Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.25. 12:02:51

Rijkaard az érdemeit többek között egy olyan Ronaldinhonak köszönheti,aki még hajotott,cselezett,fonrintos labdákat adott,AKCIÓ gólokat lőtt...felrázta a többieket,ésatöbbi ésatöbbi...de ennek is már lassan két éve volt...Ha Rijkaadnak mennie kell,mert a múltból biza nem lehet megélni,akkor Ronaldinhonak is u ez járna ki szerintem... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.09.24. 21:17:01

Tamás sztem úgy gondolja, hogy Ronaldinho régebbi érdemei elvitathatatlanok, míg Rijkaardé nem feltétlen.

Rijkaardos résszel nem igazán tudok egyet érteni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.24. 21:12:00

varga tamás írta:
doki írta:Persze,mert Rooney-nak nem volt(ak) olyan helyettese(i) ,mint Ronaldinho-nak.Bizonyítsa be ,hogy a kezdőben a helye.
Négy éve ezt bizonyítja - okoska.
Ez hogy van?
Ronaldinho már bizonyított, ezért a kezdőben van a helye.
Rijkaard takarodjon, mert nem lehet a múltból megélni.
Ez így nem ellentétes, Tamás?
Kép
doki
Entrenador del Barça

2007.09.24. 20:58:45

Rivaldinho írta:Meg kéne találni az aranyközéputat.. én azokat sem értem meg akik elküldenék (de ilyen ugybár nincs, ezt tisztáztuk, mert mindenki általábna nem elküldené hanem padoztatná ha jól veszemn ki) ,, és azokat sem akik vakul bíznának benne ( Varga Tamás, szerintem), egy kis pad, egy kis meccs... formajavulás, cselek, lendület és minden OK.. de sérülése után mindenképp pad, nehogy még rásérüljön, utána még egy kis pad a formajavulás kedvéért, és ha elkezdi batyni a csőrét a pad, akkor ő is mozgósítani fogja magát, ha harcos,, nyerő és küzdő típus.. ha nemtovábbáll... legyen ez a megoldás sztem...
Én is pontosan erre gondolok. 8)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.24. 20:53:21

Meg kéne találni az aranyközéputat.. én azokat sem értem meg akik elküldenék (de ilyen ugybár nincs, ezt tisztáztuk, mert mindenki általábna nem elküldené hanem padoztatná ha jól veszemn ki) ,, és azokat sem akik vakul bíznának benne ( Varga Tamás, szerintem), egy kis pad, egy kis meccs... formajavulás, cselek, lendület és minden OK.. de sérülése után mindenképp pad, nehogy még rásérüljön, utána még egy kis pad a formajavulás kedvéért, és ha elkezdi batyni a csőrét a pad, akkor ő is mozgósítani fogja magát, ha harcos,, nyerő és küzdő típus.. ha nemtovábbáll... legyen ez a megoldás sztem...
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.09.24. 20:50:03

ezzel egyet értek, bár én nem nagyon vettem észre.. ha viszont ez nekem szól vito, engem csak ez a anti margit-os /bár értem mire célzol/ dolog idegesít.. de nagyon.. ezért meg elnézést..
bár ez már off téma..
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.24. 20:49:43

Deco-nak jót tett reméljük Roninak is.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.24. 20:45:55

a témához nem szólnék, viszont biztos sokaknak feltűnt, hogy mostanában eléggé elszabadultak az indulatok a fórumon.
a Barca nagy menetelése idején - 1-2 kivétellel - indulatmentesen és egymás sértegetése nélkül tudtunk eszmét cserélni.
a rosszabb forma óta ez eléggé megváltozott.

erre írhatnám azt, hogy szégyelljük magunkat, de ezt nem írom, mert valahol érthető, emberi reakció, amit most itt mindnyájan 'élvezhetünk'...
inkább annyit javasolnék, hogy toleránsabbnak kéne lenni egymással.

szurkoljunk a CSAPATnak, szükségük van most rá :!:
doki
Entrenador del Barça

2007.09.24. 20:36:49

varga tamás írta:Négy éve ezt bizonyítja - okoska.

