Boogess írta:Az meg megint más kérdés, hogy ez a HFCB, így lehetőleg Barçások közül válogassunk, ha fel kell tölteni a keretet...vagy ez már nem is erről szól? Legalább a tornán játszhatna a "sajátnevelés", pláne akkor ha van 4 csatárunk akkor ne hozzunk egy Arsenalost ötödiknek, még akkor se, ha kétpercenként szaggatja a hálót a bombagóljaival...de ilyen sztem nem volt...
Ha olyan hasznos tagja lennék a csapatnak mint mondjuk Zsolti, akkoris így gondolnám. Ezzel csak a "savanyú a szőlő" típusú hsz-eket kívánom megelőzni.
Zoli konkrétan Barcás. Nagy bátorság volt tőled, hogy úgy kezdtél el vagdalkozni, hogy fogalmad sincs igazából a dologról. Akár nálam is több joga van játszani, hiszen én nem barcásként kezdtem. Hiányzott egy ember, te is egy kb ugyanennyire külsőst akartál hozni ha jól emlékszem. És igaz,hogy fényévekre volt a mostani játéka attól amit tud, de így is Zsolti mellett ő volt talán a legjobb támadó.
A szerdai focikon egyre jobbak vagyunk. Menni fog ez. Ja és Boogess nem azért nem passzoltak neked, mert béna vagy, hanem mert nem vettek észre. Millió+1 eset volt már, hogy nem passzoltunk a kapu előtt, amikor kellett volna, illetve passzolni/cselezni próbáltunk, amikor már rég lőni kellett volna. Deffent írt erről azt hiszem, teljesen igazat adok neki.
Szerdán az egyik gól az én lelkemen szárad (nem először ugyanebből a hibából), mert hagytam egy kicsit megindulni a csatárt a szélen, hogy kiszorítsam, de nem tudtam lefutni, és még erősebb is volt nálam.... ilyet a jövőben nem csinálok.
Továbbá a saját kritikám, és Deffenté is, hogy néha lehetnénk egy kicsit erőszakosabbak.