Letöltöttem egy kodek csomagot csak nem tom hogy hova kell telepíteni hogy működjön!
Aki tud légyszi segítsen!!

Nekem is ezt csinálja ugyanúgy mint nektek!Kluivertinho írta:Igen szintén ez a problémám nekem is. Főleg mikor neten Pesezek...Silvanus írta:Srácok, a következő a helyzet. Az otthoni gépem szerintem benyelt valami spy-t, vagy trojan-t vagy mit tudom én, hogy miknek nevezik ezeket, de amikor fent vagyok a neten, és bármit is csinálok, bármilyen oldalon, kb. 5-10 perces rendszerességgel megnyit mindig 1-1 teljesen ismeretlen oldalt. Olyan reklám féle oldalakat, amik beugranak előre, rettentő idegesítőek!!!
Nos. Fent van a gépemen egy jónak titulált víruskereső (Avast4!), fent van vagy 3-4 spy, meg trojan kereső, írtó program, amiket folyamatosan frissítek, és futtatok, nem találnak semmit, és MÉGSEM MÚLIK EL EZ A DOLOG!!!!![]()
Mi a fenét lehet tenni? Miért nyitogat meg ismeretlen oldalakat a netem, illetve a gépem 5 percenként???
Ezt gondolom generálja valami kis [auto_cenzúra] a háttérben, DE MI??? Mivel lehet azt leírtani??? Kérlek ha valaki tud segítsen!!! Köszönöm...
Nem akarok más böngészőt használni, nekem nagyon jó az Explorer.Melkor írta:Én a CounterSpy nevű progit ajánlom, ez mostanában a legjobb féregírtó!
http://www.sunbelt-software.com/ - innen letölthető 1 hónapos shareware verzió
Ez nem tudja minden esetben eltávolítani a spywaret, de mindenképp megtalálja és azonosítja - azt utána különböző trójaik ellen írt eltávolító progikkal le lehet írtani - ilyeneket majdnem minden vírusírtó weboldalán találni.
Nem, mert ezek nem olyan kis reklám ablakok, hanem rendes weboldalak!!! Mindig más! Először még elkezdtem a linkjeit beírni az Avast-ba, hogy tiltsa le, de hiába, akkor meg felugrik egy üres ablak, amibe csak azt írja, hogy az Avast ezt most letiltotta! DE AKKOR IS FELUGRIK, a hülye...Raulito írta:Ha letiltod a felugró ablakokat,az nem segít?
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=2260Kluivertinho írta:Vki tudna segíteni??Lavasoft Ad-aware SE Professional
ez a progi kéne teljesben
Igen szintén ez a problémám nekem is. Főleg mikor neten Pesezek...Silvanus írta:Srácok, a következő a helyzet. Az otthoni gépem szerintem benyelt valami spy-t, vagy trojan-t vagy mit tudom én, hogy miknek nevezik ezeket, de amikor fent vagyok a neten, és bármit is csinálok, bármilyen oldalon, kb. 5-10 perces rendszerességgel megnyit mindig 1-1 teljesen ismeretlen oldalt. Olyan reklám féle oldalakat, amik beugranak előre, rettentő idegesítőek!!!
Nos. Fent van a gépemen egy jónak titulált víruskereső (Avast4!), fent van vagy 3-4 spy, meg trojan kereső, írtó program, amiket folyamatosan frissítek, és futtatok, nem találnak semmit, és MÉGSEM MÚLIK EL EZ A DOLOG!!!!![]()
Mi a fenét lehet tenni? Miért nyitogat meg ismeretlen oldalakat a netem, illetve a gépem 5 percenként???
Ezt gondolom generálja valami kis [auto_cenzúra] a háttérben, DE MI??? Mivel lehet azt leírtani??? Kérlek ha valaki tud segítsen!!! Köszönöm...
...keress fel msn-en!Morminho írta:Vagy esetleg ha vki vmelyik másik programmal tud honlapot készíteni, az is jó lenne mert akkor letöltöm azt a progit
...hm, értem...És fórumot, hogy kell csinálni? vagy bérelni, vagy nemtom? mit kell tenni, hogy legyen?kralo írta:www.atw.hu 500 megás tárhellyel, és egész megbízható.balboa7 írta:...Aki járatos a webszerkeztésben?!
...Melyik tárhelyszolgáltatóhoz érdemes regisztrálni???
www.fw.hu több gigás tárhellyel de még nem használtam, szal nem tom van-e hátránya.
Szerintem a Microsoft Frontpage az egyik legegyszerűbb, könnyen ki lehet benne igazodni és magyar.(én ezt használtam)Morminho írta:Vágja vki a Macromedia Dreamweaver MX-et? Én letöltöttem egy próbaverziót, elindítottam, de fogalmam sincs, h hogyan kezdjem el![]()
![]()
Esetleg ha vki el tudná magyarázni nekem legalább az alapokat, azt nagyon megköszönném
Vagy esetleg ha vki vmelyik másik programmal tud honlapot készíteni, az is jó lenne mert akkor letöltöm azt a progit
www.atw.hu 500 megás tárhellyel, és egész megbízható.balboa7 írta:...Aki járatos a webszerkeztésben?!
...Melyik tárhelyszolgáltatóhoz érdemes regisztrálni???