Ronaldinho Gaúcho #3
- albicelesteX
- A Vadász
Én szerintem a Milan sem csinál vele nagy üzletet ha más nem a mez eladásokból behúz egy kis lóvét!De hova fér majd be ez a ronaldinho?Nem tudom elképzelni hogy a középpályáról kiszorítaná valamelyik sztárt vagy ott van a támadósorban pato aki szerintem veszélyesebb mint bármelyik milan támadó nem hogy ronaldinho!Kíváncsi leszek hogy oldják meg!

- Mihu
- Director del Fútbol
Na Ronaldinho fanok. Le lehet szállni Iniesta-ról. Tavaly is már hasznosabb tagja volt a csapatnak. Ezt természetesen az összjátékra értem. Még mielőtt jönnétek azzal a 20 egynehány góllal amit R10 rúgott tavaly. Ezek 80%-át 11-esből és szabadrúgásból szerezte nem pedig akcióból. Az meg hogy hol volt mikor BL-t nyertünk....no comment. Ezt a kérdést szerintem még Te sem gondoltad komolyanRdinho írta:Hihetetlen számomra hogy többet nem látom Barca mezben...a legnagyobb játékos...de viszont ha már itt tartunk mehetne a fél csapat!!!mindenki el van ájulva Iniestától,ebben a szezonban hozza amit kell de tavaly és amikor BL-t nyertünk hol volt...Én alapos csapattisztítást rendeznék a barcánál és ha emiatt 2évig nem is nyernénk semmit akkor is megcsinálnám...

Mi már csak ilyen hülyék vagyunk.Gomezinho írta:NA látjátok itt látszik hogy még felfogni se tudtátok mit irtam! Annyit mondtam csak ha Iniesta megy el nemfogok térden csuszva sirni hogy miért pont ő de ezt a félcsapatra elmondhatom! Iniesta semmit nem bizonyitott és nem is fog olyan ő mint Guti a MAdridban tökmindegy ha lehurrogtok de nemigaz hogy nemlátjátok be végre!
Szerinted egy csapatban mindenkinek varázsolni kell? Szerinted mit érne el egy tizenegy Ronaldinhoból álló team?
Inieste mit tett le..pf.. nem akarom kétségbevonni, láttál-e mostanában meccset, mert nagy pofátlanság lenne ilyet kérdezni, meg vszínű mindet láttad, de ennek fényében még meglepőbb az állításod...
Milyen labdákat ad már? Szervez, rengeteget fut. Lehet, hogy nem csinál meg egymás után 20 esernyőt, de a játéka hihetetlenül hasznos.
Nem kezdek el videókat linkelgetni mert tök felesleges.
A Gutihoz való hasonlításod meg mélységesen felháborít.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekem nagyon fáj hogy elmegy. Bevallom, egyszerűen nem tudom elképzelni más csapat mezében. Viszont a 2006-os vb óta nagyon nem stimmel valami, és ezt be kell látnunk. A Bl döntőt követő időszak hozhatott nála vmi változást, mert azóta más játékos lett belőle. Az utóbbi időben már nem volt a csapat hasznára, pedig nagyon bíztam abban, hogy egy új edzővel magára találhat...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Ember! Térj már magadhoz, idén ha maximum 3 játékos van, aki kiegyensúlyozott, akkor Iniesta tuti, hogy benne van. Pont a te kis kedvenc bohócodat helyettesítette hetekig, mellesleg jobban is mint a brazil zsogás trambulinos csinálta.Gomezinho írta:Iniesta semmit nem bizonyitott és nem is fog olyan ő mint Guti a MAdridban tökmindegy ha lehurrogtok de nemigaz hogy nemlátjátok be végre!
Nem mellesleg univerzalitása egyedi, védekező középpályásként, középpályásként és támadóként egyaránt tökéletes teljesítményre képes, technikás, lát a pályán és egyediek a lefordulásai.
És minden szurkoló nevében kérlek, hogy ilyen Guti nevű éhenkórászokhoz ne hasonlítsd Iniestát. De lassan már a bohóc haverodhoz se....
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ezzel szerintem, csak a nagyon elfogult emberek nem értenek egyet. R10 nél jelenleg sokkalm fontosabb egy csupaszív Ini. És, azt hiszem, hogy sokkal fontosabb is marad, mert Ronni már nem valószínű, hogy nálunk maradSzandi írta: Hát kövezzetek meg, nekem perpill fontosabb Iniesta, mint R10, és ha most választani kellene, akkor sokkal jobban Ini maradjon.

