Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak te vagy így ezzelHAnonymus írta:Diogot te honnan ismered? Én nem is hallottam mielőtt rárepült a Real...
Gravesen nem rossz arra posztra, bár sztem Márquez v. Bommel sokkal jobb, de még talán Motta is.redlions írta:Baptista középpályás! De tény, hogy Sevillában csatárt játszott! Szerintem sem védekezni.... A real a védelme miatt nem lesz versenyben a bajnoki címért... Ráadásul még mindig hiányzik egy igazi labdaszerző kp.
K.! Sztem maradj az 1 mondatos hozzászólásoknál. Jobban áll az neked, nem kell itt fejtegetni..Kitfisto írta:Na most idefigyelj madridos barátom.Most itt mindenkit megvesztek a Barca orra elöl.(Robinho,GravesenBaptista
még régen Zidane,meg majdnem ronaldinhot is lenyultátok)ez mire jó nektek hogy a Barca orra elöl nyultok le játékosokat?Egyébként kiváncsi leszek hogy a töltött galambot és Raúlt mennyire játszatjátok.Meg Robinho játékidejére is kiváncsi leszek.Nem beszélve Owenről Bechamről Gutiról.....![]()
Mondjuk idönként az a pofa amit vág Valdés az elégredlions írta:ahhoz vissza kell venni az ARCából....Kitfisto írta: Jó elismerem csak elfogultságból mondtam de nem lehet tudni Valdés mennyit fejlödött a nyáron.Azért Casillas szerényebb VV-né....
ahhoz vissza kell venni az ARCából....Kitfisto írta: Jó elismerem csak elfogultságból mondtam de nem lehet tudni Valdés mennyit fejlödött a nyáron.
Jó elismerem csak elfogultságból mondtam de nem lehet tudni Valdés mennyit fejlödött a nyáron.redlions írta:Akkor te nem nézel spanyol bajnokit...Kitfisto írta:Azért nem biztos hogy kászijász jobb mint Valdés.
Akkor te nem nézel spanyol bajnokit...Kitfisto írta:Azért nem biztos hogy kászijász jobb mint Valdés.
Ha jobb lenne a védelem előtte, akkor a Madrid is jobb eredményeket érne el.... Vele mi még kevesebb gólt kaptunk volna....Swineherd írta:És akkor az nem számít különbségnek?? Majd mostanra elfelejt védeni, vagy hogyan gondolod???redlions írta:Mert van egy Casillas a csapatotokban, aki jóval jobb kapus, mint VV.Swineherd írta:3 góllal kapott többet az a gyenge védelem, mint a ti betonvédelmetek![]()
![]()
![]()
Persze, kell erősödnünk még, de kv poszton!
Luxa érkezése óta semmivel nem vagyunk nálatok rosszabbak, most meg bővült is a keret
Na most idefigyelj madridos barátom.Most itt mindenkit megvesztek a Barca orra elöl.(Robinho,GravesenBaptistaSwineherd írta:Meg még azt bírom a legjobban, hogy így leszóljátok a Madridot, aztán gyengébb kerettel lett tavaszi bajnok, mint amilyen az eddigi keret! 3 góllal kapott kevesebbet az a gyenge védelem, mint a ti betonvédelmetek![]()
![]()
![]()
És akkor az nem számít különbségnek?? Majd mostanra elfelejt védeni, vagy hogyan gondolod???redlions írta:Mert van egy Casillas a csapatotokban, aki jóval jobb kapus, mint VV.Swineherd írta:3 góllal kapott többet az a gyenge védelem, mint a ti betonvédelmetek![]()
![]()
![]()
Mert van egy Casillas a csapatotokban, aki jóval jobb kapus, mint VV.Swineherd írta:3 góllal kapott többet az a gyenge védelem, mint a ti betonvédelmetek![]()
![]()
![]()
ÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSS?????LG írta:Baptista eredetileg vkp.
Baptista eredetileg vkp.Zsolti írta:hát igen!Ilyen középpályára nehéz lenne beverekednie magát!főleg,hogy csatár.....![]()