Jó ő csak nem itt, lásd Riquelme.
1. 1 darabot - de nehogy már ez legyen egy szélső játékos értékmérője!chi omega írta: 1: tök nem érdekel ki miért nem kap szabadot, effektivitás szempontjából mindegy. a lényeg, hogy iniestáról kaptunk szabadrúgásokat (jó helyről!), hlebről meg nem
2: lehet, hogy ini már 1 hónapja visszajött, de túl sok meccset még nem játszott
3: egy 16os szélére visszapasszolt labda, ami a csatár gyengébbik lábára érkezik, szerinted meccslabda? rosszabb helyzetet csinált vele hleb, mint amiben ő maga volt. csak utál lőni.
1: tök nem érdekel ki miért nem kap szabadot, effektivitás szempontjából mindegy. a lényeg, hogy iniestáról kaptunk szabadrúgásokat (jó helyről!), hlebről meg nemMikaos írta:Ez szerintem nem erős érv, mert pl. Hlebnél sokszor nem fújták le, mert Hleb nem olyan elesős fajta.chi omega írta: igen, de iniesta egyrészt most jött vissza sérülésből, másrészt ő általában ennél sokkal jobb. hlebnek meg a sokadik ilyen meccséről van szó, nyilván vele intoleránsabb az ember. a másik, hogy iniesta ugyan meglepően sokszor passzolta el magát magához képest, de legalább szabadrúgásokat kiharcolt, hlebet meg egyszer nem rúgták fel veszélyes helyen.
Semmivel sem volt hasznosabb Iniesta. (És a sérüléséből már 1 hónapja visszajött amúgy) De nem őt hibáztatom, csak azt szeretném láttatni, hogy Hleb nem volt rosszabb nála, ugyanúgy cselezgetett, majd ugyanúgy eladta a labdát. Eredményességet tekintve abszolút nem volt különbség köztük, sőt Hleb meccslabdát adott Bojannak.
Ez szerintem nem erős érv, mert pl. Hlebnél sokszor nem fújták le, mert Hleb nem olyan elesős fajta.chi omega írta: igen, de iniesta egyrészt most jött vissza sérülésből, másrészt ő általában ennél sokkal jobb. hlebnek meg a sokadik ilyen meccséről van szó, nyilván vele intoleránsabb az ember. a másik, hogy iniesta ugyan meglepően sokszor passzolta el magát magához képest, de legalább szabadrúgásokat kiharcolt, hlebet meg egyszer nem rúgták fel veszélyes helyen.
Jeffrenről tényleg nem tudunk véleményt nyílvánitani. De az h szépen dolgozik az sztem egy alapvető dolog egy "sztárjátékos" életében. Ja és ez szerintem nem divat Hleb gyenge a Barcához és pont. De reméljük be fogja bizonyítani hogy én tévedtem.Varatrix írta:Mi az hogy Jeffren jobb lenne?menczel írta:én nem azt mondom hogy rossz hanem a barca többi támadójához képest rossz. Még Pedro is jobb sőt Jeffren is jobb lenne.
Nem is láttuk még játszani!
Hleb szerintem jól játszik!
Nem annyira mint Londonban, de jól!
Mondjuk a gól nagyon hiányzik a játékából!
Amúgy okosan, teknikásan, és szépen dolgozik!
(Kezdem úgy érezni hogy olyan divattá vált a szidása, mint tavaly Henryé.)
pont azt mondom, hogy nem voltak jók semmire a szólói, de a rend kedvéért mondom, hogy nem, nem visszafele cselezett, hanem előrefele, nagyon szépen. annál szomorúbb, hogy egyiknek sem volt semmiféle haszna.Messi10 írta:"Hleb eddigi legjobb meccse volt, alig adott el a középpályán labdát és rendszerint elküldött a málnásba vagy 3-4 Espanyol játékost..."
Ez mind igaz h kicselezet három játékost csak azt kérdezem én merre felé cselezet??? Mert szerintem az estek 95%-ban visszafelé... No meg a kényszerítőket se találta el ezen a mecsen...
igen, de iniesta egyrészt most jött vissza sérülésből, másrészt ő általában ennél sokkal jobb. hlebnek meg a sokadik ilyen meccséről van szó, nyilván vele intoleránsabb az ember. a másik, hogy iniesta ugyan meglepően sokszor passzolta el magát magához képest, de legalább szabadrúgásokat kiharcolt, hlebet meg egyszer nem rúgták fel veszélyes helyen.Mikaos írta:Tegnap sem Bojan, sem Iniesta nem volt jobb nála.menczel írta:én nem azt mondom hogy rossz hanem a barca többi támadójához képest rossz. Még Pedro is jobb sőt Jeffren is jobb lenne.
