2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem sűrűn olvasom a fórumot,de véletlen idetévedek és a Te hozzászólásaidat olvasom az mind ilyen negatív előjelű sopánkodás...Összességében pedig most nagyon is jól megy a csapatnak, olyan problémákat keresel amikkel nekünk nem igazán kell foglalkozni.Én személy szerint tegnap lefeküdtem és élveztem a meccset és a francot se érdekelte ki a kezdő vagy ki hova megy.Samper írta:Most mindenki imamalomként ismételgeti, hogy kizárólag Muniron és Samperen múlik, hogy kivárják a sorukat a Barcaban, vagy inkább kölcsönbe mennek. Az egyik verziónál SR, a másiknál D. Suarez példáját emlegetik. Van ebben valami álságosság. Sok múlik ugyanis azon, hogy kiben mennyire bízik az edzője. A vándoréveknél pedig egyáltalán nem mindegy, hogy ki hová megy, milyen ott az edző és milyen szerepre szánja.
palesz77 írta:Szavazas.
Kivancsi leszek ra, hogy hogy dontenek rola vegul. Ha nem kap legalabb 2.000 percet a szezonban, akkor en kolcsonadnam a jo eloszezon ellenere is. Neki most inkabb a folyamatos jatek es rutingyujtes kene, mint ez a beugros szerep szerintem. Tartok tole, hogy ha sokat jegeljuk, akkor megint visszaesik kicsit, pedig nagyon sokat nem lesz forgatva az elso harmas szerintem.. Ha marad se baj, sot, orulnek is neki reszben, de ha letolna folyamatos kezdokent egy szezont, lone egy 10-15 golt, gyujtene a rutint, meg ennel is hasznosabb tagja lehetne a keretnek idovel.
Ezért lenne csúnya elbánás Munirral egy Gomez leigazolása. Valójában egy fiatal, ígéretes csatár kell, aki játszik balszélsőt.Chino írta:Látszott, hogy mennyivel jobban érzi magát center pozícióban. Nagyon érezte azokat a bemozgásokat, nem véletlen, hogy mindkét gólját tipikus "középcsatárként" lőtte, holott alapvetően a baloson játszott. Ennyit számít, ha valakit a posztján játszatnak. Emlékezzünk csak például Neymar hogyan játszott a jobb szélen, vagy amikor Suarez kihúzódott szélre.recrea írta:Sztem csak a posztján kellene játszatni. Technikailag jó és tud gólt lőni.
Nem vagyok feltétlen az ellen, hogy igazoljunk támadót, de ha LE tényleg centert akar, ráadásul a fiatalokat helyezi előnybe, sokkal több értelme lenne Munirt megtartani, mint idehozni Brazíliából valami tehetséget.
Munirnak idáig mindössze egy szezon áll a háta mögött, úgy hogy ősszel egy közvetlen riválisát kellett kiszorítani. Ahhoz képest abszolút nem hozott rossz szezont, mostb pedig már van egy szezon a háta mögött és bőven van még ideje fejlődni.
Szerintem meg Suarez az első pozíciók közül mindenhol tud jól (és rosszul is) játszani. Tegnap például zseniális volt, akárhol is tűnt fel.Chino írta:... vagy amikor Suarez kihúzódott szélre.
Látszott, hogy mennyivel jobban érzi magát center pozícióban. Nagyon érezte azokat a bemozgásokat, nem véletlen, hogy mindkét gólját tipikus "középcsatárként" lőtte, holott alapvetően a baloson játszott. Ennyit számít, ha valakit a posztján játszatnak. Emlékezzünk csak például Neymar hogyan játszott a jobb szélen, vagy amikor Suarez kihúzódott szélre.recrea írta:Sztem csak a posztján kellene játszatni. Technikailag jó és tud gólt lőni.
így van. ha jól rémlik 2 éve is futott egy ilyen jó előszezont és ki is pukkadt utánaBob_Marley írta:Ez így is van, csak az itt a baj, hogy tétmeccsen meg nem ezt nyújtja. Ezt azért ne felejtsük el, attól függetlenül hogy adnék neki lehetőséget, de mentálisan eddig nem azt mutatta a felnőtteknél mint aki készen áll a dologra.
Ez így is van, csak az itt a baj, hogy tétmeccsen meg nem ezt nyújtja. Ezt azért ne felejtsük el, attól függetlenül hogy adnék neki lehetőséget, de mentálisan eddig nem azt mutatta a felnőtteknél mint aki készen áll a dologra.visca el barca írta:általában szidom mint állat, de ma tényleg zseniális. nála sztem az a kulcs, hogy hót' laza, nincs befeszülve, nem erőlködik, hanem FOCIZIK.Zozzy 5 írta:ez a gyerek úgy tűnik eléggé azt gondolja, hogy nem nagyon kell csatárt igazolni.
általában szidom mint állat, de ma tényleg zseniális. nála sztem az a kulcs, hogy hót' laza, nincs befeszülve, nem erőlködik, hanem FOCIZIK.Zozzy 5 írta:ez a gyerek úgy tűnik eléggé azt gondolja, hogy nem nagyon kell csatárt igazolni.
Írtam a facén a véleményemet, ezért nem ismétlem magam, teljesen egyetértek Veled!!!palesz77 írta:Írtam mindenkiről a Bajnoki topicban, úgyhogy nem megyek körbe, de őt külön kiemelném, mert nekem a legnagyobb pozitív csalódás ő volt ma. Messi és Neymar sokszor látványosan nem vonták be a játékba, de még így is az egyik legjobb meccse volt Barcásként - talán a legjobb. Több kockázatos megoldást is bevállalt, általában be is jöttek, nem csak biztonsági játékot tolt, rengeteget mozgott, védekezett.. Tetszett ma nagyon, nyugodtan be lehetne többször is dobni a kicsik ellen, megérdemelné. Az meg látszik, hogy mennyit számít, ha középcsatárként játszhat..
2016-ban amúgy 82 percenként lő gólt, de ez csak érdekesség.
Csak nagyrészt néztem a meccset, de azért sok mindent látni egyértelműen. Rengeteget fejlődött helyezkedésben, a támadások során megjátszható volt, a passzai emberhez mentek és veszélyhelyzeteket teremtettek. Amit láttam, az mutatja, hogy fejlődik. Nagyon fiatal még. Eleinte nem láttam benne sokat. Nem egy Messi(senki sem az), de látom a FEJLŐDÉST. Emlékszem, amikor szezon elején Suarez mutatta meg neki h hogyan kell mozognia egy támadásnál annyira elveszett volt. Összehasonlítás gyanánt: Bojan kb 17 éves korában volt a csúcson. Onnantól kezdve legalább annyit romlott, mint amennyit javult.Stoichkov írta:sajnos nem tudok egyet erteni a pozitiv hangokkal itt.
szerintem eleg gyenge volt, tobbszor is nala akadt el a tamadas.
a golja pedig egy 20 centirol bepofozott sakkmatt sziutacio volt, akarki van ott berugja.
ez meg igy keves lesz, hogy valodi opcionak lehessen tekinteni szerintem