Amit én is nagyon sajnálok, mert Ő volt a bálványom, és Istenítettem... Viszont, látszik rajta, hogy környezetváltozás kell neki, mert itt nálunk már nem tud nagyot alkotni (talán másik edzőve, de ez szerintem már nem jön számításba). Szvsz, nagyon fáj a szívem, de ez a váltás neki is, és nekünk is jót tesz... Még akkor is, ha nagyon fájó lesz Őt Milan mezbe futkározni, de ám legyen.. Én mindíg is úgy fogok rá emlékezni, mint aki 'csinált' egy világverő Barcát. A dolog, amiért nem fáj annyira hogy elmegy, az utóbbi időben mutatott viselkedése... De, Ő már akkoris bent van a Baca történelmében.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Gomezinho
- Capitá del Barça
NA látjátok itt látszik hogy még felfogni se tudtátok mit irtam! Annyit mondtam csak ha Iniesta megy el nemfogok térden csuszva sirni hogy miért pont ő de ezt a félcsapatra elmondhatom! Iniesta semmit nem bizonyitott és nem is fog olyan ő mint Guti a MAdridban tökmindegy ha lehurrogtok de nemigaz hogy nemlátjátok be végre!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Hát kövezzetek meg, nekem perpill fontosabb Iniesta, mint R10, és ha most választani kellene, akkor sokkal jobban Ini maradjon.Gomezinho írta:Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
- Danka00792
- Director del Fútbol
Iniesta menjen Ronaldinho helyett?Gomezinho írta:Grat Morminho! Ügyes vagy! Köszönöm hogy ismét beszóltál nekem! Nem szeretem jobban ,egyformán szeretem! Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta vagy egy Oleguer vagy Edmilson vagy bárki más! Nekem ő a No1! ezzel tudd be! És ne gyere nekem hogy nem szeretem a BArcát meg hogy divatdrukker blabla! Menjél dolgozni vagy valami de rólam mostmár szállj le!

