2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mindenkinek vannak rossz passzai. Leónak is volt, Paulának is meg még sokaknak. Az "alibi" passz meg Barca védjegy, nem csak rá jellemző, hogy 3 méterre passzol. Nyilván van önbizalom hiánya a srácnak meg rossz döntései, de van benne potenciál, viszont ennyi játékpercel ez nem sokat fog javulni. Az sem segíti, hogy egy Init kell pótolnia.Stalkyard írta: Oké, de most miért nem kellene? Minden támadás elhalt rajta, volt, hogy egy helyzeten belül kétszer passzolt totál vakon ellenfélbe. Hasznos megmozdulása meg nem volt, csak az alibi tili-toli, ami meg előrefelé irányult, mind rossz volt. Ini posztján. Nem véletlenül hozták le az 57. percben.
Oké, de most miért nem kellene? Minden támadás elhalt rajta, volt, hogy egy helyzeten belül kétszer passzolt totál vakon ellenfélbe. Hasznos megmozdulása meg nem volt, csak az alibi tili-toli, ami meg előrefelé irányult, mind rossz volt. Ini posztján. Nem véletlenül hozták le az 57. percben.Normandia írta:Igazán nekem tetszett tegnap, pedig baromira nem bírom már az elejétől fogva, de tegnap nem ő volt a legrosszabb. Néha olyankor is savazzátok, mikor nem kellene.
megvettük 12-ért (?), elmegy majd ingyen, közben felveszi a heti 50k-t. marhára megérteTromort77 írta:gazdaságilag megérte és lehetne rajta keresni
Én meg erre mindig azzal jöttem, hogy gazdaságilag megérte és lehetne rajta keresni. Egy próbát teljesen megér. De túlvagyunk már az egy próbán bőven és eddig semmit nem nyújtott. Baromi kevés ide.visca el barca írta:cserepadra, időhúzónak jó, meg tétnélküli meccsekre, ez az ő szintje, a kezdőbe marha kevés. azt se lehetne mondani h fejlődne még, 24 éves, más ilyenkor ha van mögötte tudás már rég világsztár. én voltam itt kb az egyetlen aki értetlenkedett a visszahozásán, teljesen felesleges ide.
Digne cserehátvédnek tökéletes, ahogy Alcacerrel sem lenne gond, ha olykor Suarezt rotálná centerként. Gólérzékeny, de mivel középcsatár nélkül játszunk egy is bőven sok. Rafinha abszolút nem rossz játékos, sőt. Nagy szükség lenne rá, főleg, hogy jobbszélsőként is nyugodtan bevethető. Csak pont akkor jöttek a súlyos sérülései, mikor igazán kezdett formába lendülni és minimum tökéletes 12. ember lett volna. Taknyosként hátán cipelte a Celtat, 22 évesen már a válogatottva is behívták. Ha nem jönnek a sérülései ki tudja hol tartana.Samper írta:Szégyenpad - nem Barca szint
Denis Suarez
Digne
Arda
Gomes
Vidal
Deulofeu
Alcaser
Rafinha
Digne meg Alcácer mondjuk mostanság jól száll be, ők cserének jók lehetnek a bajnokságban. Rafinhát meg úgy sem zavarja el Valverde, amíg nem játszott alatta (amíg nem bizonyítja, hogy ő is kevésSamper írta:Szégyenpad - nem Barca szint
Denis Suarez
Digne
Arda
Gomes
Vidal
Deulofeu
Alcaser
Rafinha
Dehogy akarta, sütött róluk, h tehetségek, Denis meg egy jó spanyol középcsapatba való.Tivornya írta:Xavit és Iniestat is el akarta üldözni a népharag ilyen idősen...Feast4 írta:Mondjuk belőle talán lehetne játékost csinálni... Csak az a baj, jogyegy kó meccsre jön neki három ahol se ize se bűze annak amit csinál...
