Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem kacsa hír és Verónnak tényleg nincsen priusza, nekem szimpatikus játékos és nem hinném, hogy ilyen alávaló lenne...
C.nb1.hu írta:A katalánok által csak árulónak nevezett Luis Figo nemrégiben bejelentette, hogy soha többet nem tér vissza Barcelonába. Mint ismeretes, a portugál zseni annak idején a Real miatt hagyta ott a Barcát, és ezt követően igazolt az Inter csapatához.
- Csodálatos pillanatokat éltem át Barcelonában - mondta Figo -, de ugyanezt elmondhatom Madridról is. Egy futballista pályafutása során gyakran előfordul, hogy klubot vált, nem tudom, miért kell emiatt "anyagyilkosként" kezelni. Egy dolog mindenesetre bizonyos: soha többé nem teszem be a lábamat Barcelonába, nem akarom kitenni magamat ugyanis néhány hülye alattomos támadásának.
Ezt nevezik tapasztalatnak...
Az angol játékosokkal nagyon sok probléma van pl most A. Ferdinand, vagy még régebben Terry asszemozsimiki írta:Nem meglepő,h a szurkolóik sem különbek,ha már maguk a játékosok is ilyenek...![]()
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=18416
Az szerintem KIZÁRT,h már 2hét múlva itt lenne! Ha egyáltalán leigazoljuk ismét...Ronal.10 írta:Nem tom mi van a Larson üggyel de a werder ellen jó lenne ha játszana.. me lehet 4 támadoval fogunk játszani a 2. félidötöl ha nem megy a game és akkor má--> Rinho,Gudy,Larson,Giuly
nagyon sajnálom a srácot!!! pár éve még jardellel és rivaldoval együtt félelmetes csatár volt európában! gyors, lendületes! és ide sorolhatnám amorosot is!!! valahogy mind eltűntek, nem tudták azt a karriert befutni, mint amit vártak tőlük! figo vagy zidane végig nagy csapatok kezdő játékosa volt, de ezek a srácok még bőven pályájuk vége előtt nagyon eltűntek!!! ez a 4 ember évente összesen legalább 80 gólt lőtt bajnokikon, és a BL-ben is még vagy 20-at... nem értem, a nagy sztárok miért kopnak ki idő előtt??? lásd: Ronaldo! sztem 1-2 év múlva róla is hasonlókat fogunk hallani...ozsimiki írta:Érthető a döntése! A Bayern-t nagyon nem szeretem,de Elber teljesítménye azért nem volt semmiGame90 írta:Bejelentette visszavonulását Giovane Elber, egykori brazil válogatott futballista. A Bundesligában hosszú évekig remeklő támadó édesapja halálával, valamint állandó bokasérüléseivel magyarázta a döntését.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127156Utána a Lyon-ban már nem ugyanaz volt...
Asszem pont Ronie posztján játxik, ugyhogy télleg nemKenny írta:Quaresma az Atleticoban??
Nemá..
Kedvenc játékosom![]()
Nagyon örülnék,ha visszajönne,dehát nem férne be
Én úgy tudom, hogy Uefa kupában voltak(pont Ribery hagyta ki a tizit, amivel a BL-ben indulhattak volna, és ezért maradt), és akkor játzahatna a BL-ben.LG írta:ááá, pedig az 1ik kedvencem. Bár a Lyonban szivesen látnám, akár már januárban. Bár azt nemtom, h a BLbe játxhatna-e
ááá, pedig az 1ik kedvencem. Bár a Lyonban szivesen látnám, akár már januárban. Bár azt nemtom, h a BLbe játxhatna-e
Érthető a döntése! A Bayern-t nagyon nem szeretem,de Elber teljesítménye azért nem volt semmiGame90 írta:Bejelentette visszavonulását Giovane Elber, egykori brazil válogatott futballista. A Bundesligában hosszú évekig remeklő támadó édesapja halálával, valamint állandó bokasérüléseivel magyarázta a döntését.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127156