A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.03. 14:10:15

deffent írta:Bercy!

Mikorra mondták a címerrel díszített szerelést?
Szerdára meglesz? :?
Nem mondtak semmit csak azt, hogy hívnak.
De nyemá para, ugyis kapusmezt kapsz :wink: :lol:
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.03. 14:07:16

Figyelem emberek.

Jaxy most hívott, hogy elméletileg tud jönni szerdán!
Ezért úgy néz ki, hogy megoldódik a probléma viszont időben fog jelezni ha valami változás lenne!!!
Ezért István úgy készülj (ha már felajánlottad :wink: ), hogy ha Jaxy nem tud jönni akkor be tudj ugrani helyette.

Elöre is köszi a csapat nevében.

És Kriszta neked is köszönjük :wink:
Big Brother kimnet Barcelonába, de a szemét itt hagyta :lol:
deffent
Jugador d'estrella

2005.10.03. 13:55:29

Bercy!

Mikorra mondták a címerrel díszített szerelést?
Szerdára meglesz? :?
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.03. 13:14:27

deffent írta:Zoli!

Jobbulást! Semmi esély a szerda játékodra?

Kérek mindenkit, aki olvassa a fórumot, hogy ha van ismerőse, aki beálna egy meccsre védeni, azt kérem hívja el. Ha nem lesz senki akkor úgyis a Jaksy áll be, de ha ő nincs én is beállok. De azért jobb lenne egy villámigazolás.

Silva! A másik csapatodból a kapus nem ér rá szerdán?
Hát nagyon nem jó hír, hogy a Zoli lesérült, de remélem, hogy mielőbb felépül! Jobbulást Zoli!

Nos hogy ráér-e a másik csapatomból a kapus srác, aki egyébként legalább olyan káprázatos hálóőr, mint a Zoli, nem tudom... de természetesen megkérdem, és amint tudok valamit jelzek! Én viszont nem tudom, hogy el tudok-e menni nézőnek, mert kb. 1/2 6-ig eleve dolgozom, és nem tudom, hogy el tudok-e szabadulni, 17.50-re, azaz a meccs kezdésére így nem is biztos, hogy odaérnék...
"Més Cuen un Club"
deffent
Jugador d'estrella

2005.10.03. 12:14:45

Zoli!

Jobbulást! Semmi esély a szerda játékodra?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára deffent 2005.10.04. 16:15:36-kor.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.03. 11:39:28

ZTE! írta:helló!

Sajna úgy néz ki h a héten megint nem leszek.a szombati football-on +sérült a térdem.ma m1ek vele a sebészetre.bár már sokat javult mert vasárnap reggel úgy fájt hogy már majdnem üvöltöttem+ nem bírtam ráálni most már lagalább tudok menni!a meccsre mindenképp elmegyek de jó lenne ha ott lenne a Jaxi!ha tud neki vki szólni akkor az yoo lenne!kösz

üdv:zoli
Remélem Norbi párja olvassa a fórumot és akkor tud neki szólni!
ZTE!
Barça B

2005.10.03. 11:16:26

helló!

Sajna úgy néz ki h a héten megint nem leszek.a szombati football-on +sérült a térdem.ma m1ek vele a sebészetre.bár már sokat javult mert vasárnap reggel úgy fájt hogy már majdnem üvöltöttem+ nem bírtam ráálni most már lagalább tudok menni!a meccsre mindenképp elmegyek de jó lenne ha ott lenne a Jaxi!ha tud neki vki szólni akkor az yoo lenne!kösz

üdv:zoli
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.03. 11:07:01

gnorbert írta:
A jövő heti tervezett bajnoki keret:

kapus
1. Zoli - ha Ő nincs Jaxy (amennyiben elvállalja)
védők
2. Deffent
3. Bercy
4. Marci
5. Z. Iván
középpályások
6. Czinger
7. B. Miki - ha nincs helyette A. Gergő
8. Mehrlin
9. Melkor
támadók
10. Ronaldinho17
11. Cory
12. Boogess

A Nobi kérte, hogy a kezdőket egy csapatban játszassam szombaton.
Ez tényleg jól összejött :lol:

Bár ezen csak sírni lehetne :cry: :cry: :cry:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.30. 20:22:20

Én is csak arra tudok gondolni,hogy nem ér rá Pali,máskülönben nem valószínű hogy kimaradna az egyik alapemberünk :roll: nagyon sajnálom hogy megint nem lesz ott,vele tökéletesen megértjük egymást elől.
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.30. 16:15:22

ZTE! írta:Deffent!