Én sem igazán érzem, hogy hosszútávon komoly megoldás lehetne. Esetleg, ha a Gomes, Rafinha, Arda pakkot el tudnánk lőni jó cserejátékos lehetne, még ha hoznánk is valakit. Sajna Ini, de Paulinho sem lesz fiatalabb. A B-ben nagyon jól tolta, a sevillai kirándulás ugyan nem volt sikertörténet, de egy erős Villarrealban jó szezont futott. Nála azt érzem, hogy kell neki legalább 2-3 meccs zsinórban, hogy igazán megmutassa mit tud, de ez ilyen tumultussal a kp-n nem fog menni. Sajnos én nem látom itt a jövőjét, főleg, ha igazolunk egy kezdő középpályást és Alenanak is akarunk lehetőséget adni. Az mondjuk dícséretes, hogy ennyi játéklehetőség mellett is kitart a csapatnál, de lehet, hogy mindkét félnek jobb lenne a váltás. (mondjuk húzott már ki idén minket a sz...ból) Egy Sevillában például el tudom képzelni meghatározó játékosként.JimmyJump írta:Idén talán minden meccsen jó volt, amikor lehetőséget kapott, én nem nagyon emlékszem egy hónapos eltűnésre. Szerintem semmi baj nincs vele, intelligens, képzett játékos, láttunk már tőle sok extrát is, 'barcás' kiugratásokat, löbböléseket és szép gólokat, nehéz lenne megmondani, hogy miben gyenge. 23 éves még mindig, megfelelő bizalommal szerintem hasznos kezdő lehetne, de biztosan hozunk inkább egy nagy nevet helyette.randomguy írta:Ez a mai nagyon bíztató volt tőle, de sajnos az eddigi meccsei alapján most megint az következik, hogy 1 hónapra eltűnik.
Idén talán minden meccsen jó volt, amikor lehetőséget kapott, én nem nagyon emlékszem egy hónapos eltűnésre. Szerintem semmi baj nincs vele, intelligens, képzett játékos, láttunk már tőle sok extrát is, 'barcás' kiugratásokat, löbböléseket és szép gólokat, nehéz lenne megmondani, hogy miben gyenge. 23 éves még mindig, megfelelő bizalommal szerintem hasznos kezdő lehetne, de biztosan hozunk inkább egy nagy nevet helyette.randomguy írta:Ez a mai nagyon bíztató volt tőle, de sajnos az eddigi meccsei alapján most megint az következik, hogy 1 hónapra eltűnik.
Én is emlékszem pedig... Nem egy ember követelte hogy, igazoljunk valakit helyettük. (Pirlo, De Rossi mentek a konkrét nevek is rendesen.) Masi és DepayLG írta:Tivornya írta:Xavit és Iniestat is el akarta üldözni a népharag ilyen idősen...
Én ilyenre nem emlékszem. Meg szerintem azért Xaviéktól messze van, egy jó csereember lehet belőle, de hosszútávon kezdőbe szerintem kevés lenne.
Iniestát sosem akarták elüldözni, de Xavi anno majdnem elment Guardiola mögül a Milanba és eléggé nehezen találta az első éveiben a helyét, ahogy mondjuk Puyolhoz is bőven kellett a türelem, mert az elején csinált bőven hajmeresztő dolgokat.LG írta:Tivornya írta:Én ilyenre nem emlékszem. Meg szerintem azért Xaviéktól messze van, egy jó csereember lehet belőle, de hosszútávon kezdőbe szerintem kevés lenne. Mindenesetre több lehetőséget adnék neki mint tavaly, elsősorban Gomes és Rafinha kárára. (egyébként figyelmetlen voltam, az utóbbi maradt végül?)
Ini azért ilyen idősen már elég komoly szintet képviselt. Mondjuk Denis a Villarrealban standard játékos volt és elég jó teljesítményt hozott hétről hétre. A B-ben is az egyik legjobb volt.Tivornya írta:Xavit és Iniestat is el akarta üldözni a népharag ilyen idősen...Feast4 írta:Mondjuk belőle talán lehetne játékost csinálni... Csak az a baj, jogyegy kó meccsre jön neki három ahol se ize se bűze annak amit csinál...