Hát persze.MESSIás(z) írta:Sztem Deco mostanában nem azt nyújtja amit ö tud....esetleg a helyére jól jönne Cesc

Épphogy kirobbanó formában van mostanság...
biztos sok Barca meccset láttál mostanában...MESSIás(z) írta:Sztem Deco mostanában nem azt nyújtja amit ö tud....esetleg a helyére jól jönne Cesc
Sneijder kumma jó player xtem!!!Mr. Master írta:Nekem nem minden vágyam Fabregas szerződtetése, csak akkor jöhetne szóba, hogyha a Real csapna le rá, akkor mindneképpen élnék az opciónkkal, akkor már inkább nálunk rúgja a bőrt (akárki kárára), mintsemhogy a legnagyobb riválisnak neveljünk ki egy csúcsszuper labdarugót, mert azért valljuk meg, hogyha összejönne náluk a Sneijder-Guti-Kaka-Fabregas kvartett, valamint vesznek egy igazán ütős csatárt egy-két év múlva, akkor mondhatni nem semmi csapatuk lesz![]()
Én nem láttam Fabregast 16 évesen játszani így nem tudom mit tudott akkor, de nehéz elképzelni, hogy jobban tolta volna Thiagonal.LG írta:Semmi garancia nincs rá, h Alcantra lex olyan jo mint Fabregas
de az esély megvan rá...LG írta:Semmi garancia nincs rá, h Alcantra lex olyan jo mint Fabregas
Hát sztem meg már most van akkora játékos mint pl. Xavi, Iniestaval kb. 1szint, Deco még jobb nála, de minden esélye megvan rá, h őt is beérje. Viszont Xavit, mint a Barca ikonját semmikép nem adnám el, Decot sem, mert még benne lehet pár év, essetleg Ronaldinhot, de ő is csak akkor, ha nem szedi össze magát. Iniesta eladása meg szoba sem jöhet, természetesenLionel86 írta:Hát szerinted még nem beérett játékos Cesh??? Akkor nem követed az arsenal idei teljesítményét ahol 20? évesen ő viszi szinte a csapatotot ő ad színt a játéknak gólpasszokat ad na meg nem mellékesen gólokat is rúg, nem is akármilyeneket és nem is keveset!!! Szóval azért nem kéne senkinek enniyre lefikázni még ha el is ment innen tőlünk az Arsenal kedvéért!!!!Grege írta:Fabregas el akart menni, h jatszhasson, fejlodhessen, hat tegye azt....Nem mondom, nem rossz playa, de azert meg tulzasnak erzem ezt a nagy sztarozast, azokat, akik meg Xavival meg Decoval hasonlitgatjak, meg egy picit önuralomra intenem....Felölem vissza jöhet majd egyszer, de addig meg fejlödjön csak, nem baj, ha Ini mellett tapasztalt emberek is vannak a kp-n, szükseg van rajuk is!!!
Majd ha mar beert Fabregas, es tenyleg töretlenül jol jatszik, akkor visszajöhet, kis türelmet meg minden reszröl, sokba is kerülne ahhoz kepest, h mennyit tudna nyujtani!
Jobbszélsőnk már van: Messi, akinél nincs jobb a világon. Vagy Deco helyett szeretdéd Ronaldotszekely írta:INKABB JOJONN CRISTIANO RONALDO O KENE OD A JOBB SZELRE DECO
KOZEPEN ES XAVI BALL OLDALON
FORCA BARCA DE JOHET ABREGAS IS O IS JO
Ez így van!!Saint Germain írta:Bojan, Giovani sem tudhatja, hogy biztos helye lesz a csapatban. Annak idején Xavi, Iniesta, Puyol sem tudhatta, mégis bíztak önmagukban, a képességeikben. No meg szerették annyira a klubbot, hogy kivárják az idejüket!!!
Ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem jöhetne, a képességei megvannak.
Csak az előbb felsorolt játékosok nálam ezerszer többet érnek éppen azért, mert maradtak, holott gondolom nekik is megvolt a lehetőségük, hogy elhagyják a BARCA-t.
Hát szerinted még nem beérett játékos Cesh??? Akkor nem követed az arsenal idei teljesítményét ahol 20? évesen ő viszi szinte a csapatotot ő ad színt a játéknak gólpasszokat ad na meg nem mellékesen gólokat is rúg, nem is akármilyeneket és nem is keveset!!! Szóval azért nem kéne senkinek enniyre lefikázni még ha el is ment innen tőlünk az Arsenal kedvéért!!!!Grege írta:Fabregas el akart menni, h jatszhasson, fejlodhessen, hat tegye azt....Nem mondom, nem rossz playa, de azert meg tulzasnak erzem ezt a nagy sztarozast, azokat, akik meg Xavival meg Decoval hasonlitgatjak, meg egy picit önuralomra intenem....Felölem vissza jöhet majd egyszer, de addig meg fejlödjön csak, nem baj, ha Ini mellett tapasztalt emberek is vannak a kp-n, szükseg van rajuk is!!!
Majd ha mar beert Fabregas, es tenyleg töretlenül jol jatszik, akkor visszajöhet, kis türelmet meg minden reszröl, sokba is kerülne ahhoz kepest, h mennyit tudna nyujtani!
bocs, de ez teljesen felhúzott, hogy sokan vissza szeretnék hozni...G-Jay írta:Azért állj már le! Patkánynak ne nevezz már valakit, akárkit!senzu írta:"Ezzel jelentősen megkárosította a Barcát, mely időt, pénzt, energiát áldozott a nevelésére, de ő az első adandó alkalommal távozott a klubtól, s meg sem próbálta végigjárni azt az utat, amit türelemmel kijárt Iniesta, Messi, Bojan vagy Giovani..."
és még nektek kéne vissza ez a patkány?
Egyrészt mert nem tudhatod h miért akart ő elmenni, másrészt meg joga van arra h biztos helyen legyen inkább mint a bizonytalanban (valljuk meg nem tudhatta ő sem h olyan jó lesz h tuti kezdő lesz a Barcaban). Harmadrészt pedig ennél sulyosabb valós árulók is voltak vannak (Figo, Saviola), akiket lehetne inkább szidni (és szidták is), de nem patkányozni!
Elnézést az offért de azért ezt mégse már....
Azért ne vicceljünk...Replay írta:10 Fabregas sem ér egy Xavi-t.
10 Fabregas sem ér egy Xavi-t.Asys írta:Ti elcserélnétek Xavit, Ces-re??? Én tuti nem!!!
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=63083
Ez bizti hogy kacsa az egéx!!!
Azért állj már le! Patkánynak ne nevezz már valakit, akárkit!senzu írta:"Ezzel jelentősen megkárosította a Barcát, mely időt, pénzt, energiát áldozott a nevelésére, de ő az első adandó alkalommal távozott a klubtól, s meg sem próbálta végigjárni azt az utat, amit türelemmel kijárt Iniesta, Messi, Bojan vagy Giovani..."
és még nektek kéne vissza ez a patkány?