Kaka10 írta:Nem Fifara gondoltam ám???Élőben igaziból rendes labdával...
jah...amúgy gombfocira gondoltam...
madárnak nézzél mást...kösz
Kaka10 írta:A megfejtésem:A Törökök eddig az egész Ebn 7percig vezettek!!!és mégis ott vannak az elődöntőbe..mer amikor érezték hogy [auto_cenzúra] van a palacsintába egy emberként kúsztak másztak...nem volt másképp ez tegnap se volt hátra 3perc de ők mentek mer hittek benne...most te azt mondod hogy a 119.percbe má nem lehet küzdeni...má mindenki várta a tiziket kaptak egy gólt, de utána abban a 2perben is mentek az egyenlítésér nem azt mondták mint amit a legtöbb csapat mondott volna, hogy "bazdmeg kiestünk egy 119.be kapott gólall a [auto_cenzúra] kivan"...Nem értem hogy az utolsó percekbe mérne lehetne küzdeni!
...küzdöttek....semmivel sem csináltak többet, mint egy másik hátrányban lévő csapat csinált volna...utolsó percekben ívelgették fel a labdákat...ezt csinálta volna sztem bármelyik az ebn résztvevő másik válogatott is, ha baj van...ebben nem hiszem, h olyan küzdés,kúszás,mászás lenne, mint volt a csoportkörben, vagy amilyenről te beszélsz...
nem is három perc volt vissza, hanem 1...
olasz fenomenális bíró hosszabított a hosszabításban...
azzal sem értek egyet, miszerint egy másik csapat úgy játszott volna a bekapott gól után, h 2 perc van vissza, kiestünk...másik brigád is ugyanezt az ívelős focit játszotta volna meg ekkora tétnél, csak a fortuna megint a törökökkel volt...
csehek ellen lehetett látni azt a küzdést, igen...2-0-ról így lehet csak felállni...de tegnap a szerencsének köszönhették, nem annak ahogy küzdöttek...sztem...nem kéne erre a meccsre ráhúzni azt amit a csehek ellen csináltak...
törkök nem érdemelték meg a továbbjutást, nem tettek annyit ezért, mint a horvátok...egész meccsen egyetlen egy helyzetük nem volt...szerencsének köszönthetik, h a hosszabítás hosszabításában találtak egy gólt...