Csak azt ne mondjátok, hogy a gyerek gyorsabb volt...Boixos írta:állítólag megkergetett egy 11 éves kiskölköt, aki hülyeségeket kérdezett.
Remélem Eto'o nem kerget meg senkit...
Meg szerintem Barcelonában is... De amíg így teljesít nem lesz belőle botrány...Mr. Master írta:Azért Párizsban erről tudnának mesélni...Ronaldinho Gaúcho írta:Nem él kicsapongo életet nincsennek botrányai szóval nem egy átlagos focista
Hát csak ebből asszociáltam... Elnézést, ha valakit is megsértettem a hozzászólásommal az Eszter, Boixos, Ronaldinho trióból...Boixos írta:azt sem lehetett tudni, h van-e felesége...
télleg, hol az Eszter?
Februárban született a gyerek, eddig titokban tartották.Kitfisto írta:Ronaldinhonak kisfia született,![]()
Valaki betenne egy képet a kismamáról?
1xűen nem volt olyan a meccs!Kitfisto írta:Tegnap nem mentek nekik a szabadrugások pedig rughatott egy párat nem is olyan messziről.....
Azért Párizsban erről tudnának mesélni...Ronaldinho Gaúcho írta:Nem él kicsapongo életet nincsennek botrányai szóval nem egy átlagos focista
Remélem mostmár lese veszi.LG írta:Most már télleg ugy látxik megvan a szabadrugo cipojeMeg formában is van, tavaly nem volt, de 2x 1más után ilyen nem fordulhat elo, ha az egész szezonban így varázsol senki sem állíthat meg mindket!