A Magyar Barca!
-
- Entrenador del Barça
A HFCB nagyobb csapat mint egy holmi belga egylet 

-
- Jugador d'estrella
Én a melkort mindig is csatárként ismertem, mióta együtt focizunk, annak pedig már elég sok éve. Csak a HFCBnél ment hátra. Tiszta Juhász Roland a srác. 

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Director del Fútbol
Ja, és ehhez a Melkor-os dologhoz: szintén az a véleményem, hogy bizony Melkor nagyon jó játékos, és simán megállná a helyét középen is, hogy a támadásokban többet vegyen részt, de nagy szükség van rá hátul is, EZ TÉNY!!! Mindenesetre én csak bíztatni tudom őt, hogy ha van területe, akkor BÁTRAN fusson neki, és vigye a labdát, lőjjön is, mert abból lesz a gól! Nála azért látok némi bátortalanságot, mikor előre merészkedik, pedig ha egyszer megindul... SZÓVAL CSAK BÁTRAN MELKOR!!! 

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Hát én is remélem, hogy szombaton többet lövök, azért köszi! A gólom? Semmi extra, a Zsoltika megcsinálta a nehezét, bepassz... nekem csak bele kellett tennem a lábam, ami most kivételesen jól sikerült!barcafan írta:még egyszer grat a csapatnakSilva remélem a tornáig le sem veszed a gollövö cipöd
. (milyen volt a golod
a b.paliét és a zsoltiét leirta már vki)

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Végre Győzelem
Végre elfogadható játék!
Marci én nem tudok védekezni márpedig egy középpálásnak azt is kell,illetve Melkor lehet hogy jó lenne középen/elől,de hátul nagyobb szükség van rá(több a támadó mint a védő),és így jó sztem ahogy van,illetve ahogy deffent mondta ha egy védő felmegy a támadással,akkor a középpályás visszazárhat a helyére,talán ezt még nem is alkalmaztuk.
Szombaton írány a CÍMVÉDÉS!!!!!!!! FORCA HFCB!!

