cantera írta:Ha tényleg a dolgok mőgé akarsz látni javaslom, hogy próbálj meg minél több olyan emberrel beszélni, akinek van rálátása a dolgokra
ezt próbáltam tenni amikor megkértelek hogy írj egy kicsit erről, miután felvetődött az a kérdés, hogy a Madrid vajon milyen úton jutott a hitelekhez. Ez a Madriddal kapcsolatos rész asszem elférne itt, ebben a topikban. ha vádaskodás üti fel a fejét akkor illene valamivel alátámasztani.
"Most ne kezdjük el fírtatni, hogy mire fel kaptok ti válság alatt több száz milla hitelt!"- Én ezzel nem arra gondoltam, hogy biztos valami nagy seft áll a háttérben, hanem csak arra, hogy érdekes, és lehet, hogyha lennénk megfelelő infóink, akkor...! Jó igen vádaskodásnak tűnt, pedig nincs alapom, mert nem tudok semmi biztosat! Viszont megvédeni sincs alapunk ilyen szempontból a Madridot, mert a másik oldalról sem tudunk semmit biztosan! Szóval ebből kiindulva nincs alapunk tulajdon képpen semmiről beszélni a fórumon, mert nem tudunk semmit biztosan! De tényleg semmit! Mindenkinek van egy véleménye, leírja, azt vagy igaza van vagy nem , nem tudjuk meg soha biztosan! Amit a médiából szedünk 0, semmit sem ér, csak kirakat!
És igen elismerem nekem se lett volna alapom ilyet írni! Én Ferrerből indulok ki, aki feltette ezt a kérdést egy sajtótájékoztatón, és úgy gondolom, hogy lehet benne valami! Persze lehet csak szimplán politika, vagy igazság, vagy mit tudom én be akat szólni csak ,de ő azért nem szokott ilyeneket, nem sűrűn(értve Txikihez, vagy Laportához képest) nyilatkozik, ilyeneket meg pláne nem! Plusz azért fényderült a madrid régi ügyeire, amikor szintén Perez volt az elnök, ugye10-szeres áron adta el a madrid egyik létesítményét a városnak, és az volt a fedezete az igazolásokra! Szóval abból, hogy Pereznek már volt "érdekes" húzása, és hogy Ferrer feletette irónikusan, hogy "nem e egy újabb ingatlaneladásról van szó" ,ezzel azt sejtetve, hogy megint valami "érdekesség" lehet, kiindúlva gondolom így, de persze semmi sem biztos! Elismerem csak feltételezések, (de mint írtam az ellentéte is az) , és sok ponton úgy tűnhet ellentmondok maganak, de ha figyelmesen végigolvassa valaki és nem bele akar csak kötni, akkor azért van benne logika, és nem zörög a haraszt...

Remélem érthető vagyok, mert az igazat megvallva picsa másnaposan írok!