Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem Kolodin?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
VDS azért a helyén van,nagyon magabiztos,és már volt egy óriási védése,Hollandoktól több kellene,igaz 1mm választotta el RVN-t a góltól,de oroszok eddig veszélyesebbek sokkal.
hagyjál már istenem...veszélyesség nálad az h az ellenfél térfelén passzolgatsz a félpálya felénél...ezt nem tudtam...mindig tanul az ember valami újat..ozsimiki írta:Ejha horvát találatra a hosszabbításban jobban ráillet,h találták azt a gólt,ne a 90perccel gyere,hanem a játéknak abban a periodusában ki volt a veszélyesebb? érdekes,h a horvátok találata megérdemelt, a török bombagól meg talált
Én is, én is.ozsimiki írta:Oroszok enyhén bekezdtekNa de meglesz ez,igaz nem lesz egyszerű,mindenesetre hatalmas meccset várok!!!
GO HOLLANDIA!!!
Nem bűn a sárgalap, néha kell is, főleg ha egy ígéretes kontrát akadályozol meg. Ez meg baromság hogy csak a nagyon durva szabálytalanságokért adnak lapot a játékvezetők. Különben meg az hogy miért adnak sárgát az a játékvezetőtől és a meccstől függ. Egy durva, kemény, hajtós meccsen adnak 1 sárgát 1 olyan szabálytalanságért amiért egy sima, "tiszta" meccsen nem adnak. Én focizok is és játékvezető is vagyok.cps46 írta: Szerintem a sárgalap igenis bűn. Manapság ugyanis már csak a nagyon durva szabálytalanságokért osztanak lapot a játékvezetők. Amit egyesek becsúszás néven művelnek, egyszerűen undorító, nem is beszélve a könyöklésekről, mezrángatásokról, stb.
Szerintem a sárgalap igenis bűn. Manapság ugyanis már csak a nagyon durva szabálytalanságokért osztanak lapot a játékvezetők. Amit egyesek becsúszás néven művelnek, egyszerűen undorító, nem is beszélve a könyöklésekről, mezrángatásokról, stb. Szerencse, hogy nincs síp a számban, mert nálam meccsenként 8-10 ember tutira idő előtt menne zuhanyozni.Benga írta:Úgy beszélsz a sárgalapról mint,ha bűn lenne.
Szerinted Ballacknak milyen érzés volt, hogy berúgta Németországot a döntőbe utána viszont eltiltás miatt nem játszhatott? Ráadásul ki is kaptak.
Egy játékos meccs közbe nem azzal törődik, hogy jujj akkor most eltiltás. Egyszerűen nem ilyeneken jár az agyad. Mert nem mehetsz úgy ki a pályára és játszhatsz úgy az első perctől kezdve, hogy vigyázol minden mozdulatodra így lehetetlen felpörögni teljesen.
Szerintem ez nem rossz ötlet.
balboa7 írta:
törkök nem érdemelték meg a továbbjutást, nem tettek annyit ezért, mint a horvátok...egész meccsen egyetlen egy helyzetük nem volt...szerencsének köszönthetik, h a hosszabítás hosszabításában találtak egy gólt...
Most nagyon okosat mondtál: a döntő előtt eltörlik a sárgákat, csak a piroslaposak nem játszhatnak majd.lopakodo írta:Remélem a törökök bejutnak a döntőbekb 10 játékosuk nem játszhat
de azért a németeket nem olyan nehéz legyőzni mert már most fikázza a sajtó a törököket és tulságosan alulértékelik(gondolok Löw-re ,Ballack-ra és a sajtóra!)....a törökök hajtani és győzni fognak
jah...amúgy gombfocira gondoltam...Kaka10 írta:Nem Fifara gondoltam ám???Élőben igaziból rendes labdával...
...küzdöttek....semmivel sem csináltak többet, mint egy másik hátrányban lévő csapat csinált volna...utolsó percekben ívelgették fel a labdákat...ezt csinálta volna sztem bármelyik az ebn résztvevő másik válogatott is, ha baj van...ebben nem hiszem, h olyan küzdés,kúszás,mászás lenne, mint volt a csoportkörben, vagy amilyenről te beszélsz...Kaka10 írta:A megfejtésem:A Törökök eddig az egész Ebn 7percig vezettek!!!és mégis ott vannak az elődöntőbe..mer amikor érezték hogy [auto_cenzúra] van a palacsintába egy emberként kúsztak másztak...nem volt másképp ez tegnap se volt hátra 3perc de ők mentek mer hittek benne...most te azt mondod hogy a 119.percbe má nem lehet küzdeni...má mindenki várta a tiziket kaptak egy gólt, de utána abban a 2perben is mentek az egyenlítésér nem azt mondták mint amit a legtöbb csapat mondott volna, hogy "bazdmeg kiestünk egy 119.be kapott gólall a [auto_cenzúra] kivan"...Nem értem hogy az utolsó percekbe mérne lehetne küzdeni!
Nem Fifara gondoltam ám???Élőben igaziból rendes labdával...balboa7 írta:...sztem többet mint te...de hülyeségeket írtál...Kaka10 írta:Te fociztál valaha az életedbe????
várom a megfejtésed...
fir3bird írta:bandi06 nagyon frappáns az aláírásod![]()