Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha ez túlzó, lenéző, akkor a másik oldalon az 1:5? 1:3? az mi?..Valóban igen túlzó,arcos,lenéző az 5:0..
fcjoc írta:én nem. örülnék, de sokkal elégedettebb lennék egy 3:0-val...sőt. ezt a madrid-ot, akár klasszikus akár nem, juande ide vagy oda, el kell verni. szánalmas amit egy páran írnak a másik fórumon. 1:3, szoros meccsen ők győznek. MIRE FEL? mert elvertek egy zenitet? a zenit meccs előtt mindenki hogy félt már a meccstől (el clasico), most meg már...![]()
gútenákt.
Szánalmas?szánalmas amit egy páran írnak a másik fórumon. 1:3, szoros meccsen ők győznek. MIRE FEL? mert elvertek egy zenitet?
Ebbe meg rengeteg hiba van...Annyi még ok, hogy lassú, tényleg nem egy szélvész, viszont fejben az egyik leggyorsabb játékos.Lassú, körülményes, gyakorlatilag mindig a hozzá legközelebb lévő csapattárshoz passzol, védekezéshez nem sok köze van ilyen szinten, szóval szerintem nagyon kevés,
Abidal és Henry azért szerintem máshogyan gondolkozik ...de mondom nekem ezek a nyilatkozatok nem jelentenek túl sokat mert ezek számomra sokszor olyanok mint mikor megkérdezik Alvestől vagy mástól ,hogy hogyan érzi magát Barcelonában...niylván nem fogja azt mondani hogy rosszul....itt se fogják direkt azt mondani ,hogy mondjuk 4-gyel nyerünk mert akkor ha ez mégsem jönne össze akkor a szemükre hányhatná az újsgírók másrészt meg túlságosan elbizakodottnak tűnnének.Danka00792 írta:Segitek egy picit.![]()
Dani Alves - "Az mindenképpen igaz, hogy a túlzott elbizakodottság, az eufória rosszul is elsülhet, éppen ezért én azt mondom, hogy ha most választhatnék, akár egy 1-0-s győzelmet is aláírnék”
Márquez - "Nem az a fontos, hogy gólzáport rendezzünk, csak az, hogy nyerjünk.”
Pep - „Nem gondolkozom nagy gálaelőadásokban, csak az a cél, hogy játsszunk egy jó meccset és nyerjünk. A cél ez, semmi több.”
Laporta - "...a földön kell maradnunk, és egyszerűen meg kell nyernünk a meccset. Véget kell vetnünk ennek a hangulatnak, az eltúlzott várakozásoknak, annak hogy úgy tűnik: kötelességünk gálaelőadással nyerni. Még csak egy kicsit sem”
Szerintem ezek a nyilatkozatok mindent megmagyaráznak.
Vesztünk ez aligha lesz, mert gyakorlatilag csak a szurkolók és a sajtó jósol 4-5 gólos gyözelmet, ha olvasnád az interjúkat itt az Eurobarcán, akkor tudnád, hogy az egész csapat a földön jár, és mindenki elégedett lenne egy 1-0-s gyözelemmel is.Vinc írta:Mindenki 4-5 gólos különbségekről beszél, csak nehogy (dehogynem) ez legyen a vesztetek.
a barcát sokkal jobban szeretem,mint ahogy a madridot nem...khtomka írta:Tamás!
Utolsó forduló, bajnokság állása 1. Sevilla 80 pont
2. Barca 78 pont
Madrid- Sevilla a záró fordulóban. Kinek szurkolnál. A kérdés költői volt. Nem akarom, hogy leírd, hogy a Madridnak.
Gagó mindig meleg, a legmegbízhatóbb Real játékos perpillanat.Benga írta:Gago meg lehet hideg lehet meleg. Majd kiderül.