Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.27. 16:54:56

attila 18 írta:...
Bizonyítsák be, hogy jobb a keretük... :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
socio66

2009.10.27. 16:47:51

Ez egy óvodás Barca és Real drukkereknek szóló cikk az Nso-tól.
Lehet vitatkozni a semmin,hajrá..
zsuni
Capitá del Barça

2009.10.27. 16:37:33

ezen csak röhögni tudok
mégis mit kellett volna nyilatkoznia? ugyanezt lenyilatkoznák Barcelonában is, persze akkor az igaz lenne gondolom. ne legyél már ennyire elvakult haver.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.27. 16:33:53

PEEtör írta:Szerinted ő mi?Csatár?

Néztél Pool-os meccseket.Egy gép volt ott.Az hogy itt nem az, más kérdés.

Amúgy ott van Lass.(melleseleg fel nem tudom fogni, hogy őt hogy nem lehet elismerni, ha valaki nézi is a játékát...) :roll:
Ha kicsit visszaolvasnál észrevennéd, hogy én pont Lasst emeltem ki a csapatból.

Attól, hogy Csabi nem csatár attól még futhat.
Sőt kétszer annyit kéne.
Nem úgy játszik mint a Liverpoolba.
Nagyon gyenge magához képest, és ez több friss igazolásra is igaz.
Ennek ellenére szerintem összeszoknak és akkor jó lesz.
De olvasgatva a másik oldalt, nem mi várjuk ezt türelmetlenül.
Nem értem miért gondoltátok, hogy az első 2 hónapba csodát tesznek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.27. 16:22:26

1.: forrás? Azt légyszi mindig nyomjatok már oda alá, mert nem egy kettő elég megbízhatatlan... :roll:

2.: a nyilatkozatból nem az jött le, mint amit a cikkíró kihozott belőle: azt mondta nem szorulnak rá, ami nem egyenlő azzal, hogy nem lenne erősítés. Legalábbis az én értelmezésemben. Aztán persze, ha továbbmegyünk, hogy miért is mondhatta ezt, akkor ki lehet belőle kanyarítani ezt is...
attila 18
Barça C

2009.10.27. 16:13:40

Cristiano Ronaldo úgy véli, a Barcelona futballistái közül senki sem lenne erősítés a Real Madrid számára. A portugál aranylabdás már egyáltalán nem fájlalja a bokáját, és noha a kondícióján még van mit javítani, rövidesen ismét játékra jelentkezik Manuel Pellegrininél. Pontos dátumot azonban még nem tudott megnevezni.

A Barcelona játékosai taroltak a spanyol labdarúgóliga díjkiosztó gáláján, a kilenc győztesből ugyanis hetet a katalán szupercsapat delegált.

Cristiano Ronaldo mégse hiszi, hogy bármelyikükkel erősödne a Real Madrid kerete, és ebbe Lionel Messit is beleérti.

„Nagyszerű a játékosállományunk, így nem vagyunk rászorulva semmilyen új igazolásra. Még a Barcelonából sem, hívják bárhogy is az illetőt” – szögezte le a portugál szélső a Cadena SER rádióállomásnak.

„Nem félünk tőlük, és ha keményen harcolunk, le is győzzük őket. Efelől szemernyi kétségem sincs.”

A bokasérülés miatt több mint egy hónappal ezelőtt kidőlő klasszis úgy nyilatkozott, immár tökéletes egészségi állapotnak örvend, ám arra a kérdésre még nem tud felelni, mikor térhet vissza a csapatba.

„Napról napra jobban vagyok, bár a kondíciómon kicsit még fejlesztenem kell. De ez, azt hiszem, érhető is, hiszen jó néhány hetet ki kellett hagynom.”

A bennfentesek szerint CR9 a Milan elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen állhat ismét a királyiak rendelkezésére.

ezen csak röhögni tudok
PEEtör
Barça B

2009.10.27. 15:52:17

Xabi. És ki fog robotolni, ki fog futni utolsó leheletéig?
Szerinted ő mi?Csatár?

Néztél Pool-os meccseket.Egy gép volt ott.Az hogy itt nem az, más kérdés.

Amúgy ott van Lass.(melleseleg fel nem tudom fogni, hogy őt hogy nem lehet elismerni, ha valaki nézi is a játékát...) :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.27. 15:29:58

Ide hozhatnak Mourinho-t, Rijkaard-t együtt is, akárkit.

Attól Xabi A. , Kaká,Cr stb nem fognak megszakadni,hogy fussanak.

