaLG írta:Camacho 1000x jobb edzo volt...mégse segített a genyálon, remon után jott luzerburger, és a genyálnak volt 1 jo tavasza. De én nem hiszem, h ott tudnák folytatni ahol abbahagyták.
owent elzavarják sztem. ehhez is fantasztikus érzékük van, pont azokat szórják ki, akik esetleg ki tudnák húzni őket a sz@rból. a múltkor a mór, most owen.Barcaforever írta:Azt hittem a real igazán tanult az átigazolási bakikból.Most őszintén Robinho kiszorítja Casillas-t vagy mi?????Hol fog játszani?Szegény Owen fogja megint koptatni a padot?
ezen kár vitázni, egyértelmű, h jó edző, az eredményei minősítik. sajnos, amikor a multkor fikáztam, akkor a lazaronival kevertem össze, ezért hülyeséget írtam róla.LG írta:IgenSzakacs írta:De te is lathattad h ez a luxemburger tag eleg jo edzo !!Es ha neki is fél csapattal kellett volna az idényt végigcsinálnia
IgenSzakacs írta:De te is lathattad h ez a luxemburger tag eleg jo edzo !!