Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizonyítsák be, hogy jobb a keretük...attila 18 írta:...
Ez egy óvodás Barca és Real drukkereknek szóló cikk az Nso-tól.attila 18 írta:...
mégis mit kellett volna nyilatkoznia? ugyanezt lenyilatkoznák Barcelonában is, persze akkor az igaz lenne gondolom. ne legyél már ennyire elvakult haver.ezen csak röhögni tudok
Ha kicsit visszaolvasnál észrevennéd, hogy én pont Lasst emeltem ki a csapatból.PEEtör írta:Szerinted ő mi?Csatár?
Néztél Pool-os meccseket.Egy gép volt ott.Az hogy itt nem az, más kérdés.
Amúgy ott van Lass.(melleseleg fel nem tudom fogni, hogy őt hogy nem lehet elismerni, ha valaki nézi is a játékát...)
1.: forrás? Azt légyszi mindig nyomjatok már oda alá, mert nem egy kettő elég megbízhatatlan...attila 18 írta:...
Szerinted ő mi?Csatár?Xabi. És ki fog robotolni, ki fog futni utolsó leheletéig?
igen ám, de szerintem most Pelle is több labdás edzést vezényel mint alapesetben tenné így az erőnléti edzéstől veszi el az időt.szbalint88 írta:az erőnléti edzéseket az erőnléti edzők irányítják
az erőnléti edzéseket az erőnléti edzők irányítjákbarca28 írta:Na látom jó vitaalapot irtam,Varatrix írta:Szerintem hülyeség.barca28 írta:A real madridnál egy baj van méghozzá Pellegrininek hivják
Kiváló szakember.
Az a baj, hogy egy darab használható játékosa van, C.Ronaldo személyében.
Én úgy veszem észre, hogy nélküle nem megy a Madridnak.
Erre még ráfázhatnak.hát ha a sérüléseket nézzük akkor az szinte mind izomsérülés egy szval pellegrini hibája amiért sérültek a játékosok kevés az erőnléti edzés gondolom én...és mivel a játékosok sélrültek a csapatnak sem megy ugy...mindent pellegrini nyakába kell varrni...elvégre CR Kaká Benz nem küldhető el ha már ennyi pénzért ide hozták őket...
Na látom jó vitaalapot irtam,Varatrix írta:Szerintem hülyeség.barca28 írta:A real madridnál egy baj van méghozzá Pellegrininek hivják
Kiváló szakember.
Az a baj, hogy egy darab használható játékosa van, C.Ronaldo személyében.
Én úgy veszem észre, hogy nélküle nem megy a Madridnak.
Erre még ráfázhatnak.
Szerintem igen is van egy ilyen játékosuk.Sanama írta:A Reallal az a baj.. Megint csak sztárokat vett...
CR,Kaká,Xabi. És ki fog robotolni, ki fog futni utolsó leheletéig?
Majd Benzema vagy Raul,aki már épp hogy futni tud?
Sanama írta:A Reallal az a baj.. Megint csak sztárokat vett...
CR,Kaká,Xabi. És ki fog robotolni, ki fog futni utolsó leheletéig?
Majd Benzema vagy Raul,aki már épp hogy futni tud?
Egyszerűen megint az van,hogy :
1- senki sem játszik szívvel a csapatért(Raul ,Iker kivéve).
2- nincs is aki elvégezze a piszkos munkát
3- nem erős a keret annyira,mint ahogy be volt harangozva
Ki végezné el? Guti? aki inkább a haját igazítja,mintohgy futsson 5métert?
A Barcelonánál szerencsére teljesen más, a csapat magja eleve itt nevelkedett, Pique,Xavi,Iniesta,Messi,Puyol itt olyan , mint Realban Raul,Iker. Ők küzdenek szívükkel a klubbért,és mindent megtesznek.
Illetve a többiek is kifutják a belüket,bármikor. Elég ha megemlítem Alvest,Keitat, vagy Henryt.
A 3,meg szerintem CR,Kaká,Xabi azok akik valóban erősítést jelentettek.
Mondjuk eddig CR mutatott valamit,Kaká semmit Xabi sem sokat.
A tavalyi Real keret meg gagyi volt úgy ahogy van, hozzájuk jött egy CR,Kaká,Xabi 3mas. Oké, ők világklasszisok,de a többi poszton nagyon vékony a Real.
Egy Benzematol várják,amit Ronaldo letett az asztalra?
Guti,Gago,Van der Vaart ? Ne nevettessetek már...
Szerintem hülyeség.barca28 írta:A real madridnál egy baj van méghozzá Pellegrininek hivják
A Chelsea-ben sem lesz könnyebb dolga ha fix kezdő akar lenni! Lampard, Deco, Ballack....barca28 írta:A Chelsea-nek sózná el a mellőzött Rafael van der Vaartot a Real Madrid. Angol lapértesülések szerint a spanyol klub már fel is vette a kapcsolatot az angolokkal, akik nem is zárkóznak el az üzlet elől, ráadásul a holland is tovább állna.A Sunday Times című lap tudni véli, hogy a madridiak már tárgyalásokba is kezdtek a londoniakkal van der Vaart esetleges klubcseréje kapcsán. A váltásnak gyakorlatilag mindenki örülne: a holland célja, hogy nemzeti együttese tagjaként részt vehessen a nyári világbajnokságon, ehhez azonban folyamatos játéklehetőségre van szüksége, amit Madridban nem kap megSajtóinformációk szerint azonban a Chelsea-nél kifejezetten örültek a spanyolok ajánlatának, és színesen látnák a csapatban a Reálnál parkolópályára került középpályást...
Vaart nem rossz player én még nálunk is eltudnám képzelni
Hát ezzel vitatkoznék, elég jó szakembernek tartom, elég hogyha csak megnézem a tavalyi és az idei Villareált.barca28 írta:A real madridnál egy baj van méghozzá Pellegrininek hivják
Madridista rövid hír, inkább ide írnám, mert félek ott sokan habzó szájjal elküldenének haza, vendég kollégák akik ide írnak azért csak nyugodtabban reaglának, nos nem túlzás ez a 72% kemény belépő miatti sérülés? leginkább izom sérülésekről tudok, ami elsősorban nem belépők után esik. CR (aki erőltetés miatt sérült vissza, már rég játékban kéne lennie) sérült meg belépő nyomán, meg Benz bokája az ami így sérült meg de a többi...? VnR, izom szakadás, Higu izomzsugorodás, Gagonak is mintha ilyen lett volna, meg izom túlterhelések, meg izomfáradságokat láttam. Szerintem van csak mélyebben a probléma? (alapozás, erőnléti edzés nem elég alapos stb.?) Lehet a több labdás edzés az erőnlét rovására megy? 2éve nálunk is ez ment...hétfő, 14:57 - Ebben az idényben eddig 21 sérülés sújtotta a blancókat, mindössze nyolccal kevesebb, mint a teljes előző idényben. A sérülések 72%-a az ellenfelek kemény belépői után született. /Marca/