barcafan írta:mi a cimetek
Ha ez nekem szólt, mi egy zárt fórum vagyunk, és nem adhatom meg.
barcafan írta:mi a cimetek
Szevasztok!Ronaldinho 17 írta:Hívtam pár barátomat,de még nem biztos(2 MU szurkoló,és szívesen játszanának majd a MU-ban)hogy jönnek!
Ő komoly erősítés, örülök hogy jön!!! Úgy érzem lassan tényleg a semmibe foszlanak aggodalmaim, mert a csapat csak össze állt, és a főpróba is jól sikerült!Marci írta:Szerintem Zoli is középpályást fog játszani. Az a gyerek, aki már volt néhányszor szombaton, meg ott volt a csepeli műfüves pályán, amikor egymás között játszottunk végül.
Nem örülök neki, de ha jobban érzed magad egy sorral előrébb akkor játsz ottMelkor írta:Őőőőő.......izééé...
...... teljesen zavarban vagyok a sok dícsérő és egyéb rólam szóló hozzászólás miatt
Minden poszton nagyon szeretek játszani (a kapust kívéve persze), képességeimet leginkább talán a védekező kp poszton tudom kibontakoztatni (már ha beszélhetünk ilyenről kispályán...) - védőként gyakran hiányérzetem van, hogy nem veszek kellőképpen részt a csapatjátékben.
Megbeszéltem Norbival, hogy most szombaton (krónikus kp-jás hiány miatt is) középpályásként fogok játszani - meglátjuk, hogy megy így a csapatnak.
Ha mégse jönne be, akkor még egy sorral feljebb![]()
![]()
, esetleg vissza lépek!