Na már vártam a sablonos válaszodat! :lol:
A múltben bizonyított,mostanában nem - okoska! :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.24. 20:28:10

doki írta:Persze,mert Rooney-nak nem volt(ak) olyan helyettese(i) ,mint Ronaldinho-nak.Bizonyítsa be ,hogy a kezdőben a helye.
Négy éve ezt bizonyítja - okoska.
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.09.24. 20:22:39

Zozzy 5 írta:Nini mit mondott az öreg Cruyff...
hát igen, szavak embere johan.. van benne igazság szerintem
doki
Entrenador del Barça

2007.09.24. 20:16:23

Persze,mert Rooney-nak nem volt(ak) olyan helyettese(i) ,mint Ronaldinho-nak.Bizonyítsa be ,hogy a kezdőben a helye.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.24. 20:09:18

Zozzy 5 írta:Nini mit mondott az öreg Cruyff...
Ó, igen. Én tisztelem Cruyff-ot, általában egyetértek nyilatkozataival - ezzel a legmesszebbmenőkig nem tudok. Egyszerűen nincs igaza. Pedagógiailag a legrosszabb, és legalkalmatlanabb megoldás. Én még emlékszem, mikor Rooney rosszabbnál-rosszabb teljesítménnyel rukkolt elő a MU-ban heteken keresztül - de Sir Alex bízott benne, rendszeresen a kezdőbe jelölte, és végigjátszatta. És a skótnak lett igaza - aki legalább akkora alaja a futballnak, mint Nagy Johan - ha nem nagyobb, edzőként.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.24. 19:46:41

Nini mit mondott az öreg Cruyff...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.24. 19:40:42

Zozzy egy szoval sem irt ilyet, már elnézést, h beleszolok a vitába. Olyan dolgokat nem kéne vkin számon kérni, amit nem irt, meg nem kéne más szavát kiforgatni sem. 1000x irtuk már, h mi is ugyanugy szurkolunk, h Ronaldinho fomrába lendüljön, ezen viszont lehet segitene egy kis padozás. [size=0]és ha ez év végéig sem sikerülne neki, akkor el lehetne adni[/size] Ti meg azzal vádaskodtok, h mi utáljuk Ronaldinhot, meg elfelejtettük, h mitt tett a csapatért, pedig az, h picsokot idézzem: köszönő viszonyban sincs a valosággal.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.24. 19:40:13

varga tamás írta: Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod. Ha valami nem világos a mondataimban, szólj, segítek. Nekem azzal van bajom, hogy ha nyerünk az a csapat érdeme, amihez Ronaldinhónak nincs köze, viszont ha nem jön ki a lépés, akkor annak egyszemlyi felelőse a brazil. Ez nincs rendjén, ez kettős mérce.
"Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod."
Ezt inkább én mondhatnám.

Annyit mondtam, hogy a Bilbao elleni meccset valószínűleg nélküle is hozni tudtuk volna. Vagy Te akkor abban a csapatban is csak Ronniet láttad? Az a Te bajod. Amit én írtam, az nem azt jelenti, hogy semmi közse sem volt a meccshez. ha ezt nem akarod megérteni, az ugyancsak a Te bajod. És mivel ennyire magasztaltátok amiatt az egy meccs alapján, merészeltem rákérdezni, hogy hol volt a Racing és Osasuna ellen. És akármilyen hihetetlen számodra, ez sem azt jelenti, hogy csak Ő volt a hibás azon a meccsen. De benne volt rendesen, mert többek vártam volna tőle IS! Azt pedig nem értem, hogy Ti miért nem...

Ennyiról szól a történet Tamás, továbbra is kérlek, hogy ne forgasd ki a mondtataim. Nem hiszem, hogy nem érted amit írok, inkább nem akarod megérteni, és a Te igazad mellé állítod azokat eltorzított formában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.24. 19:41:20-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.24. 19:34:22

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta:Zozzy: cruyff hsz-nak hangvételével semmi probléma nincs, semmi kivetnivalót nem találtam benne.Jó, a 'szégyelljétek magatokat' egy kicsit túlzó, de a kifakadás megérthető.
Más sem talált az enyémben sem, csak Te...
Ha nem érted az általam leírtakat, az a Te bajod. Ha valami nem világos a mondataimban, szólj, segítek. Nekem azzal van bajom, hogy ha nyerünk az a csapat érdeme, amihez Ronaldinhónak nincs köze, viszont ha nem jön ki a lépés, akkor annak egyszemlyi felelőse a brazil. Ez nincs rendjén, ez kettős mérce.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.24. 19:31:11

varga tamás írta:Zozzy: cruyff hsz-nak hangvételével semmi probléma nincs, semmi kivetnivalót nem találtam benne.Jó, a 'szégyelljétek magatokat' egy kicsit túlzó, de a kifakadás megérthető.
Más sem talált az enyémben sem, csak Te...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.24. 19:28:22

