Ebben van valami.Csakhogy nem látom hogy lennénk másodikak a bajnokságban,és hogy ki verne meg minket Európában!?

Borzalmasan erős a kezdőnk,ha elmegy Ibra akkor is,bárkivel pótolják!A fiatalokban sokan nem bíznak,hát erre annyit,hogy Thiago tegnap hogy játszott

!?Látni rajta,hogy zseni,nagy éve lesz az tuti!Nem leszünk másodikak,sztem kiváló évünk lesz!A jövőben meg nem hinném,hogy Rosell szét akarná verni sok év munkáját!Azért tűnik most ilyen furának a munkássága,mert ki kellett szórnia az előző években felhalmozott fölös játékosokat,akik már nem Barca szint,meg akikkel nem jön Pep lásd Touré,No meg sajnos lehet Ibra is ide fog tartozni!Ha maradt volna Laporta,akkor is ez lett volna a helyzet!Sztem Pep nem akart igazolni többet,nem Ő!A mester kitalált vmit már megint erre a szezonra,van egy terve,és ahhoz makacsan ragaszkodik!Majd meglátjuk mi lesz,de én emlékszem a 08-09-es szezonra,amikor sokan azt írták,hogy a Barca középcsapattá sülyed,aztán mindenkit csúnyán szétvertünk!A tavalyi szezonnal is elégedett vagyok!Szóval én bízok Pepben,amíg nem ad okot arra,hogy ne...
Igazad van abban, hogy roppant erős a kezdőnk és én sem látok olyan csapatot jelenleg aki le tudna győzni minket, DE megint leírom, hogy mi van abban az esetben ha jön egy sérülés hullám???? Ne jöjjön de ezt sajnos nem lehet kizárni! Nagyon ügyesek a fiatalok ez nem vitás de a szuperkupa első meccse megmutatta, hogy még nem lehet teljes mértékben rájuk támaszkodni! Lassan apránként, egyesével kell Őket beépíteni! Szerintem kell a bővebb keret! Ha Ibra marad és Masce érkezik, akkor minden oké és irány a triplázás!
Nem akartam kötekedni csak örülnék egy újabb fantasztikus évnek és Ibra maradásának!
Barca Forever!!!
Visca el Barca![/quote]
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!