Jövő héten már a csapat rendelkezésére állok de ettől függetlenül még kiszoríthat a Jaxi!
Az véd aki több hasznára van a csapatnak és ez nemfeltétlen mindig én vagyok!
De azért kösz!

Csak a ZTE!
Zoli! Ugye nem vetted komolyan! Csak vicc volt!
Veled megnyertük volna szerdai meccset. Nem haragszom, hanem annak tudom be, hogy nem voltál ott és nem láttad, hogy mennyire hiányoztál a kapuból. Téged még a Király Gabi is csak protekcióval tudna kiszorítani!
Jaksy is boldog lesz, hogy levetheti a munkáskesztyűt, amiben védett. :lol:
ZTE!
Barça B

2005.09.30. 15:01:57

Deffent!

Jövő héten már a csapat rendelkezésére állok de ettől függetlenül még kiszoríthat a Jaxi!
Az véd aki több hasznára van a csapatnak és ez nemfeltétlen mindig én vagyok!
De azért kösz!

Csak a ZTE!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.30. 14:40:24

Rumig írta:Helló! Én eddig nem tudtam, hogy van közös focizás meg szurkolói torna meg ilyesmi. De érdekel a dolog. Kérlek írjátok már le, hol találok részleteket. (Ha már nagyon sokan vagytok, és nem kell még egy ember, azt is írjátok meg!) Köszi :)
Fájó szívvel, de ezt tudjuk csak válaszolni:
Minden szombaton foci!!!
Helyszín: Csepel, Karácsony Sándor Általános Iskola - tornaterem
Időpont: 17:00-19:00
Ide mindenkit szeretettel várunk, de a Csapat a bajnoki meccsekre ill. a Szurkolói Tornákra már összeállt!

Sorry ez a csk "aláírása" a hsz végén.
Rumig
Entrenador del Barça

2005.09.30. 14:24:15

Helló! Én eddig nem tudtam, hogy van közös focizás meg szurkolói torna meg ilyesmi. De érdekel a dolog. Kérlek írjátok már le, hol találok részleteket. (Ha már nagyon sokan vagytok, és nem kell még egy ember, azt is írjátok meg!) Köszi :)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.30. 13:36:54

deffent írta:Jogos! A szombati focin nem hajt mindenki teljes erejéből. Az sem lenne hülyeség, hogy kialakítani a most szombati focin olyan csapatokat, akik együtt lesznek majd a pályán szerdán. Így lenne egy kis összeszokás.
Másképpen: Akik biztosan nem jönnek szerdán, azok kerüljenek egy csapatba a szombati focin.
Jó ötlet, de az a baj, hogy erről is már annyiszor beszéltünk. Hogy így kéne, meg úgy kéne... de valahogy sosem vesszük saját magunkat komolyan, mikor ott vagyunk! Ezért én is csak javasolni, vagy kérni tudnám, hogy igenis vegyük komolyan, és a szombati edzéseket használjuk fel a szerdai bajnokik KOMOLY felkészülésére!!! Nem kell sok hozzá, csak egy kis elszántság, és komolyság! Továbbá gyakorolni kéne sok pontrúgásos helyzetet is, amiről Deffentel beszélgettünk, mert azzal sem tudunk sokszor mit kezdeni!?... :roll: Szögletek, szabadrúgások, különbféle taktikák ezekre, annyi-annyi lehetőség lehetne... Cserére is ugyan úgy oda kéne figyelni szombatonként, és minden másra is: kontratámadások, BÜNTETŐK RÚGÁSA.... soroljam??? Mindenre kéne időt szakítani szombatonként, szerintem simán beleférne 2 órába, de ha nem, akkor legyen 3 óra, előttünk úgy is üres mindig a terem, nem??? Én benne lennék....
"Més Cuen un Club"
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.30. 12:14:44

Jogos! A szombati focin nem hajt mindenki teljes erejéből. Az sem lenne hülyeség, hogy kialakítani a most szombati focin olyan csapatokat, akik együtt lesznek majd a pályán szerdán. Így lenne egy kis összeszokás.
Másképpen: Akik biztosan nem jönnek szerdán, azok kerüljenek egy csapatba a szombati focin.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.30. 11:32:37

Javaslom mindenkinek, hogy már most kezdjen el összpontosítani a szerdai tornára.