Bojant alig lehetett megtalálni labdával, Iniesta pedig -ugyanúgy, ahogy Hleb- lecselezett pár embert, aztán elpasszolta (mivel nem volt kinek passzolni).
Abszolút nem jogosak a negatív kritikák, főleg -mint írtam-, ha figyelembe vesszük a többi, pályán tartózkodó támadó munkáját. De a középpályások sem voltak díjnyertesek az építkezésben.
De Bojan és Iniesta nem került semmi pénzbe a Barcanak és ők már le is tettek vmit az asztalra. Nem azt mondom hogy rossz játékos Hleb, de szertintem se a Barcába illő. Meg ha már veszünk játékosokat akkor probáljunk olyanokat venni akik a kezdők lesznek föleg 15 milló euróért.... Én szerintem akkor is pazarlás volt Hlebért 15 milló euró az én olvasatomban max. 5 millót ér. De ez nem csak Hlebnél van hanem Cacersnél is megfigyelhető. Szerintem Txikiék sok játékosnál melléfognak.... És inkább én a sajátnevelésű játékosokat részesíteném előnybe.Mikaos írta:Tegnap sem Bojan, sem Iniesta nem volt jobb nála.menczel írta:én nem azt mondom hogy rossz hanem a barca többi támadójához képest rossz. Még Pedro is jobb sőt Jeffren is jobb lenne.
Bojant alig lehetett megtalálni labdával, Iniesta pedig -ugyanúgy, ahogy Hleb- lecselezett pár embert, aztán elpasszolta (mivel nem volt kinek passzolni).
Abszolút nem jogosak a negatív kritikák, főleg -mint írtam-, ha figyelembe vesszük a többi, pályán tartózkodó támadó munkáját. De a középpályások sem voltak díjnyertesek az építkezésben.
hogyhogy kinek passzolt volna? én KONKRÉT esetekről beszélek, amikor nyilvánvaló volt, hogy kinek akar passzolni, csak túl hosszan teszi, stb. tény, hogy nem volt egyszerű megjátszani az embereket, de iniestával elrontani egy kényszerítőt, aki az ilyeneknél tökéletesen helyezkedik, bravúr.Etooka írta:Értem,mit mondasz, de ha belegondolsz, kinek passzolt volna?Bojan rendre eltűnt ott belül, Iniesta nem mozgott vissza a második hullámbann ,míg a többiek sem igen helyezkedtek neki!chi omega írta: ...hogy aztán rosszul passzoljon. semmire nem jó, hogy megver 3 embert, ha utána sem helyzet, sem szabadrúgás, sem lövés, de még egy nyomorult szöglet sem lesz a dologból. egyetlen jó visszapasszára emlékszem, amikor bojannak adta, bár annak fényében, hogy krkic bal lábára érkezett, és hleb pár méterre volt a kaputól, ahonnan simán rá kell lőni, inkább volt rossz lépés az is.
nem volt igazán aktív se, az első félidőben voltak ezek a szép, de végül értéktelen szólói, aztán jól eltűnt.
Persze, találhatunk hibákat a játékában, ám én az összképet néztem, és azt szeerintem eléggé jó!
Szerintem itt senki nem szidja Hleb-et (nem nagyon olvastam egyetlen anyázó kommentet sem), viszont szvsz a szurkolóknak joguk van kifejezni a nemtetszésüket. Szerinted Hleb jól teljesít, szerintem meg nem. Minden relatív. Viszont a kezdőcsapat közelébe nem fér, tehát nálam ez gyengének számít. Főleg az átigazolási összegének a fényében az. Lehet, hogy Pep sem a legjobb helyen játszatja, de nekem egyetlen igazán jó meccse sem rémlik, bármelyik poszton játszott is.Varatrix írta:Mi az hogy Jeffren jobb lenne?menczel írta:én nem azt mondom hogy rossz hanem a barca többi támadójához képest rossz. Még Pedro is jobb sőt Jeffren is jobb lenne.
Nem is láttuk még játszani!
Hleb szerintem jól játszik!
Nem annyira mint Londonban, de jól!
Mondjuk a gól nagyon hiányzik a játékából!
Amúgy okosan, teknikásan, és szépen dolgozik!
(Kezdem úgy érezni hogy olyan divattá vált a szidása, mint tavaly Henryé.)
