Silvából persze, lehet még valami, de most jelenleg - ebben az évben, az EB-n, nekem - nem tetszik amit alkot, Mancini szerintem sokkal jobb megoldás lehetne, ráadásul a legjobb korban van. Viszont elég valószínű, hogy az Interbe megy, a Barca nem érdeklődik utána elég hevesen ahogy olvasgattam...barca99 írta:Főleg az EB-topicban látom, hogy nagyon sok ember nem tartja sokra Silvát. Mondjuk az EB-n tényleg nem mutat sokat, de szerintem nem is olyan rémgyenge. Főleg, hogy szerintem Iniesta sem alkot maradandót (a kérdés, hogy fekszik-e neki az a poszt...).
Viszont ha szélsőkben gondolkozunk, akkor általában két név van, ami felmerül. Silva és Mancini. Mancini nem rossz, de 27 éves, egy jó játékos, de klasszis már biztosan nem lesz. Silva viszont csak 22, 20 éves korában már felnőtt válogatott. Szvsz simán megvan benne a potenciál, hogy nálunk, egy újjáépült, szárnyaló csapatban (kopp-kopp) világsztárra fejlődjön. Másrészről sosem lesz egy Ronaldinho, de szerintem nem is kell. Arra itt van most Messi. Silva pedig amolyan Giuly helyettes lenne, nem kéne agyonszíneznie a játékot, de hasznos lenne.
So-so én remélem, hogy végül Silva mellett döntünk (de szélső nélkül nagyon nem lenne jó nekiindulni a szezonnak... egy Henry - Messi szélnek tehát nem kifejezetten örülnék).
A Messis résszel meg csak részben értek egyet, mert az biztos h Silva nem lesz Ronaldinho, de szerintem Messi sem lesz az 'új Ronaldinho'. Fantasztikus játékos, persze, vezéregyéniség, de máshogy. Ronaldinho - anno - sokkal színesebb volt, és minden téren a csapat vezére tudott lenni. Éppen ezért Messi nem hiszem, hogy valaha is pl. csapatkapitányi címig jut, egyszerűen nem az a típus.
Aztán persze lehet változik a dolog, még mindig csak 21 éves lesz, most még elég korai kijelenteni biztosan bármit is.