Oleguer-t és Edmilson-t ne hasonlitsad Ronaldinho-hoz. Ronnie 2 éve a legjobb játékos volt, és onnan süllyedt le idáig, Oli és Edmilson sosem volt meghatározó játékos...
-
- Director del Fútbol
Picit tényleg erős, ahogy már majdhogynem R10 van a csapat előtt számodra. De ezt is megértem, csak törődj bele, kívánj neki sok szerencsét és szurkolj a csapat feltámádásáért. Emlékezz vissza, hogy a BL-győzelem óta napi téma, hogy elmegy, a vezetőség mindaddig nem volt hajlandó tárgyalni, amíg elvi esélye volt, hogy Ronaldinho a Barcelonáért fog küzdeni, varázsolni és villogni.Gomezinho írta: Nem szeretem jobban ,egyformán szeretem! Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta vagy egy Oleguer vagy Edmilson vagy bárki más! Nekem ő a No1!
Aztán pár hete elindult a lavina, először kiderült, hogy kerüli az edzéseket, bulizgat, majd jött egy nemlétező sérülés, aztán pedig ahogy visszatért ismét kidőlt 6 hétre. Aznap, amikor visszatért. Aztán elkezdődött az eladásról szóló tárgyalás, bátyuska Milanoban, Berlusconi és Gallani nyilatkozatai. A héten pedig robbant a bomba, hogy a csapattól elválasztva van már R10, mert el fogjuk adni.
Persze folyamatosan érkeztek a cáfolatok, de már egyre gyengébben, majd tegnap bejelentette a bátyja, hogy megegyeztek a személyes kérdésekben és Igla este nem cáfolta az eladást.
Ezeket gondold át, csalódj egy picit a kedvencedben, amiért ilyen ócska és gusztustalan, szinte politikusokat megszégyenítő módon megy el onnan, ahol a legnagyobb sikereit érte el, az aranylabdáját szerezte.
És utána tedd fel a kérdést, hogy vajon miért engedi el a vezetőség? Mert 2 évig védte, mert bízott benne, hogy még örömet szerez nekünk, ehhez képest nem képes a régi önmagát MEGKÖZELÍTENI SEM, már lassan 2 éve, 2006 nyara óta, amikor a VB-n már pocsékul játszott.
Szeretjük a 2 évvel ezelőttit, de azt már elveszítettük egy jó ideje. Köszönjünk a cseleket, a trükköket, a passzokat, a gólokat, a szabadrúgásokat és hogy meghalt a pályán a csapatért. De most mennie kell, mert az ideje lejárt nálunk.
Csak csúnya, hogy ennyire gusztustalanul megy el.... Nagy csalódás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.04.13. 12:11:07-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Hihetetlen számomra hogy többet nem látom Barca mezben...a legnagyobb játékos...de viszont ha már itt tartunk mehetne a fél csapat!!!mindenki el van ájulva Iniestától,ebben a szezonban hozza amit kell de tavaly és amikor BL-t nyertünk hol volt...Én alapos csapattisztítást rendeznék a barcánál és ha emiatt 2évig nem is nyernénk semmit akkor is megcsinálnám...
Mondtam egy szóval is hogy divatdrukker vagy? Nem hiszem... És azért nem Iniesta megy el, mert idén klasszisokkal jobb teljesítmény nyújt minr Ronaldinho. Az, hogy nem tudja a fülén táncoltatni a labdát, az nem az jelenti, hogy nem jó játékos. Sokkal hasznosabban játszik idén, mint Ronaldinho, ezért megy ő.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Persze, hogy rossz érzéssel tölt el, hogy el fog menni, de nem érzek nagyobb fájdalmat a távozása hírével kapcsolatban, mint amikor néznem kell a formahanyatlását. Olyan zseniálisan játszott, érthetetlen számomra, hogy jutott ide. Egyszer Hegyi Iván mondta, hogy egy jó formában lévő Ronaldinho nem csak a mai világválogatottba, hanem minden idők legjobb 11-ében is ott van. Ez elég nagy okosság, és szerintem igaz.
Más. Furcsa a párhuzam egy másik brazillal, Rivaldoval. Az ő távozása volt ilyen fájó. Minő véletlen, akkor is holland ült a padon. Az meg talán már csak a sor iróniája, hogy mindketten a Milanban kötnek ki.
Nagyon remélem, hogy Dinho nem úgy fogja folytatni a pályafutását, mint Rivaldo. Én szurkolok majd neki, hogy újra a régi legyen, mert öröm volt nézni minden mozdulatát. Az már más kérdés, hogy ha ez bekövetkezik, akkor ambivalens érzésekkel fog elölteni, mivel más címert visel majd a szíve fölött.
Más. Furcsa a párhuzam egy másik brazillal, Rivaldoval. Az ő távozása volt ilyen fájó. Minő véletlen, akkor is holland ült a padon. Az meg talán már csak a sor iróniája, hogy mindketten a Milanban kötnek ki.
Nagyon remélem, hogy Dinho nem úgy fogja folytatni a pályafutását, mint Rivaldo. Én szurkolok majd neki, hogy újra a régi legyen, mert öröm volt nézni minden mozdulatát. Az már más kérdés, hogy ha ez bekövetkezik, akkor ambivalens érzésekkel fog elölteni, mivel más címert visel majd a szíve fölött.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem ezt mondta!De a hozzászólásaidból kajak az jön le Ronaldinho fan vagy!és azt is mondta hogy ezzel nincs semmi baj!de a mutatot teljesítmények alapján ha elküldenél egy iniestát ronaldinho helyett szerintem az nem korrekt dolog!meg nem is erről van szó egy egész éve volt hogy bizonyítson!semmit nem mutatott ezért megy!

