Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszönöm előre is,mivel valószínűleg rám marad a feladat. Alapvetően az a legnagyobb gond hogy elég régi már az oldal,sokszor lett hozzápiszkálva.gergo9 írta:Akkor ez már jogi kérdés nem is technikaiElsősorban az inaktív definiálása. Vagyis mikortól számít valaki inaktívnak,illetve annak tekinthető-e ha csak olvassa a fórumot stb.Ezért is voltam értetlen.
Egyébként ha lehetséges/szükség van rá szívesen segítek illetve megpróbálok segíteni.
Akkor ez már jogi kérdés nem is technikaiElsősorban az inaktív definiálása. Vagyis mikortól számít valaki inaktívnak,illetve annak tekinthető-e ha csak olvassa a fórumot stb.
Elsősorban az inaktív definiálása. Vagyis mikortól számít valaki inaktívnak,illetve annak tekinthető-e ha csak olvassa a fórumot stb. Ráadásul néha olyan is előfordul hogy amikor belépnél,akkor a felhasználó nevet elkezdi keresni a húszezres adatbázisban feleslegesen. Na meg időnként belehet lépni bármilyen felhasználó névvel és jelszóval..Erre állítólag íródik egy script ami a harmadik próbálkozás után ip bannal pihenni küld.gergo9 írta:És ebben mi a nehézség?Tim írta:
Azon már túl vagyunk szerencsére,most egyenlőre a túl sok regisztrált felhasználót nem tudja kezelni az oldal,át kellene fésülni az adatbázist az inaktív userek kiszürésére.
Ne támadásnak vedd/vegyétek nem annak szánom csak nem értem
És ebben mi a nehézség?Tim írta:
Azon már túl vagyunk szerencsére,most egyenlőre a túl sok regisztrált felhasználót nem tudja kezelni az oldal,át kellene fésülni az adatbázist az inaktív userek kiszürésére.
Azon már túl vagyunk szerencsére,most egyenlőre a túl sok regisztrált felhasználót nem tudja kezelni az oldal,át kellene fésülni az adatbázist az inaktív userek kiszürésére.sjd írta: És akkor ezzel egyszerre a phpBB error is meg fog oldódni?
Nem tudom honnét jött ez, h terrorizálok és minden apróságra komoly megtorlással reagálok, de ha még egyszer letegezel, kitiltatlak még az internetről isGareth Tello írta:Naná, így marad neked a terror.miihii írta:Error ügy nem az én hatásköröm, mivel én hibátlan vagyok
Naná, így marad neked a terror.miihii írta:Error ügy nem az én hatásköröm, mivel én hibátlan vagyok
Error ügy nem az én hatásköröm, mivel én hibátlan vagyoksjd írta:És akkor ezzel egyszerre a phpBB error is meg fog oldódni?miihii írta: Neked elárulom így négyszemközt: az a sok topic és post annyira leterheli a rendszert, h megszabadulva a ballaszttól, kénytelenek leszünk törölni őket, saaaajna
És akkor ezzel egyszerre a phpBB error is meg fog oldódni?miihii írta: Neked elárulom így négyszemközt: az a sok topic és post annyira leterheli a rendszert, h megszabadulva a ballaszttól, kénytelenek leszünk törölni őket, saaaajna
Ez is ki van már találvasjd írta:Az egy dolog, h úgy küldted el, de utólag bele kell szerkeszteni 2000 hsz-be, hogy hiteles legyenmiihii írta: Dehogyis, már eleve úgy küldtem el
Azért túlzásba nem estem, mert az év kapusánál csak a 3. hely jutott neki, h ne legyen feltűnő![]()
Amúgy ugye nem Valdes lett az első, mert akkor egyből le fogja vágni mindenki, h itt valami csalás volt![]()
Év fórumozójához gondolom magadat hamisítottad, az sem lesz gyanús egy kicsit sem
Az egy dolog, h úgy küldted el, de utólag bele kell szerkeszteni 2000 hsz-be, hogy hiteles legyenmiihii írta: Dehogyis, már eleve úgy küldtem el
Azért túlzásba nem estem, mert az év kapusánál csak a 3. hely jutott neki, h ne legyen feltűnő
Dehogyis, már eleve úgy küldtem ellui1698 írta:Időigényes meghamisítani az emberek szavazatait, hogy itt is a génkezelt gnóm nyerjen...
az előzőt se sikerült még,szóval biztos ez is sokáig tartlui1698 írta:Időigényes meghamisítani az emberek szavazatait, hogy itt is a génkezelt gnóm nyerjen...
Hát köszi, de egyelőre mégsem úgy tűnik, h érdemes rá a projektmessideco írta:Nyugi, mihii, kint lesz, szerintem megérdemli a projekt(etek), hogy a főoldalon is ott legyen
Csak nem akaródzik megjelenniSlither írta:Nem sokára kint lesznek a cikkek, Iván most futja át.sjd írta:Üdv!
Az "Év szavazása" végeredményét mikor láthatjuk majd?
Jogos, +1#David Villa# írta:Tisztelt Szerkesztők!
Minden tiszteletem Pep iránt, de ő már csak a múlt. A jelen Tito. Nem adhatnánk meg neki a tiszteletet azzal, hogy ő díszíti a fejlécet?
Csak az Afrikai Nemzetek Kupájára készül a Barçával.barka írta:Srácok!
Valaki válaszoljon már, mert olyan kíváncsi vagyok!A főoldalon lévő cikkben melyben Abidal visszatér a belinkelt videóban 0:30-tól Keita mit keres az edzésen?
))
Amúgy nagyon örülők neki, csak így már két visszatérő is van!