Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Fernando írta:Hát az érdekes lenne. 2 belső védőt is odaadni nekik. Akkor itt maradna a sérült Milito, a sérülékeny Márquez meg Puyol-Piqué.
A piaci árakat tekintve értékben korrekt a transzfer, de ha azt veszem, hogy szvsz Mata leigazolása teljesen felesleges, akkor feláll a szőr a hátamon... Elhozzuk Villát 40+K9+Cáceres-ért, aztán ha elmegy Samu is, akkor lehet nézni balszélső után. De akkor se ilyen egyszezonos emberkékben kellene gondolkozni. Még Silvának is több értelme lenne, mint Matának, ő legalább tud kp-n is játszani. De még nyugodtan meg lehetne próbálni Ribéryt, mint tudjuk "kutya ugat, pénz beszél" ergo semmit nem jelent, hogy mit nyilatkozgat, ha kap egy jó ajánlatot szerintem letojja a többit. 40+Henrique kölcsönbe és meg is vagyunk. Ha meg az a baj, hogy a szélsők mindig befele húznak, akkor meg kell cserélni, Messi át megy balra, a balszélső meg átmegy jobbra oszt cső...S.Agüero írta:Azt olvastam most a goal.com-on hogy ajánlottunk villáért meg egyben matáért 55 milla +Henrique+Keirisson+Caceres szerintem megéri simán 2 játékosért vagyük ugy h villa 40 mata 15 + 3 játékos köölcsönbe megéri sztem!!! szerintetek?
Ezt én is olvastam!S.Agüero írta:Azt olvastam most a goal.com-on hogy ajánlottunk villáért meg egyben matáért 55 milla +Henrique+Keirisson+Caceres szerintem megéri simán 2 játékosért vagyük ugy h villa 40 mata 15 + 3 játékos köölcsönbe megéri sztem!!! szerintetek?
Ehhez viszont kell egy elég jól fejelő csatár. Bár azért Messi nem semmi volt a MU ellen, azért erre mégse alapozhatunkbaas11 írta: Szerintem egyáltalán nem gond h ballábas....majd mEssI cselez befele és ha Mata a hosszún kap labdákat végre nem kell tökölődni amíg vissszahúzza a jobb lábára(ahogy Henry,Eto'o és Iniesta is csinálja vagy Leo a túloldalon)...és ahogy néztem nem is nagyon szokott...ballal ahogy kell beveri oszt víz !
Silva nem ballábas? lehet én tudom rosszul de hogy ha igazam van akkor magad ellen mondasz véleménytbarca1615 írta:Amúgy az épp nem jó balszélen ballábast játszatni mivel jobb lábas balon jobb mert befele húzzák a labdát általába! Messit képzeld el balon mert ugye bal lábas na képzeld el nem sokat érne!
Silva jó választás lenne baloldalra vagy Robinho ez a kettő lehet a jó megoldás vagy Mata se lenne rosz!
Egyetértek. És így növekedne a taktikai lehetőségeke sora is. Hiszen ha inkább befelé cselező játékos kell mind a két szélen akkor tolhatja Henry a balszélen, de ha az ellenkezője akkor kezdhetne Mata. Éppen ez a lényege a rotálásnak hogy legyen több féle variációs és taktikai lehetőség.baas11 írta:
Szerintem egyáltalán nem gond h ballábas....majd mEssI cselez befele és ha Mata a hosszún kap labdákat végre nem kell tökölődni amíg vissszahúzza a jobb lábára(ahogy Henry,Eto'o és Iniesta is csinálja vagy Leo a túloldalon)...és ahogy néztem nem is nagyon szokott...ballal ahogy kell beveri oszt víz !
Azért ezt ne!bojankrkic27 írta:jobb mint a "Kaiser Franck" mert neki még egy plasztikai műtétet is vehetne a Barca....
Messi nem sokat érne balon???!?!barca1615 írta:
Messit képzeld el balon mert ugye bal lábas na képzeld el nem sokat érne!
Silva jó választás lenne baloldalra vagy Robinho ez a kettő lehet a jó megoldás vagy Mata se lenne rosz!
CFirpo3 írta:11 gól és 13 gólpassza volt a szezonban...Capon írta: Azért kérdezem mert bár néztem Valencia meccseket is (persze nem túl sokat) de nem különösebben figyeltem fel a srácra. Igazából csak azt tudom róla, hogy Real nevelés ha minden igaz.lehet, h pont azokat a meccseket nézted, amiken nem csinált semmit.
Nekem az a bajom, hogy ballábas, pedig arra a posztra jobb lenne egy jobb lábas játékos.
szerk: 17 gólpassz? mind1 én úgy tudom, h 13...
11 gól és 13 gólpassza volt a szezonban...Capon írta: Azért kérdezem mert bár néztem Valencia meccseket is (persze nem túl sokat) de nem különösebben figyeltem fel a srácra. Igazából csak azt tudom róla, hogy Real nevelés ha minden igaz.
37 meccsen 11 gól és 17 gólpassz szerintem nem egy rossz ajánlólevél.Capon írta:Úgy gondoljátok Mata erősítésnek számítana? Vagy csak azért szeretnék páran, hogy legyen meg a létszám? Azért kérdezem mert bár néztem Valencia meccseket is (persze nem túl sokat) de nem különösebben figyeltem fel a srácra. Igazából csak azt tudom róla, hogy Real nevelés ha minden igaz.
Tehát önző. Nem az számít, hogy mikor önzőzik, hanem az, hogy önzőzik. 2-3 passzt ad, nincs belőle gól, akkor nem kell 0-0-nál cselezgetnie össze-vissza...barca1615 írta:Robinho szerintem épp nem önző! Akkor önző mikor osztott 2-3 passzot és már ő is szeretne gólt lőni!
barca1615 írta:Amúgy az épp nem jó balszélen ballábast játszatni mivel jobb lábas balon jobb mert befele húzzák a labdát általába!
mert az arsenal télen leigazolta és viszonylag ritka,hogy egy játékos fél év után távozzon..zeus021 írta:idén nem értem miért nem tettünk kísérletet a megszerzésére.
faithnomore írta: mindenképp jobb igazolás lenne mint Robinho, őőt eléggé önzőnek tartom...
kíváncsi vagyok a Valencia mennyit kér majd érte első vonalban...30-at minimum
ja és ballábas
noh,azért túlzásokba se essünk..MessiFan írta:Tökéletes választás Mata!