Marci én nem tudok védekezni márpedig egy középpálásnak azt is kell,illetve Melkor lehet hogy jó lenne középen/elől,de hátul nagyobb szükség van rá(több a támadó mint a védő),és így jó sztem ahogy van,illetve ahogy deffent mondta ha egy védő felmegy a támadással,akkor a középpályás visszazárhat a helyére,talán ezt még nem is alkalmaztuk.
Szombaton írány a CÍMVÉDÉS!!!!!!!! FORCA HFCB!!
- deffent
- Jugador d'estrella
Marci! Szerintem is Melkor inkább középpályás alkat, de ő érzi jobban, hogy mit szeret játszani, mert tudomásom szerint ő maga jelentkezett védőnek.Marci írta: Javaslom, hogy ha labdába szeretnénk pöccinteni a milan ellen, akkor Melkor menjen fel, vagy Zoli ill. Zsolti jöjjön vissza középpályára majd.
Ezúttal is szeretném kihúzni melkort a védő skatulyából, ugyanis ő lehetne talán a leghasznosabb középpályása a csapatnak, ha nem lenne rá akkora szükség hátul:)
Azt is kéne beszélni egy általam már felvetett taktikai megbeszélésen, hogy ha egy védő előre tud menni, mert úgy adódik a helyzet, hogy tök üres előtte 10-20 méter akkor egy középpályás figyel a helyén és szükség esetén visszafut. A Melkor képes lenne ilyen felfutásokra.
- Marci
- Capitá del Barça
Szevasztok
Örülök, hogy végre nyertünk, tudtam, hogy ez a teljesítmény is benne van a csapatban. Ilyen játékkal szeintem az előző 3 meccsből kettőt simán megnyerhettünk volna...
Javaslom, hogy ha labdába szeretnénk pöccinteni a milan ellen, akkor Melkor menjen fel, vagy Zoli ill. Zsolti jöjjön vissza középpályára majd.
Ezúttal is szeretném kihúzni melkort a védő skatulyából, ugyanis ő lehetne talán a leghasznosabb középpályása a csapatnak, ha nem lenne rá akkora szükség hátul:)
Nem ártana megszerezni az első helyet a csoportban, mert akkor valószínűleg nem mi játszanánk a madriddal a negyeddöntőben, hanem a milan.....
Örülök, hogy végre nyertünk, tudtam, hogy ez a teljesítmény is benne van a csapatban. Ilyen játékkal szeintem az előző 3 meccsből kettőt simán megnyerhettünk volna...
Javaslom, hogy ha labdába szeretnénk pöccinteni a milan ellen, akkor Melkor menjen fel, vagy Zoli ill. Zsolti jöjjön vissza középpályára majd.
Nem ártana megszerezni az első helyet a csoportban, mert akkor valószínűleg nem mi játszanánk a madriddal a negyeddöntőben, hanem a milan.....
-
- Entrenador del Barça
Fogalmam sincs, mert egyenlőre csak azt kérdeztem meg, hogy lehet e kapni és mennyiért.deffent írta:Bercy szerintem jó ötlet a megkülönbözető mez. Gondolom atlétatrikó-szerű. Milyen színekben lehet választani? A rikító sárga lenne jó, az hasonlít a nagycsapat idegenbeli mezéhez.
De majd ha holnap megyek a mezekért akkor azt is megkérdem milyen színűek vannak.
-
- Jugador d'estrella
Rafu ott volt a legelső tornán,amin résztvettünk, amin te is, aztán a második torna előtti juventus elleni edzőmeccsen, továbbá lejött 1-2szer szombaton, még régebben. hétvégén mindig hazautazik, azért nem járt a focikra. és állitolag olvassa a forumot, csak nem ir be sosem. támadó középpályás poszton van, ha jol emléxem.
Hello HFCB!
Alább a Torna kerete:
1. M. Zoli - kapus
2. Melkor - védő
3. Bercy - védő
4. Deffent - védő
5. Z. Iván - védő
6. Marci - védő
7. Rafu - középpálya
8. Mehrlin - középpálya
9. Jaksy - középpálya
10. gnorbert - középpálya
11. Cory - támadó
12. Silvanus - támadó
13. Boogess - támadó
14. Zoli - támadó
15. Ron17 - támadó
üdv
gnorbert
Alább a Torna kerete:
1. M. Zoli - kapus
2. Melkor - védő
3. Bercy - védő
4. Deffent - védő
5. Z. Iván - védő
6. Marci - védő
7. Rafu - középpálya
8. Mehrlin - középpálya
9. Jaksy - középpálya
10. gnorbert - középpálya
11. Cory - támadó
12. Silvanus - támadó
13. Boogess - támadó
14. Zoli - támadó
15. Ron17 - támadó
üdv
gnorbert
-
- Jugador d'estrella
Úgy értem, a lényeg, hogy nyert a csapat, végre, mindegy, hogy esetleg voltak e kisebb-nagyobb hibák. jó előjel szombatra.
Hello HFCB!
Negyedik bajnoki mérkőzésünkön, két vereség, és egy döntetlen után VÉGRE GYŐZELEM!!!
A végeredmény HFCB vs. Csuka FC 3:1 (gólszerzők: Ronaldinho17, Silvanus, B.Pali)
A posztonkénti részletes elemzés:
A védekezésünk alapvetően jól teljesített tegnap, s most az ellenfél néha néha betörő csatárai sem tudták gólra váltani lehetőségeiket, nagyban köszönhetően hol Zoli jó formájának, hol némi szerencsénknek köszönhetően.
Az egyetlen védelmi megingásunk
(ami nagyban köszönhető a rosszul kivitelezett, tömeges cserénknek - ezen belül elsősorban nekem...)
ismét gólt hozott az ellenfelünknek.
Tanulni kell belőle mindenkinek!!!
A középpályánk jól, és ami még fontosabb frissen és gyorsan mozgott.
Ha kellett a védekezést, ha úgy hozta a sors a támadást segítették. Így kell lennie a következő mérkőzéseken is!!
A támadóink nem muzsikáltak a legjobban tegnap, kettő az egyben, sőt egy az egyben ziccereket rontottak töbször is, amit a jövőben nem engedhetünk meg magunknak!!! Mindenesetre azért Zsolti is, Silva is szép gólt lőtt (akárcsak Pali Zsoltival való oda-vissza passzos befejezése).
Összességében elégedett vagyok a tegnapi teljesítménnyel, gratulálok a Csapatnak!
A hétvégén Torna!!!
üdv
gnorbert
Negyedik bajnoki mérkőzésünkön, két vereség, és egy döntetlen után VÉGRE GYŐZELEM!!!
A végeredmény HFCB vs. Csuka FC 3:1 (gólszerzők: Ronaldinho17, Silvanus, B.Pali)
A posztonkénti részletes elemzés:
A védekezésünk alapvetően jól teljesített tegnap, s most az ellenfél néha néha betörő csatárai sem tudták gólra váltani lehetőségeiket, nagyban köszönhetően hol Zoli jó formájának, hol némi szerencsénknek köszönhetően.
Az egyetlen védelmi megingásunk
(ami nagyban köszönhető a rosszul kivitelezett, tömeges cserénknek - ezen belül elsősorban nekem...)
ismét gólt hozott az ellenfelünknek.
Tanulni kell belőle mindenkinek!!!
A középpályánk jól, és ami még fontosabb frissen és gyorsan mozgott.
Ha kellett a védekezést, ha úgy hozta a sors a támadást segítették. Így kell lennie a következő mérkőzéseken is!!
A támadóink nem muzsikáltak a legjobban tegnap, kettő az egyben, sőt egy az egyben ziccereket rontottak töbször is, amit a jövőben nem engedhetünk meg magunknak!!! Mindenesetre azért Zsolti is, Silva is szép gólt lőtt (akárcsak Pali Zsoltival való oda-vissza passzos befejezése).
Összességében elégedett vagyok a tegnapi teljesítménnyel, gratulálok a Csapatnak!
A hétvégén Torna!!!
üdv
gnorbert
-
- Jugador d'estrella
Grat mégegyszer a csapatnak, és silva: a győzelmet nem kell megmagyarázni! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mucs1 2005.09.22. 09:40:57-kor.
-
- Director del Fútbol
Azt hiszem, hogy 10-11-en játszottunk csak! Norbi sem játszott, mert nem érezte jól magát, ez úton is jobbulást neki!deffent írta:Gratulálok a csapatnak!
Végül hányas kerettel játszottatok? Hogy voltak a gólok sorrendben és időben?
A gólok pedig Zsoltika az első félidőben, majd Pali és én a másodikban találtunk be! Aztán az ellenfél nem sokkal a vége előtt szépített!
"Més Cuen un Club"