És ha lehet a szombati összejöveteleket kb olyan szinten kéne lejátszani mintha a szerdai bajnokságban lennénk.
Mert ez így magába csak "focizgatás", mozgásnak tökéletes, de fejlődésre egy nagy 0!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.30. 11:31:58

deffent írta:Egy pár sorral ezelőtti témára visszatérve: Egy kicsit egyetértek a Boogess-szel abban, hogy elsősorban a régi csapattagok a legfontosabbak. Ha a Pali, Cory, meg mindenki el tud jönni, akkor képesek vagyunk a tornagyőzelemre légiósok nélkül is.
Szerintem Marci haverja a Zoli jól játszott a tornán, de nem biztos, hogy szerencsés csak azért hívni valakit, mert vele erősödünk. A mostani 4. helyet bármilyen kerettel elérjük. Ha egy tornán 12-es keretünk van, akkor legalább többet játszik mindenki, nem kéne mindig feltölteni 15-re csak azért, hogy meglegyen a létszám.
Persze megint más, ha valaki eljár szombatonként focizni és hosszabb idő után bekerül a csapatba.
Ezt annak ellenére mondom, hogy védőként viszonylag sokat játszatok. De tudom, hogy a tornán volt aki csak perceket játszhatott ugyanannyi befizetett pénzért. Ez nem jó.
Minden szavaddal egyetértek! Szerintem sem kell 15 ember minden áron, így több lehetőség juthatna mindenkinek! És valóban ez a keret légiósok nélkül is többre hivatott, ettől teljesen függetlenül a Zoli nagyon kellett a mostani tornára mezőnybe, nagyszerűen játszott, még ha nem is annyira jól, mint anno edzésen tette, de nagyon hasznos volt a játéka!!! Én szívesen látnám őt a jövőben is a csapatban!

Visszatérve az elejéhez egy apró morgás erejéig (bár ez nem az én stílusom...): így is, hogy nem vagyunk meg mostanában 15-en, szerintem gondok vannak néhol a cserékkel, hát még ha mindig 15-en lennénk... :? De ebbe most nem mennék bele jobban...
"Més Cuen un Club"
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.30. 10:07:24

Egy pár sorral ezelőtti témára visszatérve: Egy kicsit egyetértek a Boogess-szel abban, hogy elsősorban a régi csapattagok a legfontosabbak. Ha a Pali, Cory, meg mindenki el tud jönni, akkor képesek vagyunk a tornagyőzelemre légiósok nélkül is.
Szerintem Marci haverja a Zoli jól játszott a tornán, de nem biztos, hogy szerencsés csak azért hívni valakit, mert vele erősödünk. A mostani 4. helyet bármilyen kerettel elérjük. Ha egy tornán 12-es keretünk van, akkor legalább többet játszik mindenki, nem kéne mindig feltölteni 15-re csak azért, hogy meglegyen a létszám.
Persze megint más, ha valaki eljár szombatonként focizni és hosszabb idő után bekerül a csapatba.
Ezt annak ellenére mondom, hogy védőként viszonylag sokat játszatok. De tudom, hogy a tornán volt aki csak perceket játszhatott ugyanannyi befizetett pénzért. Ez nem jó.
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.30. 09:57:53

Zoli!

Szép gesztus a korrigálás, de az sem lenne rossz, ha az eredeti szöveget átírnád, nem kell, hogy ott virítson. Tényleg nem kell gyűlölködés azzal a *****, *********, ******** milannal. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára deffent 2005.09.30. 10:08:04-kor.
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.30. 08:47:28

Szerintem Pali azért marad ki szerdán, mert nem ér rá. Legalábbis ez lenne a logikus.
Remélem Zoli tud jönni jövő héten, különben Jaksy kiszorítja végleg a kapuból.
Marci
Capitá del Barça

