Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pdig jól kezde a mérkőzést a Bukurest és ha az a Gánai nem bénázik akkor nem biztos hogy ennyi a végeredmény...ozsimiki írta:Belgrad-Rangers 0-0
1-0-al továbjutott a Rangers
![]()
L.Pool-Toulouse 4-05-0-al továbbjutott a Pool
![]()
Dinamo Bukarest-Lazio 1-34-2vel jutott tovább a Lazio
![]()
3. eredmény számomra meglepetés! Többire számítottam....
Sportklub: ma, 21:00 Dinamo Bukarest - LazioBodi írta:Ad ma vagy holnap valamilyen selejtezőt a tv?
Na azértNem ekll parázni, a Sport1 adja.![]()
Nem ekll parázni, a Sport1 adja.Game90 írta:Zozzy 5 írta:Nem kerül képernyőre a Hamburg-Honvéd![]()
![]()
Nagyon jó hír...![]()
Remélem sopcasten vagy valami más progival tudom majd nézni.
Zozzy 5 írta:Nem kerül képernyőre a Hamburg-Honvéd
Hát sajnos a hamburg az esélyes de ki tudja befújnak egy tizenegyest amit itt nem vagy bármi lehet ahogy mondtad!Ronaldinho 17 írta:Egész jó volt a Honvéd,örömteli hogy felnőttek a Hamburghoz,sőt,még nyerhettünk is volna,egy kis szerencsével!
A visszavágón,1-2 góllal valszeg nyerni fog a Hamburg,persze a meglepetés is benne van,csak kis százalékban!
Ezen a meccsen örülhetett a Hamburg az x-nek sztemLG írta:Sztem a visszavágon nagy zako lex.
Tényleg, azt el is felejtettem. Mondjuk azt pont nem láttam.Zozzy 5 írta:Arról nem is beszélve, hogy nem adtak meg egy jogos 11est
Arról nem is beszélve, hogy nem adtak meg egy jogos 11estantiimperialista írta: Azért az nem semmi, hogy a partjelző több méteres lest engedett simán el, aztán megtette még egyszerA bíró is egy aljas szemét volt, a kispestiek ellen minden sz.rért fújt, nagyon könnyen adogatta a sárgát, fordítva meg szinte semmi... Abrahamot szétrúgták, az a kis majom de jong egyszer fejbe is rúgta szándékosan, mégse kapott semmit!
Miért kell holland bírót küldeni, amikor kis túlzással a HSV fele (az edző is!) holland???