Ilyenkor látszik,hogy kinek jelentett valóban egy álmot az,hogy Madridba szerződhessen.
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.27. 15:27:39

Már szezon előtt hangot adtam neki, hogy Pellegrini nem lesz elég ehhez a csapathoz. Jó szakember, egy Villarealhoz tökéletes volt, de most egy nívós klubnál van ahol egy teljesen új CSAPATot kell felépíteni olyan sztárokból akikre nem könnyű hatni, beléjük jkell verni a csapatjátékot stb.
Ide egy Mourinho vagy Hiddink féle edző kellett volna, ráadásul sztem meg is van kötve egy kicsit a keze, mert Perez nem kicsit szól bele az iránításba. (nem belső információ, de én így érzem) A sztárok felől semmi hajtást nem érzek, hogy tényleg odatennék magukat, megharcoljanak azért hogy kezdőben lehessenek.(pedig mindegyik "álma az volt hogy a Realban játszanak" :lol: ) Mindenkinek bérelt helye van. Ha mondjuk Kakát vagy Benzemát egy huzamosabb kis padozásra ítélné, hogy összekapják magukat, talán nem tenne rosszat, de Perez bácsi, nem tudom mennyire örülne ennek. A Barca is azért olyan sikeres, mert Pep teljesen szabad kezet kapot még az igazolások terén is.
A Reálnál kiváncsi lennék hányszor kérdezték meg Pellét, hogy melyek azok a játékosok akik illenének az ős felfogásába és akikkel sikerre tudja vinni az együttest. Persze minden edző szívesen dolgozna Kakával vagy Cr-rel, de nem hiszem, hogy azt mondta, hogy "hozasd ide Perez bátyám az összes sztárt ami a tárcádból kifér, én meg majd meglátom mit tudok kezdeni velük."
Forca Barca!!!!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.10.27. 13:51:14

szbalint88 írta:az erőnléti edzéseket az erőnléti edzők irányítják :wink:
igen ám, de szerintem most Pelle is több labdás edzést vezényel mint alapesetben tenné így az erőnléti edzéstől veszi el az időt.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
szbalint88
Jugador del Barça

2009.10.27. 12:57:53

barca28 írta:
Varatrix írta:
barca28 írta:A real madridnál egy baj van méghozzá Pellegrininek hivják
Szerintem hülyeség.
Kiváló szakember.
Az a baj, hogy egy darab használható játékosa van, C.Ronaldo személyében.
Én úgy veszem észre, hogy nélküle nem megy a Madridnak.
Erre még ráfázhatnak.
Na látom jó vitaalapot irtam, :D hát ha a sérüléseket nézzük akkor az szinte mind izomsérülés egy szval pellegrini hibája amiért sérültek a játékosok kevés az erőnléti edzés gondolom én...és mivel a játékosok sélrültek a csapatnak sem megy ugy...mindent pellegrini nyakába kell varrni...elvégre CR Kaká Benz nem küldhető el ha már ennyi pénzért ide hozták őket... :wink:
az erőnléti edzéseket az erőnléti edzők irányítják :wink:
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.27. 12:49:21

Varatrix írta:
Szerintem hülyeség.
Kiváló szakember.
Erre még ráfázhatnak.
Na látom jó vitaalapot irtam, :D hát ha a sérüléseket nézzük akkor az szinte mind izomsérülés egy szval pellegrini hibája amiért sérültek a játékosok kevés az erőnléti edzés gondolom én...és mivel a játékosok sélrültek a csapatnak sem megy ugy...mindent pellegrini nyakába kell varrni...elvégre CR Kaká Benz nem küldhető el ha már ennyi pénzért ide hozták őket... :wink:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.27. 12:33:02

Sanama írta:A Reallal az a baj.. Megint csak sztárokat vett...

CR,Kaká,Xabi. És ki fog robotolni, ki fog futni utolsó leheletéig?
Majd Benzema vagy Raul,aki már épp hogy futni tud?
Szerintem igen is van egy ilyen játékosuk.
Lass személyében.
Először én is szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de utólag azt mondom, hogy ő megfelel a leírtaknak.
Nagyon harcos, és fut az utolsó leheletéig.
Az baj, hogy egy van belőle.
A Barcának pedig 11 harcosa van a pályán.
Ezért nem tudnak legyőzni.
Amúgy szerintem Madridi részről a türelem hiányzik.
ennél jobb keretet nem hiszem, hogy össze lehetne igazolni.
Ehhez képest odaát teli van tömve az átigazolási topik.
Szerintem kemény munkával pár hónap múlva egy ütőképes Real lenne a pályán, de ezt ők nem fogják megvárni.
Addig fogják költeni a pénzt amíg megint nem nyernek valamit, de ez hosszútávon nem kifizetődő.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.27. 12:17:49

Sanama írta:A Reallal az a baj.. Megint csak sztárokat vett...

Egyszerűen megint az van,hogy :
1- senki sem játszik szívvel a csapatért(Raul ,Iker kivéve).
2- nincs is aki elvégezze a piszkos munkát
3- nem erős a keret annyira,mint ahogy be volt harangozva

Ki végezné el? Guti? aki inkább a haját igazítja,mintohgy futsson 5métert?

