Mégis több gólja + gólpassza van Fabregasnak...Lionel85 írta:Cesc védekezőbb középpályás, mint Deco, Deco pedig inkább a támadások építéséhez ért.

Off: te nem Los Barrachos vagy??

Mégis több gólja + gólpassza van Fabregasnak...Lionel85 írta:Cesc védekezőbb középpályás, mint Deco, Deco pedig inkább a támadások építéséhez ért.
Deco-nak innen kell visszavonulnia és készOleguer írta:Én részben egyetértek vele, Cesc semmivel sem rosszabb mint, Deco... és Decoért a nyár lesz az utolsó esély hogy pénz kapjunk...
Nem bírom az ilyen pénzéhes gondolkodástOleguer írta:Én részben egyetértek vele, Cesc semmivel sem rosszabb mint, Deco... és Decoért a nyár lesz az utolsó esély hogy pénz kapjunk...noname írta:Első hsznek ez nagyon rossz lett.mateo1022 írta:Cesc sokal jobb mint deco meg fiatalabb is!![]()
Én részben egyetértek vele, Cesc semmivel sem rosszabb mint, Deco... és Decoért a nyár lesz az utolsó esély hogy pénz kapjunk...noname írta:Első hsznek ez nagyon rossz lett.mateo1022 írta:Cesc sokal jobb mint deco meg fiatalabb is!![]()
Ja, ez "csak" kilenc, bocs..robag írta:"tök jó" lesz ha egy saját nevelésü játékosunk visszajön hozzánk sok-sok millió euróért, csak azért mert különböznek a spanyol és az angol játékosszerződések feltételei! Engem azért bánt egy kicsit, hogy a mi fiaink elmennek apróért cserébe egy másik klubhoz aztán visszatérve leránthatják rólunk a nagy lóvét...
Mondom ezt úgy , hogy Cesc az egyik nem barcelonában játszó nagy kedvencem ( sőt talán az egyetlen )
Bár pique-t legalább annyira sajnálom, tökéletes párt alkotnának Carles-sal a védelemben. Mekkora szó lenne ha a barca ki tudna állítani egy kezdőt 10 saját nevelésü játékossal: Valdes-Puyol-Pique-Xavi-iniesta-Cesc-Leo-Bojan-Gio....hmmm, de jó is álmodozni...
ha elolvasod a főoldal hírét akkor más lesz a véleményed.. 100% hogy elfog onnan jönni, ha nem a barca-ba akkor máshovaLionel85 írta:Valahol olvastam, hogy ő igazi Arsenalosnak érzi magát, Arsenal-szíve van, jó lenne persze a Barçába, de szerintem Londonban fog megöregedni...
Ezt kb fél évvel ezelött lehetett kijelenteni!Azóta nem láttál Barca meccset?kovinho írta:Hát persze.MESSIás(z) írta:Sztem Deco mostanában nem azt nyújtja amit ö tud....esetleg a helyére jól jönne Cesc![]()
Épphogy kirobbanó formában van mostanság...