Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én is remélem, hogy szombaton többet lövök, azért köszi! A gólom? Semmi extra, a Zsoltika megcsinálta a nehezét, bepassz... nekem csak bele kellett tennem a lábam, ami most kivételesen jól sikerült!barcafan írta:még egyszer grat a csapatnakSilva remélem a tornáig le sem veszed a gollövö cipöd
. (milyen volt a golod
a b.paliét és a zsoltiét leirta már vki)
Marci! Szerintem is Melkor inkább középpályás alkat, de ő érzi jobban, hogy mit szeret játszani, mert tudomásom szerint ő maga jelentkezett védőnek.Marci írta: Javaslom, hogy ha labdába szeretnénk pöccinteni a milan ellen, akkor Melkor menjen fel, vagy Zoli ill. Zsolti jöjjön vissza középpályára majd.
Ezúttal is szeretném kihúzni melkort a védő skatulyából, ugyanis ő lehetne talán a leghasznosabb középpályása a csapatnak, ha nem lenne rá akkora szükség hátul:)
Fogalmam sincs, mert egyenlőre csak azt kérdeztem meg, hogy lehet e kapni és mennyiért.deffent írta:Bercy szerintem jó ötlet a megkülönbözető mez. Gondolom atlétatrikó-szerű. Milyen színekben lehet választani? A rikító sárga lenne jó, az hasonlít a nagycsapat idegenbeli mezéhez.
Azt hiszem, hogy 10-11-en játszottunk csak! Norbi sem játszott, mert nem érezte jól magát, ez úton is jobbulást neki!deffent írta:Gratulálok a csapatnak!
Végül hányas kerettel játszottatok? Hogy voltak a gólok sorrendben és időben?