Zozzy: cruyff hsz-nak hangvételével semmi probléma nincs, semmi kivetnivalót nem találtam benne.Jó, a 'szégyelljétek magatokat' egy kicsit túlzó, de a kifakadás megérthető.
Zsolti: Rijkaard szakmai dilettantizmusa sokkal nagyobb hiba, mint R10 esetlegesen gyengébb formája - ami az idénre nem is igaz. Frank mérkőzésről-mérkőzésre hoz olyan döntéseket, amelyek felháborítóak, szakmai megújulására pedig nem látok semmilyen jelet - pl. új taktika, más felállá, némi zsiványság.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.24. 19:21:49

varga tamás írta:Zozzy!
Nincs a zsebedben a bölcsek köve, és le lehet szállni a magas lóról.
Persze, ha nyerünk, ahhoz R10-nek semmi köze sincs - mint szerinted a Bailbao elleni meccsaen -, viszont ha veszítünk az egyedül az ő hibája. Ne haragudj, de ha így látod, azt kell írjam, nem értesz alabdarúgáshoz. Attól még, hogy valamit sokan akarnak, nem biztos, hogy helyes, sőt! Itt van az ötödik idénye, ebből négy és felet jól, ill. eredményesen játszott. AMikor nem volt Eto'o és Messi egyedül vitte a hátán a csapatot - de te erre már nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni.
Mint azt már írtam, néha gondolkozhatnál, mielőtt leírsz valamit.Nem árt meg.
Azért neked is érdekes R10-ről a véleményed ismerve mit gondolsz Rijkaadról...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.24. 19:20:57

varga tamás írta:Zozzy!
Persze, ha nyerünk, ahhoz R10-nek semmi köze sincs - mint szerinted a Bailbao elleni meccsaen -, viszont ha veszítünk az egyedül az ő hibája. Ne haragudj, de ha így látod, azt kell írjam, nem értesz alabdarúgáshoz. Attól még, hogy valamit sokan akarnak, nem biztos, hogy helyes, sőt! Itt van az ötödik idénye, ebből négy és felet jól, ill. eredményesen játszott. AMikor nem volt Eto'o és Messi egyedül vitte a hátán a csapatot - de te erre már nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni.
Az sem ártana meg Tamás, ha néha figyelmesen olvasnád el a hozzászólásaimat, és nem úgy forgatnád ki, hogy az neked megfeleljen ahhoz, hogy kioktass.

Nem is mondtam, hogy zsebemben van a bölcsek köve, magas lón se voltam. Viszont ha olyan hangvétellel írnak, mint írt cruyff, akkor olyanba is válaszolok. Ne csak az olyan hsz-be tűrd meg ezt a hangot légyszives, amivel egyetértessz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.24. 19:17:07

Zozzy!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2007.09.24. 19:15:45

Szerintem adni kell neki egy kis időt!Az ilyen oldalak meg újságok imádnak csámcsogni a saját mocskaikon!Kicsit nem úgy megy a játék és már is igazol a cselzibe jóóóóhogy egyből!ha el is megy az szerintem nem most lesz!mondjuk eléggé kedvetlennek tűnik olyan mintha tényleg nem érezné jól magát meg lesz.arná az egészet!ha viszont ez a hozzáállása akkor meg tényleg menjen el ne játsza a kalauzhal szerpét!
Nyáron vagy télen meg meg kell szerezni Luchó Gonzálezt vagy Quaresmát!Vagy mind a kettőt! :lol: :mrgreen: [-o<
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.24. 19:07:21

doki írta:hiszen a múltból nem lehet megélni.
Nem, de a jövőre sem lehet a futballban építkezni...csak megpróbálni építkezni az azért más, mert csak a halál a biztos meg a múlt! Én azt modnom ha Ronni [auto_cenzúra] még év végéig is, egy évet még adnák neki a padon.. masszív csereként v kiegészítő emberként... ha nem teccik el lehet akkor menni...
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.09.24. 19:03:58

Slither írta:Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a többség nem elküldeni akarta Ronniet, hanem leültetni egy kicsit a padra, hátha az segít rajta, mint ahogy Decon is segített. :roll:
Deco-n nagyon sokat segített...én tavaly évvégén, henry érkezésekor leírtam, aztmondtam hogy menjen innen, mert van nekünk Iniestánk...de végre Deco is úgy játszik ahogy neki kellett volna játszania tavaly is. :wink:
Lezárt