A Barcelonánál szerencsére teljesen más, a csapat magja eleve itt nevelkedett, Pique,Xavi,Iniesta,Messi,Puyol itt olyan , mint Realban Raul,Iker. Ők küzdenek szívükkel a klubbért,és mindent megtesznek.

Illetve a többiek is kifutják a belüket,bármikor. Elég ha megemlítem Alvest,Keitat, vagy Henryt.

A 3,meg szerintem CR,Kaká,Xabi azok akik valóban erősítést jelentettek.
Mondjuk eddig CR mutatott valamit,Kaká semmit Xabi sem sokat.

A tavalyi Real keret meg gagyi volt úgy ahogy van, hozzájuk jött egy CR,Kaká,Xabi 3mas. Oké, ők világklasszisok,de a többi poszton nagyon vékony a Real.

Egy Benzematol várják,amit Ronaldo letett az asztalra?

Guti,Gago,Van der Vaart ? Ne nevettessetek már...
=D> Teljes mértékban egyetértünk! De sokszor és milyen sok helyen írtam már le én is szinte ugyanezt - illetve tartalmában ugyanezt, kivéve a Raul öreg..stb részt - korábban itt is, lélektelen zsoldosseregnek titulálva a Realt.
Eddig az egyéni teljesítmények még elegendőnek bizonyultak, de nem lesz ez így mindig, sőt...
A nagyobb csapatok keresztbe lenyelik őket, ha mindenki egyénileg akar boldogulni és képtelenek lesznek bvégre csapatként együttműködni.
Ha ez így megy tovább, akkor Kakát az idény végén el kell adni, mert ez semmi, amit csinál - Higuaínt én megszerezném tőlük, úgyis rövid a kispad csatár-szempontból és Messivel jól megértik/ megértenék egymást.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.27. 12:06:00

Szerintem hülyeség.
Kiváló szakember.
Erre még ráfázhatnak.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.27. 11:58:10

A Real elég biztosra akar menni az Alcorcón ellen:
Dudek és Adán; Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay és Marcelo; Van der Vaart, Drenthe, Granero, Guti, Gago és Mahamadou Diarra; Raúl, Benzema és Van Nistelrooy.
Gyakorlatilag csak Kaká, Xabi, Casillas, Lass, Ramos hiányzik a csapatból (a sérülteken felül), és ebből azért utóbbi még jól is jön nekik :D
Csak Adán képviseli a juniorokat, aki amúgy is vélhetően a padon lesz. Összehasonlításképp a Barcával: nálunk 5 junior játékos lesz, ebből pedig elég valószínű, hogy 2-3 kezdő lesz, és akár mind az 5 pályára is léphet a meccsen. (Sőt...ha Jeffrent is idesorolom, akkor ez a szám: 6 összesen).
No de nem baj, hadd fáradjanak az emberek a Realnál :P :wink:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.27. 10:22:43

A Chelsea, ha jól tudom fellebbezett, hogy a télen még igazolhasson. Ezek szerint, lehet hogy sikerült nekik ezt elérni. Amúgy szívesen látnám Vaart-ot Madridtól távol, (bár nem a chelseanél), mert jó játékos, és nekem szimpatikus.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.27. 10:04:39

Én sem értem. :-k A Chelsea nem igazolhat. Vagy ez csak a nyárra vonatkozik? A Chelsea mellett a Lazio a másik nagy kérője Vdv-nak.
Én örömmel látnám őt nálunk is csak az a baj hogy túl jó ő ahoz hogy a kispadra szoruljon. Amúgy is mondjuk hogy kell helyettes Xavinak meg Ini-nek.
dirtyjoe
Barça B

2009.10.27. 09:58:04

Szerintem ez kacsa. A Chelsea elvileg nem is igazolhat játékost.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.27. 09:32:20

barca28 írta:A Chelsea-nek sózná el a mellőzött Rafael van der Vaartot a Real Madrid. Angol lapértesülések szerint a spanyol klub már fel is vette a kapcsolatot az angolokkal, akik nem is zárkóznak el az üzlet elől, ráadásul a holland is tovább állna.A Sunday Times című lap tudni véli, hogy a madridiak már tárgyalásokba is kezdtek a londoniakkal van der Vaart esetleges klubcseréje kapcsán. A váltásnak gyakorlatilag mindenki örülne: a holland célja, hogy nemzeti együttese tagjaként részt vehessen a nyári világbajnokságon, ehhez azonban folyamatos játéklehetőségre van szüksége, amit Madridban nem kap megSajtóinformációk szerint azonban a Chelsea-nél kifejezetten örültek a spanyolok ajánlatának, és színesen látnák a csapatban a Reálnál parkolópályára került középpályást...
Vaart nem rossz player én még nálunk is eltudnám képzelni
:P
A Chelsea-ben sem lesz könnyebb dolga ha fix kezdő akar lenni! Lampard, Deco, Ballack....
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.27. 09:06:11