2005.09.29. 23:16:42

Örülök
Hajrá HFCB
Boogess
Jugador del Barça

2005.09.29. 21:45:49

Marci írta: Zoli konkrétan Barcás. Nagy bátorság volt tőled, hogy úgy kezdtél el vagdalkozni, hogy fogalmad sincs igazából a dologról. Akár nálam is több joga van játszani, hiszen én nem barcásként kezdtem. Hiányzott egy ember, te is egy kb ugyanennyire külsőst akartál hozni ha jól emlékszem. És igaz,hogy fényévekre volt a mostani játéka attól amit tud, de így is Zsolti mellett ő volt talán a legjobb támadó.
Akkor engem nagyon megtévesztettek, nekem ugyanis azt mondta XY (lényegtelen, hogy ki), hogy a Zoli Arsenalos. Mea culpa.
Én amúgy egy olyan embert hoztam volna aki már játszott velünk több ízben is szombaton, és Barçás. De igazad van, ő legalább annyira "külsős", mint a Zoli. A legközelebbi tornára jöjjön mindenki a keretből és akkor nem kell mást hozni hogy feltöltsük. Ez lenne a kézenfekvő, kár, hogy ez nem mindig lehetséges.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Marci
Capitá del Barça

2005.09.29. 21:30:40

Boogess írta:Az meg megint más kérdés, hogy ez a HFCB, így lehetőleg Barçások közül válogassunk, ha fel kell tölteni a keretet...vagy ez már nem is erről szól? Legalább a tornán játszhatna a "sajátnevelés", pláne akkor ha van 4 csatárunk akkor ne hozzunk egy Arsenalost ötödiknek, még akkor se, ha kétpercenként szaggatja a hálót a bombagóljaival...de ilyen sztem nem volt...
Ha olyan hasznos tagja lennék a csapatnak mint mondjuk Zsolti, akkoris így gondolnám. Ezzel csak a "savanyú a szőlő" típusú hsz-eket kívánom megelőzni.
Zoli konkrétan Barcás. Nagy bátorság volt tőled, hogy úgy kezdtél el vagdalkozni, hogy fogalmad sincs igazából a dologról. Akár nálam is több joga van játszani, hiszen én nem barcásként kezdtem. Hiányzott egy ember, te is egy kb ugyanennyire külsőst akartál hozni ha jól emlékszem. És igaz,hogy fényévekre volt a mostani játéka attól amit tud, de így is Zsolti mellett ő volt talán a legjobb támadó.

A szerdai focikon egyre jobbak vagyunk. Menni fog ez. Ja és Boogess nem azért nem passzoltak neked, mert béna vagy, hanem mert nem vettek észre. Millió+1 eset volt már, hogy nem passzoltunk a kapu előtt, amikor kellett volna, illetve passzolni/cselezni próbáltunk, amikor már rég lőni kellett volna. Deffent írt erről azt hiszem, teljesen igazat adok neki.

Szerdán az egyik gól az én lelkemen szárad (nem először ugyanebből a hibából), mert hagytam egy kicsit megindulni a csatárt a szélen, hogy kiszorítsam, de nem tudtam lefutni, és még erősebb is volt nálam.... ilyet a jövőben nem csinálok.

Továbbá a saját kritikám, és Deffenté is, hogy néha lehetnénk egy kicsit erőszakosabbak.
Gábor
Jugador del Barça

2005.09.29. 17:18:09

sziasztok, mi megyünk hárman szombaton ahogy szoktunk.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.29. 16:51:05

ZTE! írta:Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől akit +bántottam előző hozzászólásommal(kaptam anyukámtól 1 fejmosást mert elolvasta)!!
Tehát még 1x:

Sajna tegnap sem sikerült,de bízzunk abban h minden rossz sorozatnak 1szer vége szakad!Már ne bánkódjon rajta SENKI hanem már most kezdjünk el ráhangolódni a következő hétre!Az nyugtasson + mindenkit h ebben a bajnokságban nincs 1 olyan ****** "csapat" mint a milan és h nem kapunk ki még 1szer 1 olyan ************* csapattól mint az inter!
Norbi!Sajnos attól tartok hogy megérezzük a hiányodat de REMÉLEM meg fogjuk oldani!

Tényleg még 1x elnézést!

üdv:Zoli
Igen-igen, anyukád tudhat valamit! Épp az ilyenekből van mindig a balhé a két csapat között!!! Köszi Zoli, egyébként nagy vagy, ez az, amit mások nem tesznek meg!!! Megbánás, alázat, és tisztelet!!! Ez is hozzá tartozik a sporthoz!!!
"Més Cuen un Club"
Lezárt