Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra is meglepő. Vagy Nigéria javult nagyon sokat a csoportmeccsek óta, vagy a franciák nagyon gyengék ma. De én is azt gondolom, hogy a második félidőben belehúznak a franciák, és behúzzák, amúgy én is inkább Nigériának szurkolok.BarcafanTomee írta:Számomra eddig meglepően kiegyenlített a meccs. Azt gondoltam volna, hogy már menni fognak a franciák 1 góllal ilyenkorra. De még mindig nem tudom elképzelni, hogy ne döntsék el simán a 90 perc alatt. Bár szurkolok Nigériának!
Fű, meg fehér csíkok nélkül nehéz lenne.Nervo írta:A döntőben pedig Kolumbia- Hollandia kerülne, de jó is lenne ez a párositás.![]()
Lenne izgalom az tutti.
Inkább egy másik fórumra.Alcantara írta:Mi lenne, ha ezzel a témakörrel átpattannátok másik topicba?
Egészen eddig viszont finoman szólva sem volt könnyű útjuk, szóval valahol meg is érdemelnek most egy könnyebb meccset. Franciákra a 8, Argentínára csak 4 között vár igazán komoly ellenfél, én inkább őket irigylem.Én inkább a hollandoknak tálcán kínált elődöntő miatt vagyok mérges.
Ha belefolyhatok a vitába... Sok oka van, hogy nem szeretjük a románokat. Rengeteg történelmi pl. lehet mondani. Például üsd be a google-be: "trianon román". Ez a mondat meg, hogy szeretem a románokat kb. olyan mintha azt mondat volna, hogy tegnap együtt vacsoráztam a családom gyilkosával. Kicsit érdekes. Nem szoktam keverni a sportot a politikával, pl. Mutut nem utálom mert román, de itt nem lehet szétválasztani. Szeretni ôket???zola8787 írta:3szor kértem, hogy indokold, 1szer sem tudtad. Befejezem ezt a "veszekedést": .Rivaldo11 írta:Mondom, az én pofám nem éghet a tiéd helyett.Imádd a szőröstalpú cimbijeid játékát továbbra is
Elképesztő, ilyen mákos szutyok csapat mint a görög, nincs még egy.
Persze, ez teljesen egyértelmű. Én inkább a hollandoknak tálcán kínált elődöntő miatt vagyok mérges.LG írta:Szerintem ez nem érdekli őket. Nekik a 8 közé jutás olyan siker, mint a hollandoknak a VB cím lenne.Alcantara írta:A két csapat kiesése hamarosan megvalósul, mert a továbbjutó 120 perccel a lábában abszolút 0% eséllyel vág neki a holland meccsnek. Igaz 90 perccel sem lenne több.
A hollandok kitömik bármelyik csapatot a 4 közé jutásért.
Szerintem ez nem érdekli őket. Nekik a 8 közé jutás olyan siker, mint a hollandoknak a VB cím lenne.Alcantara írta:A két csapat kiesése hamarosan megvalósul, mert a továbbjutó 120 perccel a lábában abszolút 0% eséllyel vág neki a holland meccsnek. Igaz 90 perccel sem lenne több.
A hollandok kitömik bármelyik csapatot a 4 közé jutásért.
Igazad van, csak a görögök az utóbbi 10 évben annyiszor koorták sheggbe a focit (és nem közös megegyezés alapján), hogy most már kijárna nekik is!Gátolta-e valaki szabályellenesen Costa Ricát, hogy támadjanak és gólhelyzetet alakítsanak ki?
Úgy gondolom nincs miről beszélni ezek után
A 2004-es EB-t tényleg végigbekkelték, de pl. ezen a VB-n helyenként egészen tetszetős támadásokat vezetnek. Kisebb csapatok ellen tudnak ők is focizni, nagyok ellen meg abszolút érthető, hogy foggal körömmel küzdenek, védekeznek, és ha akad helyzetük, azt kíméletlenül kihasználják.Troporf írta:Világos, de remélem, a lényeg érthető: a "labda nélküli labdarúgás" világbajnokaira kevésbé vagyok kíváncsi, mint egy őszinte adok-kapokra.Azt kéne végre megérteni, hogy a foci nem csak ezekből áll. Sőt, mai labdarúgásban az egyéb dolgok egyre inkább felértékelődnek.
Persze, tudom, ez nem ötmondatos téma, de a görögöket szerintem akkor is labdával ijesztgetik edzésen![]()
(bár ennyire "félnének" a magyar fiúk is a labdától...)
Világos, de remélem, a lényeg érthető: a "labda nélküli labdarúgás" világbajnokaira kevésbé vagyok kíváncsi, mint egy őszinte adok-kapokra.Azt kéne végre megérteni, hogy a foci nem csak ezekből áll. Sőt, mai labdarúgásban az egyéb dolgok egyre inkább felértékelődnek.