A Chelsea-nek sózná el a mellőzött Rafael van der Vaartot a Real Madrid. Angol lapértesülések szerint a spanyol klub már fel is vette a kapcsolatot az angolokkal, akik nem is zárkóznak el az üzlet elől, ráadásul a holland is tovább állna.A Sunday Times című lap tudni véli, hogy a madridiak már tárgyalásokba is kezdtek a londoniakkal van der Vaart esetleges klubcseréje kapcsán. A váltásnak gyakorlatilag mindenki örülne: a holland célja, hogy nemzeti együttese tagjaként részt vehessen a nyári világbajnokságon, ehhez azonban folyamatos játéklehetőségre van szüksége, amit Madridban nem kap megSajtóinformációk szerint azonban a Chelsea-nél kifejezetten örültek a spanyolok ajánlatának, és színesen látnák a csapatban a Reálnál parkolópályára került középpályást...
Vaart nem rossz player én még nálunk is eltudnám képzelni
:P
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.27. 01:13:20

A Reallal az a baj.. Megint csak sztárokat vett...

Egyszerűen megint az van,hogy :
1- senki sem játszik szívvel a csapatért(Raul ,Iker kivéve).
2- nincs is aki elvégezze a piszkos munkát
3- nem erős a keret annyira,mint ahogy be volt harangozva

Ki végezné el? Guti? aki inkább a haját igazítja,mintohgy futsson 5métert?

A Barcelonánál szerencsére teljesen más, a csapat magja eleve itt nevelkedett, Pique,Xavi,Iniesta,Messi,Puyol itt olyan , mint Realban Raul,Iker. Ők küzdenek szívükkel a klubbért,és mindent megtesznek.

Illetve a többiek is kifutják a belüket,bármikor. Elég ha megemlítem Alvest,Keitat, vagy Henryt.

A 3,meg szerintem CR,Kaká,Xabi azok akik valóban erősítést jelentettek.
Mondjuk eddig CR mutatott valamit,Kaká semmit Xabi sem sokat.

A tavalyi Real keret meg gagyi volt úgy ahogy van, hozzájuk jött egy CR,Kaká,Xabi 3mas. Oké, ők világklasszisok,de a többi poszton nagyon vékony a Real.

Egy Benzematol várják,amit Ronaldo letett az asztalra?

Guti,Gago,Van der Vaart ? Ne nevettessetek már...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.27. 00:58:07

Hát ezzel vitatkoznék, elég jó szakembernek tartom, elég hogyha csak megnézem a tavalyi és az idei Villareált. :roll:

Ha már mindenáron egy ember nyakába akarod varrni az egészet, akkor az inkább perec lehetne, az ő elvárásai sokkal rombolóbb hatásúak. Meg már említettem, hogy ennyi idő alatt nem lehet tőlük eredményt elvárni. Az egész csapat új, a gerinc megváltozott, más alapok vannak, ráadásul most még sok a sérült is. Tavaly mi is "leégtünk" az első két bajnokinkon. ;) Csak annyi a különbség, hogy ide kiegészítő emberek jöttek leginkább (meg Alves, meg Piqué), akikből lényegesen könnyebb lehetett csapatot formálni és mégis úgy kezdtünk, ahogy. Nem kéne 1.: leírni a csapatot, 2.: egy ember nyakába varrni az egészet. ;)
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.26. 17:02:17

A real madridnál egy baj van méghozzá Pellegrininek hivják
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.10.26. 16:48:20

hétfő, 14:57 - Ebben az idényben eddig 21 sérülés sújtotta a blancókat, mindössze nyolccal kevesebb, mint a teljes előző idényben. A sérülések 72%-a az ellenfelek kemény belépői után született. /Marca/
Madridista rövid hír, inkább ide írnám, mert félek ott sokan habzó szájjal elküldenének haza, vendég kollégák akik ide írnak azért csak nyugodtabban reaglának, nos nem túlzás ez a 72% kemény belépő miatti sérülés? leginkább izom sérülésekről tudok, ami elsősorban nem belépők után esik. CR (aki erőltetés miatt sérült vissza, már rég játékban kéne lennie) sérült meg belépő nyomán, meg Benz bokája az ami így sérült meg de a többi...? VnR, izom szakadás, Higu izomzsugorodás, Gagonak is mintha ilyen lett volna, meg izom túlterhelések, meg izomfáradságokat láttam. Szerintem van csak mélyebben a probléma? (alapozás, erőnléti edzés nem elég alapos stb.?) Lehet a több labdás edzés az erőnlét rovására megy? 2éve nálunk is ez ment... :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Lezárt