2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megvan az osztálytársamnak a mobilján ez a számGame90 írta:Orbitron és a megaharcosok egy kicsit másképpen![]()
http://www.videobomb.hu/video/Apa_kezdo ... _Video_mix
Van ennél dúrvább is, csak azt már nem akartam belinkelni. Akit érdekel az keressen ráOrbitron és a Kakiharcosok
Ezt elsőnek fordíts le nekem magyarraozsimiki írta:Ön, mint individum, hogyan képes kompenzálni az egyre improduktívabbá váló lét ökonómiai perifériákra szorító erők neufrózisait?
Sehogybarca99 írta:De nem ez volt a kérdés...Hanem hogy hogyan írnád le!
De nem ez volt a kérdés...Game90 írta:Nem használtak 0-tlionel19 írta:1. Római számmal hogy írod le a nullát?
Nem használtak 0-tlionel19 írta:1. Római számmal hogy írod le a nullát?
3. talán semmi???ozsimiki írta:
3. -Mi van ott, ahol semmi sincs???
2. -Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Ha a tyúk, akkor miből kelt ki? Ha a tojás akkor ki tojta?
1. -Ha a darázs többesszáma a darazsak akkor a garázsé garazsak?
visca el barca írta:Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
- Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptol meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.
Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...
Szerintem akkor lenne gond ha röhögünk rajta,ha ez neki [auto_cenzúra] esne,de mint látható,eléggé élvezi a szitut,és úgymond ebből élLos Banditos írta:Szerintem sem kell kiröhögni Pákót.A magyar nyelv elég nehéz,ráadásul olyanok nevetnek rajta sokszor akik még a hazájuk nyelvét sem tudják rendesen nemhogy valamilyen idegen nyelvet.![]()
szal pozitivumozsimiki írta:A barmot nem úgy értettem,hogy szánalmas shrekkkfej...nem sértésnek szántam.. pl haverom ökörködik,akkor mondom,de egy marha vagykb így értettem,ennyi!
A barmot nem úgy értettem,hogy szánalmas shrekkkfej...nem sértésnek szántam.. pl haverom ökörködik,akkor mondom,de egy marha vagylionel19 írta:Miért lenne barom? Te hogy beszélnél egy kinai musorban?ozsimiki írta: Mennyi marhaságot összehordd ez a baom
Miért lenne barom? Te hogy beszélnél egy kinai musorban?ozsimiki írta: Mennyi marhaságot összehordd ez a baom