üdv
Pontosan milyen gondoltál?Perrero írta:női mezed van
Legyen 5000. Ft.Messa írta:Hello!
Valakit érdekel 1 FIFA 08 PC játék? Eredeti DVD.
Az én gépemen nem megy, de a gépem a ratyi, nem a játék, hisz kipróbáltuk más gépén, ott hibátlanul megy.
Az ár 6000 Ft, de ez alkuképes.
Ha valakit érdekel, akkor írjon az adannho@citromail.hu- email címre, vagy itt privátban megbeszéljük!
...árnyék.Perrero írta:hátul a jobb alsó sarokban az nem egy törésvan ott vmi ge...
Megcsináltam a két képet, itt vannak. Elölről és hátulról.Perrero írta:b99, dobnál fel nem homályos képet az ipodrol-elölről, és hátulról is
![]()
És hol van ez a "nálam"Lloyd írta:Egyébként még nagyon sok Barcás áru van nálam készleten.
Üdv!lionelmessi19 írta:Én megnéznék egy fotót arról ahogy épp nyomja a kezedbe a dedikált mezt.Lloyd írta:Üdv!
Eladnám teljesen új,mp4 lejátszómat!Garancia van rá.Valamint van 1 igazi ereklyém,nagyon sokat ér:Lionel Messi által dedikált eredeti mez,még a 2006-os szezonból.Akit érdekel valamelyik írjon privát üzenetet vagy emailt.![]()
Aztán elképzelhető hogy érdekel.
Én megnéznék egy fotót arról ahogy épp nyomja a kezedbe a dedikált mezt.Lloyd írta:Üdv!
Eladnám teljesen új,mp4 lejátszómat!Garancia van rá.Valamint van 1 igazi ereklyém,nagyon sokat ér:Lionel Messi által dedikált eredeti mez,még a 2006-os szezonból.Akit érdekel valamelyik írjon privát üzenetet vagy emailt.
Erre mondom, hogy Júniusi, 2 év garanciával, Walkman Headsettel, s 1 gb-os karival..., tehát a te telefonod nem jó viszonyítási alaplopakodo írta:bocs ,nem akarok senkit sem ertántoritani a telefon megvásárlásától.DE.nekem is ilyen telóm van ,májusba vettem ,36 ezer Ft-ért.ez csak egy megjegyzés.amúgy meg télleg állat teló ,a kamerája kiváló,csak a joystic ha elromlik ,nem lesz olcsó a kicserélése.
Szerintem ezért elég, ha végigkérdezed a sulit, vagy a szomszédságot.politur33 írta:Sziasztok lenne valakinek Messis posztere? köszönettel: Tibi Csak a Barca!!!
Torrestoni biztosan szeretlopakodo írta:bocs ,nem akarok senkit sem ertántoritani a telefon megvásárlásától.DE.nekem is ilyen telóm van ,májusba vettem ,36 ezer Ft-ért.ez csak egy megjegyzés.amúgy meg télleg állat teló ,a kamerája kiváló,csak a joystic ha elromlik ,nem lesz olcsó a kicserélése.
politur33 írta:Sziasztok lenne valakinek Messis posztere? köszönettel: Tibi Csak a Barca!!!
Hmm...ki az aki felfelé szeretne alkudni? Mert ha a minimum 40, akkor hogy lehet megegyezés szerint az ár? Többet akkor tuti nem adnak érte...remélem érted mit mondok.torrestoni írta:Ár: megegyezés szerint (a minimum 40e HUF)