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Grat Morminho! Ügyes vagy! Köszönöm hogy ismét beszóltál nekem! Nem szeretem jobban ,egyformán szeretem! Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta vagy egy Oleguer vagy Edmilson vagy bárki más! Nekem ő a No1! ezzel tudd be! És ne gyere nekem hogy nem szeretem a BArcát meg hogy divatdrukker blabla! Menjél dolgozni vagy valami de rólam mostmár szállj le!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Gomezinho, te jobban szereted Ronaldinhot, mint a Barcat. Nagyon elfogult és elvakult vagy Ronaldinhoval kapcsolatban, ami valamilyen szinten érthető is, mivel a kedvenc játékosod, de azért legalább próbálj meg a realitás talaján maradni. Gondolok itt a "színetelen a csapat játéka amióta nem játszik", meg hasonló kijelentéseidre.
Innen már nincs visszaút, távozni fog. Nézegettem kicsit a 05/06-os meccsek összefoglalóit, és hihetetlen a különbség. Hihetetlen, hogy 2 év alatt mennyire visszaesett a játéka, megkopott a gyorsasága, cseleket sem vállalja már be.
A jelenlegi Ronaldinho nem, de a 2 évvel ezelőtti nagyon fog hiányozni. De 05/06-os Dinho már lassan 2 éve hiányzik...
Innen már nincs visszaút, távozni fog. Nézegettem kicsit a 05/06-os meccsek összefoglalóit, és hihetetlen a különbség. Hihetetlen, hogy 2 év alatt mennyire visszaesett a játéka, megkopott a gyorsasága, cseleket sem vállalja már be.
A jelenlegi Ronaldinho nem, de a 2 évvel ezelőtti nagyon fog hiányozni. De 05/06-os Dinho már lassan 2 éve hiányzik...

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Danka00792
- Director del Fútbol
Te vagy tudatlan!Gomezinho írta:HÁt ha Gondolokodom akkor ha a vezetőségen mulik nemvesznek a helyére senkit! Tudod jól te is mekkora parasz tok ezek ! Tudatlan brigád!
Ez a vezetöség kihuzta a Barca-t a csödböl, középcsapatból nyerö csapatot csináltak! Összehoztak egy dream team-et, nyertek 1BL 2Bajnokságot, az eredményességhez párosult a szép játék!
Ezt én nem nevezném parasztságnak...
Egyetlen hibájuk, hogy nem küldték el hamarabb Rijkaard-ot...
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Én még csak egy videóval toldanám meg ezeketColos írta:Én még kiegészíteném egy-kettővel:Mihu írta:Ronaldinho legnagyobb góljai a Barcában (szerintem):
Milan ellen a BL-ben
Chelsea ellen BL-ben
Villareal ellen a Ligában
És a meccs amivel végképp beírta magát a Barca történelemkönyvébe
Első meccsén, a Sevilla ellen
A Werder ellen a sorfal alatt elgurított szabadrúgásgól
Az Osasuna elleni félfordulatból elkövetett őrület
Másik gólja a Chelsea-nek
Hogy meglegyen a keretes szerkezet: az Atléticó elleni olló (utolsó s talán legszebb gólja...)
Ezzel kész is egy "Top 10"...

http://youtube.com/watch?v=fVjWAyFdpbM
-
- Llegenda del Barça
És miért nem játszott?Gomezinho írta:CSak tudod ebben a szezonban nemis játszott! szóval nincs miről beszélni!

Egyébként nekem is hiányozni fog, de azt felejtsük már el, hogy nélküle nem lesz Barca. Arsenal is van Henry nélkül, legalább adjuk meg az esélyt a BARCÁNAK is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.04.13. 11:30:52-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem meg a nyáron lesz jövés-menés én legalábbis bízok benne!

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én még kiegészíteném egy-kettővel:Mihu írta:Ronaldinho legnagyobb góljai a Barcában (szerintem):
Milan ellen a BL-ben
Chelsea ellen BL-ben
Villareal ellen a Ligában
És a meccs amivel végképp beírta magát a Barca történelemkönyvébe
Első meccsén, a Sevilla ellen
A Werder ellen a sorfal alatt elgurított szabadrúgásgól
Az Osasuna elleni félfordulatból elkövetett őrület
Másik gólja a Chelsea-nek
Hogy meglegyen a keretes szerkezet: az Atléticó elleni olló (utolsó s talán legszebb gólja...)
Ezzel kész is egy "Top 10"...
- albicelesteX
- A Vadász
Lehet pótolni!Főleg ezt a mostanit!És fogják is pótolni!És áll még barca a tabella elején és lesz még a csapat bl győztes!!!!