Hát én sajnos akár az összképet nézem, akár nem, nekem nagy csalódás Hleb játéka. Bevallom, hogy én nem láttam játszani az Arsenal-ban, de el nem tudom képzelni, hogy mit láttak ebben a fickóban. Lehet, hogy a PL-ben a sokfutásos, kontrázós játékban jó teljesítményre képes, de ez a sok aprópasszos, cselezős, gyors összjátékos pozíciójáték abszolút nem az ő területe. Nagyon idegenül mozog a pályán, lassú, körülményes, darabos a mozgása és ráadásul rengeteg labdát ad el. Látszik, hogy ez a szélső poszt nem neki lett kitalálva, ehhez sokkal nagyobb kezdősebesség és cselezőképesség kell. Az egyetlen pozitívum számomra, hogy viszonylag harcosan játszik és képes labdavesztés után visszaszerezni azt. De ez is hangulatfüggő nála, van, hogy teljesen eltűnik a pályán. A tegnap is egyetlen használható labdát adott Bojan-nak (persze abból még simán lehetett volna gól), de végig hihetetlenül idegesítően játszott. Ezt a szintet szvsz egy Huszti vagy Gera is simán képes lenne hozni.Etooka írta:Értem,mit mondasz, de ha belegondolsz, kinek passzolt volna?Bojan rendre eltűnt ott belül, Iniesta nem mozgott vissza a második hullámbann ,míg a többiek sem igen helyezkedtek neki!chi omega írta: ...hogy aztán rosszul passzoljon. semmire nem jó, hogy megver 3 embert, ha utána sem helyzet, sem szabadrúgás, sem lövés, de még egy nyomorult szöglet sem lesz a dologból. egyetlen jó visszapasszára emlékszem, amikor bojannak adta, bár annak fényében, hogy krkic bal lábára érkezett, és hleb pár méterre volt a kaputól, ahonnan simán rá kell lőni, inkább volt rossz lépés az is.
nem volt igazán aktív se, az első félidőben voltak ezek a szép, de végül értéktelen szólói, aztán jól eltűnt.
Persze, találhatunk hibákat a játékában, ám én az összképet néztem, és azt szeerintem eléggé jó!
Tegnap sem Bojan, sem Iniesta nem volt jobb nála.menczel írta:én nem azt mondom hogy rossz hanem a barca többi támadójához képest rossz. Még Pedro is jobb sőt Jeffren is jobb lenne.
Mi az hogy Jeffren jobb lenne?menczel írta:én nem azt mondom hogy rossz hanem a barca többi támadójához képest rossz. Még Pedro is jobb sőt Jeffren is jobb lenne.
Értem,mit mondasz, de ha belegondolsz, kinek passzolt volna?Bojan rendre eltűnt ott belül, Iniesta nem mozgott vissza a második hullámbann ,míg a többiek sem igen helyezkedtek neki!chi omega írta: ...hogy aztán rosszul passzoljon. semmire nem jó, hogy megver 3 embert, ha utána sem helyzet, sem szabadrúgás, sem lövés, de még egy nyomorult szöglet sem lesz a dologból. egyetlen jó visszapasszára emlékszem, amikor bojannak adta, bár annak fényében, hogy krkic bal lábára érkezett, és hleb pár méterre volt a kaputól, ahonnan simán rá kell lőni, inkább volt rossz lépés az is.
....Messi10 írta:Hát Hlebet aki látta tegnap az megyőződhetett hogy nem barcelonai szintű játékos. Számoltam 10 labdáig a teljesítményét. 10/9 vissza felé cselezet lassította a támadást az a egy véletlen mikor előrefelé próbált vmit csinálni akkor is inkább az Espanol kontráját segítette...
Jó eddig elhittem mindenkinek hogy sérült volt meg nincsen összeszokva a többiekkel (meg h nem kap labdát bár sztem ez nem igaz...) de fél év alatt egy olyan szitű játékos akiért kidobtunk 15 milló eurot az azért tegyen le vmit az asztalra. Fél év alatt sztem össze lehet szokni a társakkal úgy is ha sérült az ember. De Hleb eddig csak kidobott pénz amit talán az utánpotlásra kellet volna költeni. Mert úgy gondolom h bőven akad most is ilyen képességű játékos a Barca B-ben mint Hleb....
Tegnap minimum 3 ilyen passza volt...Sanama írta:hogy befelé vigye és gólpassz,vagy legalább egy olyan passz ami elindít egy zicerlehetőséget. És ezek nem voltak meg
.
Detto. Vagy legalábbis a stílusából illetve a jobblábas mivoltából adódóan a bal szélen gondolnám hasznosabbnak.Fernando írta:Tök más a posztja itt mint az Arsenalban. De igazából nemis a poszt hanem a játék stílus ami hibázik nálak. Technikás, jól cselez normál esetben jól passzol, de azért kidobni a szélre, ami alapvetően Messire van már szabva, azért nem lehet egyszerű. Én a középpályán több hasznát látnám.
xavi4ever írta:én nem néztem őt az arsenalban, de ígyis az egyik kedvencem...